bazár, predaj, inzercia, predám

Etikety - pásky do etiketovacích klieští MOTEX.

Kategória: Ostatné

Na predaj etikety - pásky do dvojriadkových etiketovacích kliešti Motex MX6600. Rozmer etikety 16x23 mm. Kotúčiky sú bielej, oranžovej, zelenej a žltej farby. Cena za 1 kotúčik v ktorom je 870 etikiet 0,50 €.
Etikety - pásky do etiketovacích klieští MOTEX.
Podobné inzeráty
Bezpečnostná etiketa
Predám bezpečnostné etikety / plombovacie etikety. Lepiace bezpečnostné etikety, každá etiketa je označená vzostupným číslovaním a vďaka perforácii sa dá od ostatných jednoducho a rýchlo oddeliť a nalepiť na kartón / plast. Pri pokuse o jej odstránenie zanechá etiketa na kartóne varovný odtlačok. V porovnaní s bezpečnostnými lepiacimi páskami je prednosťou etikiet ich jedinečné / unikátne číslovanie, ktoré zabraňuje ich neželanému zamieňaniu. Použitie etikety s identickým číslom nie je možné. rozmery etikety: 148×48 mm šírka: 48 mm dĺžka: 50 m farba: červená
Teflonové pásky a plátna
Pásky ze skleněného vlákna potažené PTFE, PTFE potažené sklolaminátové pásky - bez lepidla, PTFE pokovené pásky se dvěma lepícími pásky, Lepivé PTFE potažené sklolaminátové pásky - bez žluté fólie, PTFE lepící pásky - bez žluté fólie, Nitto Tapes, PTFE pásy, teflonové plátna. Veškeré informace na :
Print etikety
Etikety na tlačenie: Zelené 100 ks / 16 etikiet na jednu stranu - 10 eur (predajná cena 30 eur) Pozrite aj ďalšie moje inzeráty, mám viacero kusov kancelárskych potrieb. K odberu zdarma etikety vo formáte A5 (na foto dole). Biele etikety na fotke su už predané.
Podávač lepiacej pásky
Predám podávač lepiacej pásky značky Tesa. Maximálna šírka pásky 20mm, max. priemer pásky 68mm. Držiak váži 600g, takže stojí na stole veľmi stabilne a jednou rukou sa dá vždy odtrhnúť ďalší kúsok pásky. Pozrite si prosím aj moje ostatné inzeráty.
Predám páskovačku FROMM P318 páskovačka
Predám páskovačku FROMM P318, vo vynikajúcom stave, minimálne používaná - čo je na nej vidieť aj vzhľadom na jej zachovalý stav. Je k nej neoriginálna nabíjačka, čo ale ničomu nevadí. Parametre: Odporúčané typy pásky: Polypropylen (PP) a Polyester (PET) Rozmery pásky: 8.0–13.0 x 0.35–0.80 mm, 1/3–1/2 x .015–.031” Hmotnosť: 3.4 kg / 7.5 lbs (vrátane batérie) Spoj: Pevnosť spojenia frikčným zvarom zodpovedá cca. 75% priemernej pevnosti pásky v závislosti na type pásky Napínacia sila: 150–800 N / 35–180 lbs v závislosti na type pásky Batéria: 18 VDC/1.5 Ah Li-Ion, 18 VDC/3.0 Ah Li-Ion Preferujem mail alebo sms Ak nezdvíham som v práci. Dubnica nad Váhom
Etiketovacie klieště Motex MX-6600
Etiketovacie klieště Motex MX-6600 Nové