bazár, predaj, inzercia, predám

ERS - 50, elektronicky regulovateľná pájkovačka

Kategória: Ostatné drobné

Predám ERS - 50, elektronicky regulovateľnú pájkovačku, 3 hroty.uzemňovací kablik,návod.Odskúšaná,funkčná. Cena 50 Eur+poštovné/dobierka. Uprednostním osobný odber. Na SMS neodpovedám, poprosím email alebo tlf.
ERS - 50, elektronicky regulovateľná pájkovačka
Podobné inzeráty
Pajkovačka
Predám pájkovačku 230 V/ 65 Wat.
Pajkovačka na medené rúrky Rems Contact 2000
Predám málo používanú elektrickú pájkovačku pre medené rúry typ REMS Contact 2000
Pajkovacka 60W
Spajkovacka 60W s nastavenim teploty od 200-450°C. Mam viac kusov. Ku kazdej je kvalitny nahradny hrot. Pajkovacky nove nepouzite...kazda odskusana. Cena 8€/kus Pisat na mail
Pajkovacka
Pajkovacku 100wponuknite
Retro pajkovačka
predám Retro pajkovačku za 10€.
Systemair TTC (TTC2000) elektronický regulátor ohrevu
Systemair TTC (TTC2000) je trojfázový triakový elektronický regulátor ohrevu, ktorý slúži na reguláciu teploty el. ohrievačov s ohrevným výkonom do 17kW. Systemair TTC (TTC2000) je vhodný pre použitie s elektrickým ohrievačom do kruhového potrubia Systemair CB s príkonom 9 a viac kW. Je určený na montáž na stenu. Zapája sa do série medzi hlavný prívod napätia a el. ohrievač. Regulácia elektronického regulátora ohrevu prebieha pomocou časovo-proporcionálneho zapínania a vypínania plného ohrevného výkonu ohrievača 0-10V. Je možné ovládanie aj bez signálu 0-10V, avšak musia byť pripojené externé snímače TG-K/TG-R. Je nevyhnutné, aby bol vždy zapojený limitný snímač TG-K360! Pomer medzi časom zapnutia a vypnutia ohrievača závisí od potreby ohrevu. Táto presnosť riadenia prispieva k zníženiu nákladov na energiu a k zvýšenému komfortu rovnomernej teploty. Pretože prúd je prepínaný polovodičmi (triakmi), nie sú žiadne pohyblivé časti, ktoré by sa mohli opotrebovať. Tento regulátor ohrevu automaticky prispôsobí riadiaci režim tak, aby vyhovoval dynamike riadeného objektu. Čistonový produkt zabalený/nepoužitý. Cena nového: 741,60€ s DPH. Moja cena: 250€ s DPH. V prípade záujmu ma kontaktuje Emailom, Ďakujem.