bazár, predaj, inzercia, predám

Exkluzívne na predaj pozemok v obci Kaluža, okr.Michalovce

Kategória: Záhrady

Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám Exkluzívne ponúka na predaj záhradu v obci Kaluža s rozlohou 1100m², IS na dosah. Nachádza sa v krásnej rekreačnej oblasti Zemplínska Šírava. Záhrada sa nachádza len krátku prechádzku od vody a poskytuje nádherný výhľad na okolitú prírodu. Táto oblasť je vyhľadávaná nielen pre svoju krásu, ale aj kvôli množstvu možností na aktívny oddych v okolí.

Záhrada je vhodná pre ľudí, ktorí hľadajú oddych v prírode alebo pre tých, ktorí majú záujem o pestovanie vlastných rastlín a zeleniny. Celková rozloha 1100m² umožňuje dostatok miesta na realizáciu všetkých vašich záhradníckych plánov.

Ak hľadáte ideálne miesto pre relaxáciu v prírode, alebo miesto na pestovanie vlastnej zeleniny v krásnom prostredí, táto záhrada je pre vás tou správnou voľbou. Kontaktujte nás a dohodnite si s nami obhliadku tohto kúzelného miesta!
Exkluzívne na predaj pozemok v obci Kaluža, okr.Michalovce
Podobné inzeráty
EXKLUZÍVNE Predaj pozemok v obci Kaluža, okr. Michalovce
Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj vzácnu príležitosť získať vlastníctvo kúska krásneho pozemku v obci Kaluža, v rekreačnej oblasti Zemplínska Šírava. Ide o pozemok s rozlohou cca 450m² , nachádzajúci sa v krásnom prostredí. Tento pozemok je vhodný pre všetkých, ktorí hľadajú miesto, kde si môžu oddýchnuť a užívať si kľud. Pozemok je vhodný na výstavbu záhradnej chatky alebo na pestovanie rastlín . Pozemok je vhodný tiež pre investičné zameranie. Momentálne je vedený ako záhrada. Zemplínska Šírava poskytuje množstvo možností pre aktívne prežitie voľného času, ako sú cykloturistika, turistika, kúpanie, vodné športy a mnoho ďalších. Je to jedno z najobľúbenejších letných miest v regióne, kde si môžete oddýchnuť a zabudnúť na všetky starosti. Nezmeškajte túto výnimočnú a jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom nádhernej záhrady. IS na dosah. Dohodnite si obhliadku na uvedenom čísle. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Cena 37 999 €
MAKRO REALITY - POZEMOK - Trebeľovce okr. Lučenec ID 2184
Ponúkame Vám na predaj  slnečný pozemok v obci Trebeľovce okr. Lučenec. Pozemok je oplotený, s rozlohou  441 m². Pozemok je rovinatý, prístup priamo z hlavnej cesty. Nachádza sa takmer v strede obce v blízkosti potravín. Pred pozemkom vedú inžinierske siete (elektrina, vodovod, plyn). Nehnuteľnosť je bez tiarch v osobnom vlastníctve. Obec Trebeľovce sa nachádzajú 10km od okresného mesta Lučenec, 15 km od mesta Fiľakovo. V susednej obci Rapovce sa nachádza termálne kúpalisko Novolandia. V obci sa nachádza škôlka i škola. Viac informácii Vám rád poskytne Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380.
Pozemok na predaj len 12km od okresného mesta Michalovce.
F040-14-PAEN Výborná investičná príležitosť!!! Ponúkame Vám Na predaj pozemok len 12km od mesta Michalovce v smere na Sobrance. Bonusom pozemku je, že sa nachádza v uličke mimo hlavnej cesty s rozlohou 2600m2. Pozemok je vhodný na výstavbu. Pri pozemku sa nachádzajú inžinierske siete. VÝHODY: - len 12km od okresného mesta Michalovce - investičná príležitosť - ulica mimo hlavného ťahu - rovinatý upravený pozemok Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme pri osobnej obhliadke. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Spoločnosť Finanzpartner Vám ponúka aj svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností.
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina. Pozemok je bez susedov, zabezpečuje teda maximálne súkromie a pokoj. Pozemok je úplne rovný, veľkosť cca 400m2. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina. Pozemok je vzdialený len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na dialnicu a 5km od obce Kysak. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky aut. Z pozemku je výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu. V minulosti bola na pozemku postavená drevená chata, ktorú sme už z dôvodu havarijného stavu odstránili. Pôvodná betónová podlaha záhradej chaty ostala na pozemku. Pozemok je teda pripravený na stavbu niečoho nového: záhradný domček, chata, mobilný dom, montovaný dom, drevenica alebo karavan. Na pozemoku sa nachádza studňa a ovocné stromy. Pozemok je oplotený pletivom. Za pozemkom je dostatok miesta pre parkovanie osobných automobilov ale aj dodávky alebo karavanu. Menšími úpravami príjazdovej cesty je možné na pozemok prísť karavanom alebo autokaravanom a mať tak vlastný súkromný kemping. Elektrická prípojka je cca 100m od pozemku, elektrinu sme však v dnešnej dobe lacných solárnych panelov nezapájali. Pozemok je úplne izolovaný od všetkých susedov - poskytuje preto maximálne súkromie. Vhodný je pre hubárov, turistov, rybárov ale aj cyklistov. V minulosti bol využívaný aj na pestovanie zeleniny, kvetov a ovocných kríkov. Na boku je skalka a pri vstupnej bráne sú kríky s orgovánom a zlatý dážď. Kriz, ktory sa nachadza na pozemku na poziadanie premiestni miestna fara mimo pozemku. GPS: 48°51'20.7"N 21°10'14.8"E Cena je fixná.
EXKLUZÍVNE - na predaj 19 árový pozemok Fintice, okr. Prešov
EB020P Reality Smolko - realitná kancelária Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj veľký, takmer 20 árový pozemok v obci Fintice, okr. Prešov. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce, hneď na začiatku v smere od Prešova, je po cely deň slnečný s pekným výhľadom na okolie. Vstup na parcelu je z hlavnej asfaltovej cesty, po celej dĺžke pozemku. Pozemok je vedený na liste vlastníctva ako záhrada, je svahovitý v tvare nepravidelného mnohouholníka s rozmermi 87 m x 22 m x 66 m x 23 m. Je z časti oplotený a nachádzajú sa na ňom ovocne stromy aj stĺpy s el. napätím. S inžinierskych sieti elektrina, voda, plyn na hranici pozemku, kanalizácia vo výstavbe. Plocha pozemku je 1.920m². (1 m² / 42,70 €). Parcela registra "C" možnosť financovania hypotekárnym úverom. Cena 82 000 € NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Erik Birkner, , birkner@ Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás. Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore. - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít. U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste. - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne promo-video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch - Bannery - Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené právnym oddelením na mieru každému klientovi.
REZERVOVANÉ, Exkluzívne, na predaj pozemok s trojpodlažným r
004-12-VLMI Reality BeMi Vám ponúka na predaj veľký pozemok o rozlohe 1183 m2 s trojpodlažným domom v obci Kaluža. Jedná sa o murovanú stavbu so sedlovou strechou, ktorá je pokrytá pozinkovaným plechom. Každé podlažie má 5 izieb, kúpeľňu , samostatné WC a balkón. dom je čiastočne podpivničený (dve miestnosti), v pôvodnom stave bez sieti s úžitkovou plochou 516 m2. Obec má dobrú občiansku vybavenosť a nachádza sa v centre cestovného ruchu na Zemplínskej Šírave. V blízkosti sa nachádza Thermal park, Salaš, vonkajšie bazény a najnavštevovanejšia pláž na Zemplínskej Šírave Anima. Cena je 85 000 €. 3D obhliadka tento link: my./show/?m=UaNRi5qnCuG Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a poradenstvo).