bazár, predaj, inzercia, predám

Exkluzívne ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovan…

Kategória: Byty

Exkluzívne ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovanú a zariadenú garsónku v Myjave

Popis: Exkluzívne ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovanú garsónku pripravenú na nasťahovanie.
Byt prešiel pred štyrmi rokmi rekonštrukciou v rámci ktorej prebehla kompletná výmena novej elektroinštalácie, vody, kúrenia, nové omietky, nové bytové jadro, nábytok, spotrebiče.
Dispozícia pozostáva zo vstupnej kuchyne, kúpeľne spojenej s WC a jednej samostatnej izby.
K bytu prislúcha loggia a pivnica v suteréne bytového domu.
V byte je nainštalovaná klimatizácia.
Celkové mesačné náklady na bývanie sú do 100,-eur,-.
Nehnuteľnosť sa nachádza na Partizánskej ulici, v blízkosti supermarketu LIDL.
Byt sa predáva s kompletným zariadením a nábytkom.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prevod vlastníckeho práva. Vybavíme všetko za vás. Obhliadka možná 7 dní v týždni. Verím že vás táto ponuka zaujala. Ozvite sa mi na tel. č. a dohodneme si termín obhliadky.
Podlahová plocha m2: 27
Loggia: Áno 1x
Výťah: Áno 1x
Stav: Po kompletnej rekonštrukcii
Poschodie --/--: 3/6
Konštrukcia bytu: Panel

Zálohový predpis / mesiac EUR: 100
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Nová
Spotrebiče: Chladnička,Mraznička,Elektrická varná doska,Elektrická rúra,Mikrovlná rúra,Pračka
Kúpelňa: Po rekonštrukcii
WC: Po rekonštrukcii
Podlahy: Plávajúca podlaha,Dlažba
Bezpečnostné dvere: Áno
Svetové strany: V
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Osobné
Pivnica: Áno


Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Marek
j.marek@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Fantasy
Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19
907 01
Myjava
Telefón:
Exkluzívne ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovan…
Podobné inzeráty
SUPER CENA - KUZMÁNYHO - BRANISKOVÁ KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVAN
NOVÁ CENA - Pekný moderný byt - Kuzmányho sídlisko - Branisková pri OC Tip Top. Ponúkame Vám kompletne moderne zrekonštruovaný 2 izbový byt so zasklenou lodžiou, v obľúbenej lokalite vhodný aj ako investícia - vyhľadávaná a obľúbená lokalita vďaka blízkosti vysokých škôl.

 Virtuálna prehliadka bytu na tejto adrese :  Dispozícia: Spálňa so vstavanou skriňou, obývacia izba s kuchyňou, vstupná chodba s odkladacími priestormi, samostatné WC, komora, veľkorysá kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, umývadlo so skrinkou a zrkadlom. Plocha: úžitková 52 m2. Nové rozvody vody, elektriny, odpadu, radiátory. Nachádza sa na 12. poschodí z 12 s dvoma novými výťahmi. Podlaha: plávajúca v izbách, dlažba na chodbe, v kúpeľni a vo WC. Steny: nové štukové stierky. Okná: plastové so žalúziami. Vybavenie kúpeľne: vaňa, sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a osvetlením, zrkadlo, prípojka na práčku. WC samostatné. Vybavenie kuchyne: moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, varná doska sklokeramická, multifunkčná rúra, digestor, granitový drez. Lodžia je zasklená so zvislými markízami. Príslušenstvom bytu je aj pivnica. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová, zateplená, nová strecha, nad bytom je technický priestor. Prijateľné mesačné náklady. Kúrenie: centrálne. Optický vysokorýchlostný internet. 

Výhody: slnečný, tichý, pekný výhľad, obchody, školy, škôlky, nemocnica, obchodné centrum, zastávky autobusov a električiek, zateplený bytový dom. Cena 159 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Prenájom novozrekonštruovaného 2-izbového bytu v Hlohovci
Ostatné Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - [9.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 1 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 2 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 3 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 4 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 5 Ďalšia Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 6 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 7 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 8 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 9 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 10 Ponúkam na dlhodobý prenájom moderný, zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v Hlohovci na Koperníkovej ulici. Byt sa nachádza v kľudnej lokalite blízko centra mesta, v zateplenom bytovom dome na vyvýšenom prízemí a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Súčasťou bytu je uzamykateľná pivnica. Cena mesačného nájmu je 650€ komplet. V cene je zahrnutý internet s TV Magio a energie. Pri nástupe sa platí jeden vratný depozit vo výške nájmu. Max. 2 osoby, bez zvierat. VOĽNÝ OD: august RK prosím nevolať! Kontakt:
Na predaj 3 izbový byt Martin Centrum komplet zrekonštruovan
VMREALITY ponúka na predaj krásny 3 izbový byt v centre Martina. Nachádza sa na 11/12 poschodí v zateplenom panelovom dome s dvomi veľkými výťahmi. Byt o výmere 65m2 je orientovaný na slnečné svetové strany (obývačka východ, kuchyňa s dvomi spálňami juh). Dispozícia: vstupná priestranná chodba, šatník, kúpeľňa s toaletou, veľká kuchyňa so špajzou a vstupom na loggiu s krásnym výhľadom, detská izba, obývačka , spálňa. Rekonštrukcia: plastové okná, podlahy, murované jadro, rozvody elektriny, stierky, masívne obložky+dvere, vstavaná skriňa, kuchynská linka so spotrebičmi, znížené stropy s bodovým osvetlením, zasklenie loggie. Bonusom je komplet zariadenie ( pri záujme). Výhodou kúpy je výborná lokalita v centre s kompletnou občianskou vybavenosťou, možnosť nasťahovania sa do vkusne porobeného a zariadeného bytu plného slnečných lúčov (čo sa odzrkadľuje na nákladoch), dva výťahy. V cene je zahrnutý celkový realitný servis a pri záujme vybavenie hypotekárneho úveru. Energetický certifikát nebol predložený.
EXKLUZÍVNE ponúkam na predaj kompletne prerobený 3 izb…
EXKLUZÍVNE ponúkam na predaj kompletne prerobený 3 izbový byt, Oponice – 25km Nitra, 72m2 Popis: EXKLUZÍVNE ponúkam na predaj kompletne prerobený 3 izbový byt, Oponice – 25km Nitra, 72m2 Ponúkam na predaj kompletne prerobený 3-izbový byt v obci Oponice, ktorá sa nachádza len 25km od Nitry a 13km od Topoľčian. Byt je v blízkosti známeho kaštieľa Chateau Appony, kde si môžete dať príjemnú prechádzku v parku, športovo sa vyžiť alebo si dopriať odpočinok vo wellnesse. Z bytu sa viete po kratšej prechádzke dostať aj k Oponického hradu a vychutnať si tak výhľad na okolitú prírodu. Na bytovom dome práve prebieha rekonštrukcia a zateplenie. Samotný byt je priestranný a jeho výmera je 72m2. Má veľkú obývačku a kuchyňu, priestrannú chodbu a dve izby. Kúpeľňa bola rekonštruovaná len nedávno, menené boli aj rozvody vody. Výhody bytu: - Prerobený byt (rekonštruovaná kúpeľňa, staršie stierky, nové rozvody vody, plávajúca podlaha, dlažba, zachovalá kuchyňa, nové interiérové dvere, bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná) - Nepriechodné izby - Balkón s výhľadom na hrad Oponice - Veľká murovaná pivnica s oknom a elektrinou (cca 8m2) - Bezproblémové parkovanie - Bytovka sa zatepľuje a má menené stúpačky - Výborná lokalita – blízko kaštieľ Apponyiovcov, príroda, park a hrad Oponice - V kaštieli máte možnosť športovej aktivity, wellness a dobre sa najesť v reštaurácii, ak sa vám nebude chcieť doma variť - Výborná dostupnosť do Nitry - Blízko pracovné možnosti v spoločnosti Jaguar Land Rover Nitra - V obci nájdete obchod Jednota, materskú a základnú školu - V cene nehnuteľnosti je aj jeho zariadenie Ak ste sa dočítali až sem, zrejme vás na tomto byte niečo zaujalo. Preto vám navrhnem jediné, zavolajte mi a dohodneme si osobnú obhliadku. Uvidíte, aký dojem na vás spraví samotný byt. Môžete ma kontaktovať na tel: alebo ak radšej píšete, napíšte mi mail na: s.repasky@ Cena bytu aj so zariadením je 100 000 eur Nižšie vám ponúkam ešte pár informácii, ktoré vás možno zaujímajú: Nitra je vzdialená len 25km (20min autom) a Topoľčany sú 13km (výborná dostupnosť verejnej dopravy). V prípade záujmu ma pokojne kontaktujte na tel: alebo mailom: s.repasky@ Pri kúpe tohto bytu vám darujem aj knihu pre deti Kristínka a svet fantázie s podpisom a osobným venovaním od autora. Podlahová plocha m2: 72 Loggia: Áno 1x Výťah: Nie Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 0/4 Konštrukcia bytu: Panel Zálohový predpis / mesiac EUR: 162 Okná: Plastové Kuchynská linka: Zánovná Spotrebiče: Plynový sporák,Elektrická rúra Kúpelňa: Po rekonštrukcii WC: Po rekonštrukcii Podlahy: Plávajúca podlaha,Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: V,Z Kúrenie: Ústredné + merače tepla Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Obhliadky a ďalšie
EXKLUZÍVNE  BeMi reality ponúka na predaj 4-izb. byt v Stare
EXKLUZÍVNE !!! BeMi reality ponúka na predaj lukrativný 4-izb. byt v Starej Ľubovni. Bytový dom je štvor poschodový, použitý materiál tehla čo výrazne predlžuje životnosť stavby oproti panelovým stavbám, kompletne zrekonštruovaný. Byt je po rekonštrukcií, veľmi dobre využitie priestoru, predáva sa kompletne zariadený, vrátane spotrebičov. K bytu prislúcha pivnica, spoločné priestory, kočikáreň. Byt sa predáva kompletne zariadený. Kompletná občianska vybavenosť, všetko v blízkosti, škola, škôlka, obchodné reťazce ako napr. TESCO atď. Bližšie info Vám radi poskytneme na obhliadke. Cena 169 900 € Pre viac informácií, či obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Realitná kancelária BeMi je celoslovenskou realitnou kanceláriou s viac ako 19 ročnou históriou, ktorá sa radí medzi špičku na Slovenskom realitnom trhu a ponúka svojim klientom komplexné služby v obore ale hlavne individuálny a ľudský prístup. Pre našich klientov ďalej ponúkame: - Bezplatné poradenstvo /analýzu trhu predaja - 3D vizualizácie /3D virtuálne - obhliadky nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch - Bannery - Profesionálne spracované Video obhliadky/promo videá nehnuteľností - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi Ak máte záujem o pomoc s predajom Vašej nehnuteľnosti neváhajte ma kontaktovať. Rád Vám pomôžem, rád poradím, poriešime aj financovanie, kompet servis. AK chcete kúpiť, nájdem Vám podľa Vaších predstáv čo potrebujete, poriešim cenu. Chcete investovať ? Mám pre Vás viacero možností na Slovensku, ale aj v zahraničí. Videoobhliadka: /shorts/Tgjqw5ki14M?feature=share Kontakt: sarna@ sarna@ sarna@
TUreality ponúka na predaj: kompletne zrekonštruovaný 3...
TUreality ponúka na predaj: kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt Skôr ako si pozriete fotografie, skopírujte si link: Video: Lokalita: Bratislava - Podunajské byskupice Počet izieb: 3 Výmera: 66m2 plus loggia Financie: 188 900,— EUR Popis: Na predaj kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt s klimatizáciou. V rámci rekonštrukcie boli menené všetky rozvody elektriny aj vody. V celom byte sú nové podlahy, plastové okná s vonkajšími hliníkovými žalúziami. Loggia je zasklená s plastovými oknami. Kuchyňa je vyrobená na mieru a kompletne zariadená. Na loggiu sa vchádza z obývacej izby, ktorá je klimatizovaná. V oboch spálňach sa nachádza vstavaná skriňa. Tretia vstavaná skriňa sa nachádza v vstupnej chodbe. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou má 4 poschodia aj je bez výťahu. Byt sa nachádza na treťom poschodí s výhľadom do vnútrobloku. Bytový dom sa nachádza na Dudvážskej ulici priamo pod domom sa nachádzajú obchody, základná škola, škôlka. Výhody: • kompletne zrekonštruovaný byt • Loggia • čiastočne zariadený byt • klimatzovaný • Kompletne zrekonštruovaný bytový dom Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: machovic@