bazár, predaj, inzercia, predám

EXKLUZÍVNE - Investičný pozemok v obci Kapušany.

Kategória: Pozemky

EB008P
Reality Smolko - realitná kancelária Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj veľký investičný pozemok v intraviláne obci Kapušany.
Pozemok sa nachádza v zastavanej časti obce, iba pár minút rýchlostnou cestou z centra Prešova.
Celková výmera pozemku je 3.277 m² s rozmermi 13 m šírka x 258 m dĺžka.
Prístupová cesta je asfaltová (obecná) a všetky inžinierske siete sú na hranici pozemku. Pozemok ponúkame ako skvelú investíciu, nakoľko je táto lokalita určená k IBV, cca 2/3 pozemku patria do lokality Na Nižnej Tabuli. (plocha pozemkov určených k výstavbe rodinných domov návrh) Návrh Územného plánu zóny Kapušany, obytná zóna Na Nižnej Tabuli, sú zverejnene na stránke .

Cena pozemku je 156.000 €. (1m² / 47,60 €)

Parcela registra C. Možnosť čerpania a sprostredkovania hypotekárneho úveru.

Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem potrebné informácie, zároveň Vám túto nehnuteľnosť ukážem osobne.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Predávate? Kupujete? Prenajímate?
Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov.
Sme tu pre Vás. Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie.
Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore.
- Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít.
U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste.
- 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti)
- Profesionálne promo-video obhliadky
- Natáčanie nehnuteľnosti dronom
- Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti
- Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch
- Bannery
- Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené právnym oddelením na mieru každému klientovi.
EXKLUZÍVNE - Investičný pozemok v obci Kapušany.
Podobné inzeráty
Na predaj 9 STAVEBNÝCH pozemkov s IS v meste Veľké Kapušany
Typ: Pozemky - pre rodinné domy Ulica: Staničná Obec: Veľké Kapušany MEGA realitná kancelária ponúka posledných 9 STAVEBNÝCH pozemkov s inžinierskymi sieťami v meste Veľké Kapušany. Ak chcete bývať v novovznikajúcej štvrti na ul. Staničná a mať dom postavený podľa svojich predstáv, teraz máte jedinečnú príležitosť. Pozemky sa nachádzajú v tichej uličke v krajnej časti mesta. Každý pozemok je rovinatý, slnečný a so všetkými inžinierskymi sieťami na hranici pozemku. Veľkosť a cena jednotlivých pozemkov: - pozemok A - 873 m2 - 41.800€ - pozemok B - 618 m2 - 30.310€ - pozemok C - 612 m2 - 30.100€ - pozemok D - 604 m2 - 29.700€ - pozemok E - 595 m2 - 29.300€ - pozemok F - 587 m2 - 28.950€ - pozemok G - 579 m2 - 28.560€ - pozemok H - 685 m2 - 33.330€ - pozemok I - 2300 m2 - 106.000€   V prípade záujmu je možnosť odkúpenia všetkých pozemkov za zvýhodnenú cenu!!   Veľké Kapušany sú vzdialené 30 km od okresného mesta Michalovce a 40 km od mesta Trebišov. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti. V prípade záujmu ma kontaktujte: Ing. Danka Typčuk, dana.typcuk@ Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Celková plocha: 7453 m2 Plocha pozemku: 7453 m2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
EXKLUZÍVNE | Pozemok pre rodinné domy | Cabaj-Čápor, Pereš
Hľadáte zaujímavú investičnú príležitosť v okolí Nitry, alebo veľkorysý, slnečný, rovinatý pozemok pre svoj domček v tichom prostredí mimo hlavnej cesty? Práve taký pozemok Vám ponúkame exkluzívne iba u nás. NIEČO O POZEMKU Pozemok s celkovou výmerou 2 378 m2 sa nachádza v zastavanej časti obce Cabaj - Čápor, časť Pereš. Prístup na pozemok je po súkromnej ceste, na ktorej budúci majiteľ nadobudne spoluvlastnícky podiel. Z jednej strany je pozemok oplotený. Táto nehnuteľnosť má obrovský potenciál pre výstavbu viacerých rodinných domov, preto je vhodná najmä pre investičný zámer. Môže však osloviť aj jednotlivcov, ktorí hľadajú ten správny pozemok pre svoj vysnívaný rodinný dom. Pozemok je slnečný, rovinatý, v tichom prostredí mimo hlavnej cesty a zbavený náletových porastov. Žiadne ďalšie úpravy pred výstavbou preto nie sú potrebné. V súčasnosti je pozemok rozdelený na 2 samostatné parcely s výmerami 1 208 m2 a 1 170 m2, teda dajú sa tu postaviť 2 samostatné rodinné domy s nadštandardne veľkými pozemkami. Pre ľudí, ktorí si nepotrpia na veľký priestor okolo seba, je možné pozemok rozdeliť na 3 alebo 4 samostatné parcely. S priestorovým usporiadaním pozemku sa dá pracovať a budúci vlastník si ho môže prispôsobiť svojim potrebám alebo preferenciám. Na to ho predurčujú aj samotné rozmery: šírka 44,22 m a dĺžka od 52,19 m do 55,66 m. Nie je problém ani s napojením pozemku na inžinierske siete, plyn je pred pozemkom, elektrika a voda sú v blízkosti pozemku (cca 16 m). Kanalizácia v obci nie je vybudovaná. Uprednostňujeme kúpu celého pozemku, ale v prípade záujmu je možné kúpiť jednotlivé parcely aj samostatne. Tým sa však stratí výhoda ľubovoľného rozdelenia na viaceré menšie pozemky. LOKALITA PRE DOKONALÝ POKOJ A SÚKROMIE Časť Pereš je od obce Cabaj – Čápor vzdialená len 4 km. Tu nájdete školy, škôlky, potraviny, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, ale aj športový areál. 12 km je vzdialené krajské mesto Nitra, 13 km okresné mesto Šaľa, prípadne 5 km obec Močenok. Pre tých, ktorí sa potrebujú presúvať na väčšie vzdialenosti, do 10 minút sú na rýchlostnej ceste R1. V pešej dostupnosti je aj autobusová zastávka. Ponúkaný pozemok je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v príjemnom vidieckom prostredí v blízkosti prírody a zároveň nechcú byť obmedzovaní dochádzaním za prácou alebo službami na dlhšie vzdialenosti. Budúcemu majiteľovi poskytne aj dokonalé ticho a súkromie, pretože nesusedí s hlavnou cestou. Ak máte radi pohyb na čerstvom vzduchu, okolie je ideálne na prechádzky alebo cykloturistiku. Video a ďalšie foto: Zaujal Vás tento veľký pozemok s veľkými možnosťami? Tak neváhajte a spravte prvý krok! Zavolajte mi, alebo mi napíšte a dohodnite si obhliadku.
Stavebné pozemky na predaj, Veľké Kapušany, EXKLUZÍVNA PONUK
009-14-VLMIa odkaz na link: /4phPdpwr3iA Realitná kancelária Bemi reality ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení pozemky v tichej časti Veľkých Kapušian. Vyberte si svoju parcelu na veľkom pozemku, ktorá je stvorená na výstavbu rekreačného domčeku, ktorý môže byť aj Vaším trvalým bydliskom. Jednotlivé parcely sú o rozlohe cca od 600 do 1100 m2. V blízkosti pozemku sú všetky inžinierske siete. Pozemok, kde ponúkame parcely na predaj je dvoj-etážový s príjazdovou cestou. Nachádza sa na ňom aj modelový zrub s upraveným a oploteným pozemkom. Parcelovanie pozemkov: Pozemok A o rozlohe 886 m2 Pozemok B o rozlohe 1000 m2 Pozemok C o rozlohe 1024 m2 Pozemok D o rozlohe 1084 m2 Pozemok E o rozlohe 755 m2 Pozemok F o rozlohe 755 m2 Pozemok G o rozlohe 817 m2 Pozemok H o rozlohe 820 m2 Pozemok I o rozlohe 613 m2 Pozemok J o rozlohe 1033 m2 Pozemok K o rozlohe 1032 m2 Pozemok L o rozlohe 1032 m2 Pozemok M o rozlohe 952 m2 Pozemok N o rozlohe 977 m2 Pozemok O o rozlohe 1014 m2 Pozemok P o rozlohe 1027 m2 Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).
Na predaj pozemok v obci Zemplínske Hámre
Exkluzívne ponúkam na predaj pozemok v obci Zemplínske Hámre POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Pozemok sa nachádza v obci v centre obce, v kľudnej uličke s IS. Svojou rozlohou je vhodný sa výstavbu rodinného domu s panoramatickým výhľadom na pohorie v obci. Prístup po asfaltovej ceste. VŠEOBECNE: Lokalita: Zemplínske Hámre Účel využitia: pozemok určený na výstavbu rodinného domu, chaty, podnikateľské využitie Sklon pozemku: rovinatý- mierne kaskádovitý Orientácia: Východ/Západ Ponúkaný pozemok má plochu 1710 m2 Rozmery: šírka cca 16m- dĺžka 90 m POPIS POZEMKU A JEHO VYUŽITIE: - prístup na pozemok z asfaltovej cesty - pozemok sa nachádza v obci mimo hlavnej cesty - pozemok je možné využiť aj na výstavbu bungalovu - výhodou kúpy pozemku je v ponuke od majiteľa nehnuteľností zdarma všetky povolenia na výstavbu a kompletný projekt rodinného domu s vizualizáciou INŽINIERSKE SIETE: - IS v blízkosti pozemku: plyn, elektrina, kanalizácia, vodovodná prípojka OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: - v obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť/ MŠ, OÚ, polyfunkčné ihrisko, futbalové a detské ihrisko, obchod, hostinec/ - obec je vyhľadávanou lokalitou na kúpu nehnuteľností z dôvodu blízkosti mesta s kľudným bývaním- vzdialenosť od mesta Humenné 15km, od mesta Snina 3 km - v obci je nová asfaltová cesta, chodníky, dom smútku, nový OÚ, škôlka, prírodné prostredie vhodné na turistiku, múzeum - z obce je turistický chodník na Sninský kameň, Morské oko, chránená prírodná rezervácia Poloniny CENA A PLATBA: Cena za pozemok: 37.000,-€/dohoda/ - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru/ pomôžeme Vám s jeho vybavením/
Pozemok pre developera
Predaj investičného stavebného pozemku určeného na výstavbu rodinných domov, o rozlohe 21 278 m2, Rumanová, Nitra Ponúkame na predaj investičný stavebný pozemok o rozlohe 21.278 m2 vhodný pre developera v obci Rumanová, len 21 km od Nitry a 5 km diaľnice R1. VŠEOBECNE: Lokalita: Rumanová Účel využitia: pozemok určený podľa UPI na výstavbu rodinných domov do 2NP Sklon pozemku: rovinatý POPIS POZEMKU A JEHO VYUŽITIE: * prístup na pozemok po asfaltovej ceste * pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce * jedná sa o parcelu reg. ,,C,, * možnosť zástavby 21 rodinných domov v znení s UPI * majitelia majú platne ukončenú zmluvu o užívaní s Roľníckym družstvom Rumanová ku dňu 31.10.2022 PLOCHA A ROZMERY: * ponúkaný pozemok má plochu 21.278 m2 * strany pozemku: - čelo (východná strana) má 99,68 m - chrbát (západ) má 90,80 m - severná strana má 274 m - južná strana má 206,53 m – od obce * pozemok je možné kúpiť len v celku INŽINIERSKE SIETE: * EL – nutné zvýšenie výkonu transformačnej stanice * SPP – pozemok nezasahuje do ochranného alebo bezpečného pásma plynárenských zariadení v správe SPP * Slovak Telekom – pozemok neprichádza do styku so sieťami elektronických komunikácii * Voda – výstavba takéhoto rozsahu sa podmieňuje len za podmienky vybudovaním vodojemu * v obci nie je kanalizácia, odpad bude nutné riešiť čističkou * stanovisko a vyjadrenia k sieťam Vám po vyžiadaní zašlem emailom ako aj UPI * k pozemku nie su evidované žiadne podzemné inžinierske siete ani ochranné pásma. OKOLIE a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: * pozemok bezprostredne susedí svojou východnou stranou s asfaltovou prístupovou cestou * pozemok sa nachádza na konci obce smerom na Rišňovce * v tesnej blízkosti je vybudovaných a skolaudovaných viacero rodinných domov * dostupnosť lokality autom a SAD * v obci sa nachádza škôlka, škola 1-5, obchod PLATBA: * CENA: 319.170 Eur, t.j. 15 Eur/m2 * v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) * pozemok je okamžite k dispozícii