bazár, predaj, inzercia, predám

Eva Kiedroňová - Detský perový vankúš - 60x40 cm

Kategória: Kojenecké potreby

Perový vankúš vhodný pre deti. Detský perový vankúš ponúka dieťaťu pohodlné, mäkké a teplé prostredie dôležité pre jeho pocit istoty a bezpečia, a tým uvoľnenie a zaistenie symetrickej polohy dieťaťa v osi. Detský perový vankúš je vhodný ako podklad zadočku v autosedačke alebo hlavičky dieťaťa k odpočinku i spánku. Vhodné používať v kombinácii s perovou perinkou. Gramáž: cca 300 g husieho peria (75% páraného / 25% prachovej). Veľkosť 60×40cm.

Sme nefajčiarska domácnosť, bez domácich miláčikov.
Odpovedám na mail.
Ďakujem.
Eva Kiedroňová - Detský perový vankúš - 60x40 cm
Podobné inzeráty
Kvalitný dojčiaci vankúš Chicco Boppy
Predám kvalitný dojčiaci/kojenecký vankúš Chicco Boppy Osobný odber Šamorín alebo prípadne pošta. Uvedená cena je bez poštovného. Popis: Krásny a praktický. Chicco Boppy 4v1 má tvar Croissantu a náplň Miracle Middle Insert. Poskytuje pohodlný odpočinok dieťaťu počas kŕmenia. Vankúš rôznych vzorov je krásny na pohľad a praktický svojou multifunkčnosťou. Pri dojčení pomáha matke aj dieťatku. Boppy Chicco sa prispôsobí tvaru tela matky a zaistí správnu polohu pri dojčení. Dieťa pri jedle nespevňuje svaly a nie je nervózne. Príjemný materiál obliečky na vankúš znižuje riziko podráždenia jemnej pokožky. Po kŕmení dieťaťa ho môžete oprieť o vankúš, aby zostalo v pokoji. Boppy Chicco poskytuje pomoc dieťatku aj pri jeho snahe vzoprieť sa na rúčky a zdvíhať hlavu. A keď dieťa začne sedieť, Boppy Chicco poskytne stabilnú pozíciu a podporu. Vankúš poskytuje množstvo výhod pre matku. Znižuje napätie v chrbte, ramenách a krku počas dojčenia. Obmedzuje tlak na žalúdok matky (obzvlášť žiaduce po pôrode) a zvyšuje pohodlie kŕmenia. Výhody pre bábätko. Zabezpečenie správnej polohy tela počas kŕmenia, podpora pri prvom pokuse o zdvihnutie, pohodlná opierka chrbta pri učení sa sedieť a udržať si túto pozíciu. Ľahká údržba, stály tvar. Vankúš a poťah sa dajú prať v práčke a mechanicky sušiť. Vankúš Boppy si udržiava svoj tvar, nedeformuje sa práve vďaka špeciálnej náplni a preto je určený na použitie nielen pre rodičov starajúcich sa o dieťatko, ale aj pre dieťa, ktorému zabezpečí maximálne pohodlie. Vankúš sa vyrába v rôznych farebných prevedeniach. Rozmery 520 x 480 x 150 mm.
Perova perinka Eva Kiedronova, 2x obliečka, hniezdo
Predám perovu perinku Eva Kiedronova, 2x obliečku a hniezdo s kokosovou výplňou. Perinka pomaha bábätku zaujať ergonomicku polohu, napomáha pri termoregulacii. Perinku je mozne využiť aj do vanicky kociara ako podložku. Perinka má drobný fliacik, na sivej obliecke chyba držiak na bežci ale nie je problem so zipsovanim. Pouzivala som aj bavlnenu ochranu pod obliečku- pridám grátis. Pri rýchlom jednaní zľava.
Paperova detska perinka +obliecka
Eva Kiedronova 80x80 cm perinka Dracik Perova vypln Nova stoji 70,97€ + Obliecka na perinku Dracik, Motiv Panda Obliecka na perinku Dracik, Motiv Bodky Nova obliecka stoji 1ks 45€ Predam aj jednotlivo Spolu 161€ Teraz 115€ Tag: Perinka, perina, zavinovacka, deka pre babatka, páperová perinka, eva kiedroňová
Páperová perinka Kiedroňová
Predám páperovú perinku Eva Kiedroňová 80 x 80 cm, bez fľakov a poškodení.
Hniezdo a perinka EVA KIEDROŇOVÁ
Predám perfektnú perinku z peria a hniezdo od Evy Kiedroňovej. Hniezdo a perinku z peria sme využívali ako na spanie, tak aj na hranie cez deň. Celé leto aj zimu. Doma aj do kočiara. Kupované ako set pre nášho chlapčeka cez: Celkom máme k dispozícii a k predaju: - hniezdo - 40 eur - perinka z peria/zavinovačka Dráčik pre novorodenca - 20 eur - perinka z peria/zavinovačka MaxiDráčik - 25 eur - vankúš z peria - 10 eur - obliečka 2x na vankúš, 2x na Dráčik, 2x na MaxiDráčik - 5 eur/ks - mantinel na postielku - 15 eur - kapsár na postielku - 10 eur - hrazdička s hračkou - ZDARMA k nákupu viacerých vecí, prípadne dohodou samostatne Prednostne odber osobne v BA 4 alebo odoslanie poštou po zaplatení vopred vrátane poštovného.
Antirefluxný vankúš
Predám antirefluxný vankúš - klin do postieľky a klin do kočíka. Antirefluxný vankúš do postieľky: rozmer 60x45 cm, cena 15 € Antirefluxný vankúš do hlbokého kočíka: rozmer 30x30 cm, cena 10 € Obidva majú snímateľný bavlnený poťah. Top stav, ako nové, v praktickom plastovom obale. Viac info: