bazár, predaj, inzercia, predám

eSpring systém na doúpravu vody

Kategória: Ostatné - biela

Účinne znižuje prítomnosť až 160 kontaminantov, vrátane viac ako 140 kontaminantov potenciálne ohrozujúcich zdravie**. Sú to napr. jemné častice (usadeniny, vodný kameň v potrubí), organické chemické látky (pesticídy, polychlórované bifenyly), anorganické chemické látky (olovo, ortuť) alebo mikrobiologické látky (baktérie, vírusy, prvoky). Pitná voda z vodovodu môže byť znečistená tiež liečivami a veterinárnymi prípravkami.
Vo vode zachováva prospešné minerálne látky, ako sú vápnik, horčík a flór.
Filtruje mikroplasty vo vode z vodovodného kohútika až do veľkosti 0,2 mikrónu.
Účinne znižuje chlór a chlóramín a tak zlepšuje chuť, vôňu a čistotu vody ***.
Dodáva sa s pomocným kohútikom pre pohodlie a funkčnosť.
Vyrobené z prémiových materiálov.
Filter z uhlíkových blokov účinne redukuje častice až do 0,2 mikrónu, čo je 300 až 500-krát menej ako priemer ľudského vlasu****. (Napríklad azbest, sedimenty, nečistoty a vodný kameň).

predavam plne funkcny s bateriou a hadicami, treba si iba dokupit novy filter (viem zabezpecit).
eSpring systém na doúpravu vody
Podobné inzeráty
Predam filter Esping
Systém na doúpravu vody s pomocným kohútikom (upevnenie pod drez) eSpring™ Využívaný 1 cyklus . Potreba kúpiť nový filter. Filtrovaná voda skvelej chuti so zachovaným obsahom minerálnych látok pre zdravý život bez starostí. S eSpring Systémom na doúpravu vody už nepotrebujete kupovať vodu v plastových fľašiach! Prínos Účinne ničí až 99,99% vodných chorôb spôsobujúcich baktérie a vírusy v pitnej vode* **. Účinne znižuje prítomnosť až 160 kontaminantov, vrátane viac ako 140 kontaminantov potenciálne ohrozujúcich zdravie**. Sú to napr. jemné častice (usadeniny, vodný kameň v potrubí), organické chemické látky (pesticídy, polychlórované bifenyly), anorganické chemické látky (olovo, ortuť) alebo mikrobiologické látky (baktérie, vírusy, prvoky). Pitná voda z vodovodu môže byť znečistená tiež liečivami a veterinárnymi prípravkami. Vo vode zachováva prospešné minerálne látky, ako sú vápnik, horčík a flór. Filtruje mikroplasty vo vode z vodovodného kohútika až do veľkosti 0,2 mikrónu. Účinne znižuje chlór a chlóramín a tak zlepšuje chuť, vôňu a čistotu vody ***. Dodáva sa s pomocným kohútikom pre pohodlie a funkčnosť. Vyrobené z prémiových materiálov. Filter z uhlíkových blokov účinne redukuje častice až do 0,2 mikrónu, čo je 300 až 500-krát menej ako priemer ľudského vlasu****. (Napríklad azbest, sedimenty, nečistoty a vodný kameň).
Espring
Predám zariadenie Espring na úpravu vody, kombinácia filtra a UV lampy, pripojenie na vodovodnú batériu alebo samostatný kohútik, ktorý je súčasťou balenia. Cena 450€.
Ekologicka jednotka ENVIROLYTE ECO-120/ uprava pitnej vody
Princip fungování jednotek Envirolyte ECO: Proces čištění vody v jednotce ECO zahrnuje anodovou elektrolytickou oxidaci se současným odstraněním kationtů. Elektrolytická a chemická přídavná oxidace probíhá ve vířivé reakční komoře a katalytické čištění v katalytickém reaktoru. Procesy úpravy vody v jednotce ECO sestávají z několika stupňů (rozdílným způsobem působícími na vodu a její znečištění) oddělených v čase a prostoru. Tím je zaručena vysoká efektivnost a ekologická bezpečnost procesů úpravy vody v jednotkách ECO ve srovnání s jinými znamimy technikami. Výrobní jednotky Envirolyte ECO díky své výrobní kapacitě upravené vody mohou být vhodným řešením pro úpravu vody v domácnostech, ale i napájecí vody ve velkochovech zvířat a i při zavlažování rostlin. Prokazatelné účinky: -         zničení všech druhů mikroorganismů -         neutralizace všech nebezpečných organických látek ve vodě -         neutralizace iontů těžkých kovů -         odstranění dusičnanů a dusitanů -         nasycení vody kyslíkem -         zničení sloučenin aktivního chloru -         uvolňování vodíkových vazeb (zvýšení biocidních vlastností) -         nedochází ke snižování mineralizace vody Upravená voda jednotkou ECO odpovídá normám Světové zdravotnické organizace na pitnou vodu. Takto upravená voda: -         je mnohem chutnější a vhodná k pití i k úpravě potravin -         nezanechává kotelní kámen -         snadno omývá povlak po pesticidech a herbicidech na čerstvém ovoci a zelenině -         ženy, které takto upravenou vodu používají k mytí, dosahují kosmetického účinku a   jejich kůže vypadá mladě -         je vhodná k mytí dětí, aniž by musela být převařována nebo něčím doplňována -         urychluje růst rostlin -         dokonce i domácí zvířata ji preferují před obyčejnou vodovodní vodou Cena nového zariadenia je 1911.80 € s DPH.
Dávkovač (filter) teplej a studenej vody - Waterlogin WL100
Predám profesionálny filter a dávkovač na vodu Waterlogic WL100. Prístroj vodu filtruje, chladí a zohrieva. Takže všade tam, kde nemáte prístup k pitnej vode, si ju môžete jednoducho vytvoriť. Navyše, voda môže byť aj zohriata. :) Technológie: 1. Filtrácia: filtračná technológia funguje mimoriadne dobre na odstránenie nepotrebných komponentov. V tejto fáze sa z vody odstráni chlór a prípadné nepríjemné chute a pachy. 2. Firewall™: potom Firewall UV systém zbaví kontaminantov a vyčistí vodu od patogénov až na 99,9999%. Ako ďalšia vrstva tienenia UV svetlo chráni dávkovaciu trysku pred nečistotami. 3. BioCote®: je kryt, ktorý udržuje vonkajšiu stranu dávkovača v čistote. Systém BioCote udržuje oblasť výdaja úplne bez baktérií. Parametre: Rozmery (V x Š x H): 1022 mm x 345 mm x 367 mm Typ filtrácie: uhlíkový filter s granulovaným aktívnym uhlím Teplota studenej vody: 5 - 8 °C Teplota horúcej vody: 87 °C Nádrž na teplú vodu: 1,5 l Nádrž na studenú vodu: 2 l Hmotnosť: 28 kg Kompletnú špecifikáciu produktu si môžete prečítať tu:
Cisticka vody
Predam novu nerozbalenu cisticku vody- molekularny system upravy vody, bol to darcek k fotovoltaike, preto taka cena. Sucastou balenia je bateria na cisticku Original vyrobcu
Kvalitny poddrezovy ionizator vody | 9 elektrod + filtracia
*Ked nefiltrujes vodu, ktoru pijes, sam si tym filtrom.* Dobry den, Predavame vysoko kvalitny poddrezovy ionizator vody s 9x elektrodami na ionizaciu a zabudovanymi 2x filtrami na cistenie vody. Ionizator je plne funkcny a bez poskodeni. Viete ho elegantne zabudovat do kuchynskej linky a vobec neposobi rusivo. Popis: - Stabilná kovová batéria s farebným displejom a dotykovými tlačidlami - 2x výtokové ramená (1x na zasaditu a 1x na kyslu vodu) - 9x výkonné mriežkové titánové elektródy potiahnuté platinou - Programovanie funkcií, výkonu a ďalších parametrov možné aj na batérii - Konfigurovateľné samočistenie - 2x viacvrstvové antibakteriálne filtre - Autodiagnostika - Hlasový výstup s možnosťou vypnutia - Filtrovaná voda je bez BPA, ťažkých kovov, fluoridov, chlóru a ftalátov Komplet popis najdete tu: Cena noveho 1739,- €. Kupovany v 04/2020. Osobny odber Bratislava, alebo Nitra. Dovod predaja: travime uz cas viac mimo Bratislavu. Preto ho posuvame niekomu, komu urcite este viac posluzi. My sme s nim velmi spokojni. Kvalita a chut vody je neporovnatelna.