bazár, predaj, inzercia, predám

EXKLUZÍVNE INVESTIČNÉ Rekreačné pozemky na Malom Dunaji

Kategória: Pozemky

CASMAR RK, vo výhradnom zastúpení klienta, ponúka na predaj krásne rekreačné pozemky v obci Jahodná priamo na Malom Dunaji.
Pozemky sú vhodné na relax, oddych, rybolov, kempovanie, alebo výstavbu rekreačných chát.
Výmera celého pozemku je 2520m2 s možnosťou kúpy aj menšej parcely.

Obec Jahodná disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, obchody v pešej dostupnosti.
V blízkosti sa nachádza okresné mesto Dunajská Streda (10 minút autom)

Cena za m2 je 155€ vrátane provízie RK
V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Túto nehnuteľnosť je možné kúpiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.
Info. a obhliadky: Michal Ondica , , ondica@
© Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
EXKLUZÍVNE INVESTIČNÉ Rekreačné pozemky na Malom Dunaji
Podobné inzeráty
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - [6.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 1 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 2 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 3 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 4 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 5 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 6 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 7 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 8 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 9 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 10 Rezidencia Pod Benátom ponúka: • územné rozhodnutie na stavbu 35 domových jednotiek v katastrálnom území obce Machulince • každý pozemok s pripojením na vodu, elektrinu a kanalizáciu • prístupová cesta z andezitových kociek • pozemky vo výmere od 894m2 do 2294m2 • pozemky situované na JV svahu Pohronského Inovca • tichá lokalita, blízka občianska vybavenosť, súkromie s výhľadmi do dĺžky 30km • vizualizácie na obrázkoch sú iba na ilustráciu, nie sú súčasťou predaja Ceny za jednotlivé pozemky: na našej domovskej stránke (), alebo Kontaktujte nás: • Telefónne číslo: +421 904 88 51 88 • predaj@
IBA U NÁS INVESTIČNÉ Rekreačné pozemky na Malom Dunaji
CASMAR RK, vo výhradnom zastúpení klienta, ponúka na predaj krásne rekreačné pozemky v obci Jahodná priamo na Malom Dunaji. Pozemky sú vhodné na relax, oddych, rybolov, kempovanie, alebo výstavbu rekreačných chát. Výmera celého pozemku je 2520m2 s možnosťou kúpy aj menšej parcely. Obec Jahodná disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, obchody v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza okresné mesto Dunajská Streda (10 minút autom) Cena za m2 je 155€ vrátane provízie RK V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné kúpiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Info. a obhliadky: Michal Ondica , , ondica@ © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
EXKLUZÍVNE KRÁSNE Rekreačné pozemky na Malom Dunaji
CASMAR RK, vo výhradnom zastúpení klienta, ponúka na predaj krásne rekreačné pozemky v obci Jahodná priamo na Malom Dunaji. Pozemky sú vhodné na relax, oddych, rybolov, kempovanie, alebo výstavbu rekreačných chát. Výmera celého pozemku je 825m2 s možnosťou kúpy aj menšej parcely. Obec Jahodná disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, obchody v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza okresné mesto Dunajská Streda (10 minút autom) Cena za m2 je 155€ vrátane provízie RK V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné kúpiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Info. a obhliadky: Michal Ondica , , ondica@ © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
Pre investora. Pozemky pripravené na výstavbu rodinných domo
Typ: Pozemky - bývanie Ulica: Zvolenská Slatina Mestská časť: Obec: Zvolenská Slatina Ponuka pre investora. Predávame investičné pozemky pripravené na výstavbu, nachádzajúce sa v novej zástavbe rodinných domov v obci Zvolenská Slatina, 10km od mesta Zvolen. Pozemky majú prístup po asfaltovej, obecnej komunikácií, k dispozícií sú základné vyjadrenia dotknutých orgánov a tiež projekty pre dva typy rodinných domov. VŠEOBECNE:  * Lokalita: Zvolenská Slatina,  10 km od Zvolena * Účel využitia: pozemky určené na výstavbu rodinných domov * Sklon pozemku: mierny svah * Orientácia: juhozápad  * prístup na pozemky po asfaltovej ceste  * pozemky sa nachádzajú v časti obce s novostavbami rodinných domov  * pozemky predávame len všetky spolu. PLOCHA: * predávané pozemky spolu: 2623m2  * jednotlivo:  - pozemok 1  - 929m2 - pozemok 2 - 875m2 - pozemok 3 - 819m2 INŽINIERSKE SIETE:  * elektrina – na hranici pozemkov (kladné vyjadrenia máme k dispozícií) * voda – vlastný vrt (bol vykonaný geo. prieskum) ) * čistička odpadových vôd. OKOLIE a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:  * pozemky  susedia svojou západnou stranou s asfaltovou prístupovou cestou. * nad pozemkami sú už len lúky a les. * v tesnej blízkosti je vybudovaných a skolaudovaných viacero nových rodinných domov  * bezproblémová dostupnosť, pozemky sa nachádzajú neďaleko centra obce, pešia dostupnosť k zastávke SAD * v obci sa nachádza škôlka, škola 1-5, obchody, reštaurácie atď. PLATBA:  * CENA: 210.000,-Eur,  t.j. 80 €/m2  Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Celková plocha: 2623 m2 Plocha pozemku: 2623 m2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: ČOV Plyn: nie
IBA U NÁS KRÁSNE Rekreačné pozemky na Malom Dunaji
CASMAR RK, vo výhradnom zastúpení klienta, ponúka na predaj krásne rekreačné pozemky v obci Jahodná priamo na Malom Dunaji. Pozemky sú vhodné na relax, oddych, rybolov, kempovanie, alebo výstavbu rekreačných chát. Výmera celého pozemku je 825m2 s možnosťou kúpy aj menšej parcely. Obec Jahodná disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, obchody v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza okresné mesto Dunajská Streda (10 minút autom) Cena za m2 je 155€ vrátane provízie RK V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné kúpiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Info. a obhliadky: Michal Ondica , , ondica@ © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
Exkluzívne na predaj investičné pozemky v lukratívnej časti
Naša realitná kancelária Winners reality Slovakia s.r.o, Vám exkluzívne ponúka na predaj investičné pozemky v blízkosti okresného mesta Lučenec v lukratívnej časti obce Boľkovská osada. Pozemky sa nachádzajú v intraviláne obce pri jej centre. V blízkosti pozemkov sa nachádzajú všetky inžinierske siete, elektrina, voda, plyn a asfaltová cesta. V uvedenej lokalite sa nachádza 8-sem rozparcelovaných pozemkov o výmere cca 2.000.-m², medzi ktorými sa nachádza spoločný pozemok určený ako budúca cesta. V rámci rozvoja obce sa v tejto lokalite počíta s individuálnou bytovou výstavbou. Pre lepšiu predstavu sme pripravili aj vizualizáciu možnej výstavby. V súčasnej dobe sa predávajú tri z ôsmich pozemkov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Boľkovská osada * veľkosť pozemku: 1.936m2, 2.100m2, 1.878m2 * orientácia: sever - juh Video: POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Investičné pozemky sa nachádzajú pri centre obce Boľkovská osada. V blízkosti pozemkov sa nachádzajú všetky inžinierske siete, elektrina, voda, plyn, asfaltová cesta, kanalizáciu je možné riešiť žumpami, alebo domovými čističkami. V budúcnosti je v rámci rozvoja obce plánované vybudovanie čistiacej stanice odpadových vôd, na ktorú bude možné jej napojenie. Napojenie na inžinierske siete si budú riešiť budúci majitelia pozemkov v rámci vypracovaných projektov. V uvedenej lokalite sa nachádza 8-sem rozparcelovaných pozemkov. V súčasnej dobe sa predávajú tri pozemky a to parc. č. 679/9 o výmere 1.936 m2, parc. č. 678/16 + 679/14 o výmere 2.100 m2, parc. č. 679/8 o výmere 1.878 m2. Medzi pozemkami sa nachádza spoločný pozemok určený ako budúca cesta, parc. č. 679/15 o výmere 847 m2 z ktorého sa odpredá budúcemu kupujúcemu výmera v podielovom pomere prislúchajúceho majiteľovi predávaného investičného pozemku. OKOLIE NEHNUTEĽNOSTI: Pozemok bezprostredne susedí svojou čelnou stranou s asfaltovou prístupovou cestou. V blízkosti sa nachádza Materská škôlka, Kultúrny dom s kanceláriou Obecného úradu, predajňa potravín, hostinec, kostol, autobusová zastávka, v blízkosti obce sa tiež nachádza aeroklubové letisko, Letecké športové centrum s možnosťou vyhliadkových letov a tandemových zoskokov s padákom v areály ktorého sa nachádza tiež bazén s možnosťou letného kúpania. Dostupnosť lokality je autobusom SAD, alebo autom. CENA : * - 40.-€/m2 * platba v HOTOVOSTI, alebo Vám pomôžeme vybaviť Hypotekárny úver šitý na mieru pomocou našich profesionálnych finančných poradcov. NÁZOR MAKLÉRA Vzhľadom k lokalite je to výhodná cena, nakoľko pri pozemku sa nachádzajú skoro všetky inžinierske siete okrem kanalizácie, ale tá je už v štádiu riešenia, ako dočasná alternatíva je realizácia vlastnej žumpy, alebo domovej čističky. Prístup k pozemkom je po asfaltovej ceste. Spojenie s okresným mestom, ktoré je vzdialené len 3.km, je buď autobusovým spojením, alebo vlastným autom.