bazár, predaj, inzercia, predám

EXKLUZÍVNE Na predaj nízkoenergetický drevodom v Malackách

Kategória: Domy

Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku: Reality ponúka exkluzívne na predaj nádherný 3-izbový drevodom s krásnou záhradou v Malackách Nad Výhonom.

Drevodom postavený v roku 2015 pozostáva z jedného podlažia. Pozemok na ktorej sa drevodom nachádza je vo výmere 343m². Celková zastavaná plocha je 88m² a úžitková plocha je 72m²+ terasa vo výmere 32m². Dom je po kompletnej rekonštrukcii (strecha šindel, od zeme je odizolovaný a zateplený)



Dispozícia a zariadenie domu:

Samostatne stojaci dom s bezpečnostnými vchodovými dverami pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety s umývadlom, komore spojenej s technickou miestnosťou, kúpeľne s práčkou a vaňou, dvoch izieb a priestrannej, svetlej miestnosti v ktorej sa nachádza obývacia miestnosť, kuchyňa a jedáleň. Z tejto miestnosti sa vchádza francúzskymi dverami na terasu a záhradu plnú zelene. V celom dome sa nachádzajú drevené eurookná. Dom sa predáva kompletne zariadený, tak ako je na fotografiách.



Kúrenie v dome je zabezpečené krbovou vložkou s výmenníkom napojenou k akumulačnej nádobe pre teplú úžitkovú vodu a kúrenie s objemom 750l. Dom je takisto napojený na elektrickú energiu. Sieť v dome je pokrytá WIFI pripojením od operátora O2.



Oproti domu sa nachádza trojgaráž, ktorá slúži na uskladnenie vecí, parkovanie áut a záhrada vhodná na pestovanie ovocia, zeleniny vo výmere 600m².



Odpad je riešený žumpou (7m³), ktorej náklady na obstarávanie vychádza na 45EUR 1x mesačne a súčasťou domu je takisto studňa.

Veľkou výhodou tohto domu je, že je nízkoenergetický a na streche sa nachádza 18 panelov fotovoltaiky s 5kW meničom napätia pre výrobu elektrickej energie na vlastnú spotrebu.



Lokalita:
Dom sa nachádza v meste Malacky, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – základné a materské školy, gymnázia, banky, potraviny Lidl a Billa, políciu, lekáreň, zdravotné strediská, športovo relaxačne centrum, posilňovne, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, a iné..



Celkové náklady na bývanie v tejto nehnuteľnosti sú vo výške 50 €.

Cena tohto domu je 200 000 Eur vrátane provízie pre RK.



Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o.


Naše služby:
– prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
– pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti
– hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov
– v prípade potreby bezplatne vybavíme hypotekárny úver s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi
EXKLUZÍVNE Na predaj nízkoenergetický drevodom v Malackách
Podobné inzeráty
VÝSTAVBA: Nízkoenergetický drevodom Smallville - hrubá stavb
Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. Vám ponúka výstavbu nízkoenergetického drevodomu Smallville. Drevodom Smallville má obytnú plochu 35 m2, zastavaná plocha je 41,8 m2. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, obývačka s kuchyňou, spálňa. Cena za hrubú stavbu: 39990 € Cena za holodom: 56990 € Cena za štandart: 69990 € Drevodom Vám môžeme postaviť hocikde na Slovensku, stačí mať pozemok. Ak ho nemáte, môžeme Vám dom postaviť na jednom z pozemkov v Tomášikove, prípadne Vám pohľadať pozemok niekde inde na Slovensku. Dom je postavený z certifikovaných materiálov, ponúkame záruku na statiku až 30 rokov. Dom je nízkoenergetický, v porovnaní s bytom ide o výrazne úspornejšie bývanie. Garantujeme hodnotu pevnej ceny až 12 mesiacov na konštrukciu domu z drevopanelov. Okrem modelu Smallville máme v portfóliu aj domy s väčšou obytnou plochou a aj domy poschodové. Takisto Vám môžeme zrealizovať dom na mieru podľa Vašich predstáv. Poskytujeme aj možnosť vybavenia stavebného povolenia. CENA: 39990 € za hrubú stavbu € vrátane kompletného realitného a právneho servisu. Cena je bez pozemku. KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, , murgasova@ Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality/
HALO reality - Predaj, rodinný dom Kolárovo, drevodom so zel
Ponúkame Vám na predaj kompletne rekonštruovaný 5-izbový rodinný dom v Kolárove. Rodinný dom sa nachádza na rovinatom pozemku o rozlohe 2395 m2. Dom dispozične pozostáva zo vstupnej predizby, z ktorej sa vchádza do priestrannej kuchyne prepojenej s obývacím priestorom a jedálňou s priamym výstupom na terasu, 4 nepriechodné izby, kúpeľňa s toaletou. Dom typu drevodom je postavený na pôvodných spevnených základoch a naprojektovaný so zelenou strechou. pôvodné priečky vymenené, podlahy vybetónované a boli nasadené drevené okná a terasové dvere s izolačným trojsklom. Drevené podlahy v obytných častiach domu sú vo fáze dokončovania a v ostatných miestnostiach je podlaha betónová. Miestnosť pre kúpeľňu s toaletou je vytvorená bez akýchkoľvek úprav a ponechaná na dokončenie majiteľom podľa ich predstáv. Kúrenie je riešené kachľami na tuhé palivo. Hromozvod a komín je certifikovaný. V dome je zavedená elektrika, namontovaný kamerový systém, predpríprava alarmu. Voda je z vlastnej studne a odpadová voda je riešená septikom. Na pozemku, ktorý je celý oplotený sa nachádza jazero s nasadenými kaprami. Jazero veľkosti 17.5 x 7 x 1,5 m môže slúžiť aj na zabezpečenie potrebnej vody pre hasičskú techniku. Ide o nízkoenergetický rodinný dom typu drevodom s energetickou triedou A0. Tiché prostredie, krásna príroda, rozsiahly pozemok, Vám poskytnú plný komfort pokojného bývania. Mesto Kolárovo ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Spevnená komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k rodinnému domu ako aj parkovanie. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii je ihneď. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KN-58774. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SL
Príjemný, pohodlný a úsporný 5.i.RD,Čierna Voda, Chorvátsky
Typ: Rodinný dom Ulica: Golfová Obec: Chorvátsky Grob Predstavujeme Vám tento moderný, 5-izbový, úsporný nízkoenergetický rodinný dom (drevodom - Energetický certifikát A0/A1), ktorý sa nachádza v pokojnej štvrti v obci Chorvátsky Grob, na ulici Golfová, v malebnom prostredí časti Čierna Voda. Tento dom je ideálny pre tých, ktorí hľadajú vysokú kvalitu života mimo rušného mesta, ale stále s rýchlym a pohodlným prístupom do Bratislavy. Z domu je to iba 5 minút pešo k autobusovej zastávke a do Supermarketu COOP Jednota, drogérie, pošty, kaviarne, cukrárne a na detské ihrisko. A to nie je všetko - základná a materská škola, fitness centrum sú len 3 minúty autom. Bratislava – Vajnory sú vzdialené iba 5 minút autom. Dom má úžitkovú plochu približne 108 m² a nachádza sa na pozemku o celkovej rozlohe 355 m². Dom je skolaudovaný od roku 2017 a je vo vynikajúcom stave. Praktické dvojpodlažné riešenie zahŕňa dve plne vybavené kúpeľne a možnosť kúpy domu aj so zariadením. V prvom podlaží nájdete vstupnú chodbu a šatník s úložným priestorom, kúpeľňu so sprchovým kútom, technickú miestnosť a plne vybavenú kuchyňu. Obývacia izba je priestranná a prepojená s kuchyňou a jedálňou, a má priamy výstup na terasu do záhrady. Na prízemí je tiež pekná izba s výstupom na terasu za domom. Druhé podlažie tvoria 3 samostatné veľké izby a hlavná kúpeľňa s vaňou. Dom je vybavený plastovými bezpečnostnými dverami, plastovými oknami s izolačným trojsklom, elektrickým podlahovým kúrením, alarmom a rekuperačným systémom. Parkovanie je možné priamo pred domom, kde je parkovisko pre 2 autá. Udržiavaná záhrada okrem okrasných rastlín, poskytuje tiež priestor pre pestovanie zeleniny. Na pozemku sa nachádza aj praktický domček na náradie. Prečo je toto ideálna kúpa? Úsporný a ekologický: Tento nízkoenergetický drevodom s energetickým certifikátom A0/A1 poskytuje úspory na nákladoch za energie a zároveň prispieva k ochrane životného prostredia. Ideálna lokalita: Nachádza sa v pokojnej a príjemnej časti Chorvátskeho Grobu - časť Čierna Voda, kde nájdete všetky potrebné služby. Navyše, vďaka rýchlej diaľničnej dostupnosti, ste len pár minút od Bratislavy. Pohodlné a praktické: Dvojpodlažný dom ponúka veľa priestoru a pohodlia. Dve plne vybavené kúpeľne, priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou, a terasa s priamym výstupom do záhrady sú len niektoré z výhod tohto domu. Bezpečnosť a súkromie: Dom je vybavený alarmom a oploteným pozemkom, čo zaručuje vaše súkromie a bezpečnosť. Krásna záhrada: Udržiavaná záhrada s priestorom na pestovanie a domčekom na náradie ponúka mnoho možností pre vonkajšie aktivity a relax. CENA 349.900 - pri obhliadke dohoda možná Kompletný realitný a právny servis je zahrnutý v cene, rovnako ako bezplatné služby hypotekárneho špecialistu. Ak máte záujem o viac informácií alebo si prajete obhliadku, volajte prosím na . Chorvátsky Grob je obľúbeným miestom pre život ro
Predaj nový nízkoenergetický BUNGALOV v Prešov, Kúty.
Ponúkam na predaj nový nízkoenergetický rodinný dom typu BUNGALOV v Prešov, Kúty. Kúty sú mestská časť Prešova, nachádzajúca sa v severnej časti mesta, doprava zabezpečovaná MHD. Rodinný dom na predaj je NOVOSTAVBA, cca 2ročný dom, nízkoenergetický bungalov, energetická trieda A1, tiež je vybavený rekuperačnou jednotkou. Rodinný dom na predaj je moderne riešený, pozostáva z dvoch samostatných spální, obývacej izby s kuchyňou, kúpeľne s WC, samostatné WC s umývadlom, predsieň, technická miestnosť. Rodinný dom na predaj má podlahové kúrenie a kozubovú pec. Rodinný dom na predaj je postavený na mierne svahovitom pozemku o výmere cca 1200 m2. Zastavaná plocha domu je cca 100 m2, úžitková plocha je cca 80 m2. K domu patrí aj terasa o výmere cca 26 m2. Na pozemku je postavený aj záhradný domček o výmere cca 20 m2, pod ktorým sa nachádza pivnica. Na pozemku sú urobené kompletné terénne úpravy a výsadby realizované profesionálmi, tiché prostredie, veľa zelene. Výhodou je tiež dostatočné miesto vhodné na pohodlné parkovanie, cca 4 parkovacie miesta. Pozemok je oplotený, brána na pozemok na diaľkové ovládanie. Rodinný dom na predaj je kompletne vkusne zariadený, všetko v cene, nové v prevedení vyšší štandard, odporúčame obhliadku domu, rodinný dom dá sa ihneď užívať, nestaviate - bývate. Cena za dom so zariadením a s pozemkom je 319.000,- EUR.
Predaj 3i Rodinný dom - drevodom v obci Eliašovce okres DS
Predaj 3i Rodinný dom - drevodom v obci Eliášovce - Nový Život okres Dunajská Streda v novej štvrti na pozemku 524m2. Rodinný dom - drevodom má predsieň + 2 spálne + obývačku, kúpeľňu + oddelenú toaletu + kuchynskú časť. Z obývačky sa vstupuje na krytú terasu. Zastavaná plocha je 81m2. Obytná plocha je 69,5m2. Pozemok oplotený z betónového bariérového plotu a z tvárnic. Brána posuvná na elektrický pohon. K domu je pristavaná aj Garáž s rozlohou 26m2 na jedno auto - brána Hörmán elektrická. V obývačke sa nachádza aj klimatizačná jednotka. Dom je napojení na alarm. Úložný priestor s rozlohu cca 40m2 sa nachádza na povale rodinného domu, otvor na povalové schody sú v predsieni. Dom má vykurovanie - elektrické konvektory, ktoré sa nachádzajú na stenách. Celý rodinný dom je zateplený s 10cm hrúbkou EPS. Hrúbka zateplenia stropu je 28cm Nobasilu. Dom je napojený na elektrinu, mestskú vodu + studňa + žumpa. Mesačné náklady sú cca 100,-Eur. Na pozemku sa nachádza murovaná pec. Malá záhradka a trávnik. Cena dohodou! Tiché miesto! Dobrý susedia! Treba vidieť! Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 81m² Obytná plocha: 69.5m² Celková rozloha: 81m² Rozloha pozemku: 524m² Úžitková plocha: 69.5m² Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno - 2 Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Parkovanie: vnútorné Inžinierske siete: áno Postavené z: drevostavba Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: betónová cesta
Reality KOMPLEX s.r.o Vám ponúka na predaj moderný nízkoener
Typ: Rodinný dom Ulica: Pačérok Mestská časť: Pačérok Obec: Kolárovo Reality KOMPLEX s.r.o Vám ponúka na predaj moderný päťizbový nízkoenergetický drevodom, ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 2395 m2 v meste Kolárovo časť Pačerok. Dom s s minimalistický dizajnom sa nachádza na sútoku Váhu a Malého Dunaja v lone prekrásnej prírody. Drevodom s úžitkovou plochou 125 m2 má vynikajúce dispozičné riešenie. Zo vstupnej chodby sa dostanete do kuchyne, ktorá je spojená s jedálňou a obývačkou, ku ktorej patrí aj zastrešená terasa. Ďalšie štyri izby poskytnú dôležité súkromie pre každého člena rodiny. Dve kúpeľne a technická miestnosť dodajú domu ďalšie pozitíva. Okná a dvere sú drevené, vyhotovené s trojsklom. Kúrenie je pripravené na tepelné čerpadlo resp.kachľami na tuhé palivo. Keďže dom ešte nie je dokončený, nový majiteľ má možnosť vytvoriť si vysnívané bývanie podľa vlastných predstáv. V dome už je zavedená elektrina,kamerový systém,predpríprava na alarm. Hromozvod a alarm je certifikovaný a elektrické rozvody pripravené na odbornú skúšku el.zariadeni.  Naprojektovaná zelená strecha a zelená záhrada majú  pozitívný vplyv na zdravie a pohodu človeka a taktiež majú ekologický a ekonomický význam. Cena: 129 000Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 135 m2 Úžitková plocha: 125 m2 Plocha pozemku: 2395 m2 Zastavaná plocha: 439 m2 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 2 Energetický certifikát: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: nie Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: septik Plyn: nie Materiál: drevostavba Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 13 m2 Vykurovanie: vlastné Pivnica: nie Pivnica plocha: 54.1 m2