bazár, predaj, inzercia, predám

Ergonomický vankúš/podložka Babymoov CosyDream

Kategória: Kojenecké potreby

Predám nový a nepoužitý ergonomický vankúš pre novorodenca značky Babymoov CosyDream, vhodný od narodenia do 4-6 mesiacov. Vankúš zaručuje ideálnu polohu pre bábätko.
Pôvodná cena 40€.
Osobný odber Bratislava.
Ergonomický vankúš/podložka Babymoov CosyDream
Podobné inzeráty
Babymoov Cosydream+
Ergonomický vankúš a polohovací klin v jednom = Babymoov Cosydream+
Set Babymoov Kiinde Twist - fľaška, sáčky na mlieko, lievik
Nepoužívané BABYMOOV KŔMIACA FĽAŠKA KIINDE NATURAL FEEDING SQUEEZE™ 2KS, pôvodná cena 16,9€ BABYMOOV CUMLÍK KIINDE TWIST ACTIVE LATCH™ - POMALÝ PRIETOK 2KS, pôvodná cena 10,9€ BABYMOOV NÁLIEVKA KIINDE TWIST 2KS, pôvodná cena 6,9€ BABYMOOV KIINDE SÁČKY TWIST POUCH 16ks za cca 9€ SPOLU pôvodná cena 43,7€ Predávam LEN spolu
Kvalitný dojčiaci vankúš Chicco Boppy
Predám kvalitný dojčiaci/kojenecký vankúš Chicco Boppy Osobný odber Šamorín alebo prípadne pošta. Uvedená cena je bez poštovného. Popis: Krásny a praktický. Chicco Boppy 4v1 má tvar Croissantu a náplň Miracle Middle Insert. Poskytuje pohodlný odpočinok dieťaťu počas kŕmenia. Vankúš rôznych vzorov je krásny na pohľad a praktický svojou multifunkčnosťou. Pri dojčení pomáha matke aj dieťatku. Boppy Chicco sa prispôsobí tvaru tela matky a zaistí správnu polohu pri dojčení. Dieťa pri jedle nespevňuje svaly a nie je nervózne. Príjemný materiál obliečky na vankúš znižuje riziko podráždenia jemnej pokožky. Po kŕmení dieťaťa ho môžete oprieť o vankúš, aby zostalo v pokoji. Boppy Chicco poskytuje pomoc dieťatku aj pri jeho snahe vzoprieť sa na rúčky a zdvíhať hlavu. A keď dieťa začne sedieť, Boppy Chicco poskytne stabilnú pozíciu a podporu. Vankúš poskytuje množstvo výhod pre matku. Znižuje napätie v chrbte, ramenách a krku počas dojčenia. Obmedzuje tlak na žalúdok matky (obzvlášť žiaduce po pôrode) a zvyšuje pohodlie kŕmenia. Výhody pre bábätko. Zabezpečenie správnej polohy tela počas kŕmenia, podpora pri prvom pokuse o zdvihnutie, pohodlná opierka chrbta pri učení sa sedieť a udržať si túto pozíciu. Ľahká údržba, stály tvar. Vankúš a poťah sa dajú prať v práčke a mechanicky sušiť. Vankúš Boppy si udržiava svoj tvar, nedeformuje sa práve vďaka špeciálnej náplni a preto je určený na použitie nielen pre rodičov starajúcich sa o dieťatko, ale aj pre dieťa, ktorému zabezpečí maximálne pohodlie. Vankúš sa vyrába v rôznych farebných prevedeniach. Rozmery 520 x 480 x 150 mm.
BABYMOOV Lovenest+ FRESH Smokey vankúš proti plochej hlavičk
BABYMOOV Lovenest+ FRESH Smokey vankúš proti plochej hlavičke
Antirefluxný vankúš
Predám antirefluxný vankúš - klin do postieľky a klin do kočíka. Antirefluxný vankúš do postieľky: rozmer 60x45 cm, cena 15 € Antirefluxný vankúš do hlbokého kočíka: rozmer 30x30 cm, cena 10 € Obidva majú snímateľný bavlnený poťah. Top stav, ako nové, v praktickom plastovom obale. Viac info:
Babymoov vanička aquanest white s termofórom a stojanom
Predám používanú vaničku Babymoov Aquanes s termoforom, lehátkom pre novorodenca a stojanom. Je vybavená vypúšťacím ventilom. Má ergonomický tvar, z jednej strany je optimálna pre novorodenca (0 – 6 mesiacov), z druhej strany pre sediace deti. Rozmery: dĺžka: 81cm, šírka:48-50cm, výška:35cm Rozmery stojana : rozmer v rozloženom stave: 81,5 x 88 x 73cm rozmer v zloženom stave: 73 x 116 x 17,5cm Len osobný odber