bazár, predaj, inzercia, predám

EXKLUZÍVNE VELKORYSÝ 4.IZB RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU A GARÁŽO

Kategória: Domy

SHARK REAL

Vám EXKLUZÍVNE so súhlasom majiteľa dáva do pozornosti krásny,slnečný 4.Izb Rodinný dom so zastavanou plochou 90m2 a krásnou upravenou záhradou o výmere 401,79m2 v obľúbenej,malebnej a krásnej lokalite obci Dunakiliti /Maďársko,ktorý stojí za pozornosť vidieť,ponúka domov pre rodinu s deťmi a ponúka pokojné,pohodlné a príjemné bývanie s bezproblémovými susedmi a zároveň má dobrú dostupnosť do mesta Bratislava,na skok do obchodných reťazcov potrebných k dennnému životu.

Malebný ostrov obklopený vodou a bohatou lesnou scenériou,ktorá ponúka novému majiteľovi množstvo aktivít ( letné kúpalisko,prechádzky prírodou,cykloturistika,člnkovanie,rybarčenie..Táto lokalita je veľmi obľúbená pre všetky vekové kategórie

.Ak túžite po zmene a radi by ste vymenili hektický život v meste a oddýchli si po celom dni na terase pod altánkom s výhľadom na nádherne upravenú záhradu,so vzrastlými stromami, kríkmi a udržiavaným trávnikom,tak táto ponuka by mohla byť práve pre Vás .

Záhrada je poklad,najmä ak je tak akurát,ani malá, ani príliš veľká. Nielen na nedeľný obed, ale na bežné chvíľky ako je ranná káva, tréning za kosačkou, večerná grilovačka s priateľmi či pohľad na deti užívajúce si hry v bazéne počas sparných letných dní. Jednoducho, dosť miesta na načerpanie energie po náročnom dni v meste, dosť priestoru na pohodový rodinný život aj vonku.
Záhrada je dostatočne priestranná aj na prípadný bazén pre nových majiteľov. Tiež sa tu nachádza krytý drevený altánok s grilom a posedením.

Ak túžite po pokojných večeroch v záhradke,pri pohári dobrého vína a víkendových grilovačkách,tak tento nezabudnuteľný pobyt a uvolnenú atmosféru s rodinou a priateľmi si dokážete vychutnať a odpočinúť na terase,ktorá má výstup z obyvačkového priestoru s výhľadom na nádherne udržiavanú záhradu,ktorú lemujú vysadené kvitnúce kvety a vzácne dreviny,ktoré Vám zabezpečia maximálne súkromie a určite potešia aj náročného klienta.Tento Rodinný dom svojim umiestnením poskytuje dostatok súkromia, pozemok je oplotený po celom obvode,z časti betonovými tvárnicami a časť pletivom.


Nech sa páči prejdime k popisu a prezentácií samotnej nehnuteľnosti

DISPOZÍCIA DOMU:

Po vstupe do domu Vás čaká krásny otvorený priestor,srdce domu v ktorom Vás uchváti velkorysá obývačka s kuchyňou do tvaru L a jedálenskou časťou v ktorom dominuje biela barva so vstavanými na mieru vyhotovenými spotrebičmi,( mikrovlnná rúra (GORENJE ) indukčná varná doska,umývačka riadu ( BEKO ) digestor,elektrická rúra ( GORENJE ) chladnička a mraziak.
Tento veľkolepý priestor,je nádherne presvetlený,má úžasnú atmosféru a moderné zladenie do najmenších detailov. Z obývacej izby je pekný výhľad vďaka honosným presklenným oknám na prestrešenú terasu s drevennými trámami,zastrešenú lexanom,pokládka / betónova dlažba,na ktorej si môžu nový majitelia vytvoriť svoju oázu a vychutnávať si v horúcich letných dňoch chladený
EXKLUZÍVNE  VELKORYSÝ 4.IZB RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU A GARÁŽO
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
Rodinný dom s krásnou záhradou  na PREDAJ | RIMAVSKÁ SOBOTA
RE/MAX ponúka na predaj exkluzívne výnimočný rodinný dom s veľkorysým pozemkom a výhľadom na Rimavskú Sobotu. Tento priestranný rodinný dom so 6 izbami sa nachádza na konci tichej slepej ulici v časti mesta Šibeničný vrch. Ku domu patrí pozemok o rozlohe 1 641 m2. Okolie domu je obklopené krásnou záhradou s vysokými stromami, ktoré domu vytvárajú jedinečnú atmosféru. Rodinný dom je postavený v svahovitom pozemku, čo umožnilo, aby dom bol postavený vo viacerých úrovniach. Dom je výborne prepojený so záhradou a exteriérom vďaka niekoľkým terasám a veľkým oknám. Možnosť dom rozdeliť na dve samostatné bytové jednotky s vlastným vstupom je len bonus. Šesť izieb domu, vykurovaná garáž, sauna, ochladzovací bazén, údiareň, vykurovaná česká pec, kde si môžete ohriať celé telo počas chladných dní, niekoľko komôr, šatník, toaliet ponúka dostatok priestoru aj pre viacčlennú rodinu. Dispozícia domu: Do domu sa vstupuje po miernych exteriérových schodoch. Cez zádverie domu sa dostaneme do veľkej haly – obývacej izby, z ktorej je možný výstup na terasu domu orientovanú severnú stranu, a teda aj v horúce letné dni si tu môžete vychutnať kávu a to počas celého dňa. Z haly je prístupná aj kuchyňa, ktorá má samostatný východ do záhrady. Zo zádveria je vstup do WC a komory. V hale sa nachádza centrálne mramorové schodisko, ktoré je prepojením všetkých úrovní domu. Podzemné podlažie: chodba, 3 x skladová miestnosť, kotolňa, práčovňa, sauna, ochladzovací bazén, murovaná a vykurovaná garáž. 1. nadzemné podlažie) nájdete obývaciu halu, kuchyňu, vykurovanú pec, špajz, WC, kúpeľňu, komoru a dve izby. Na druhom poschodí (2. nadzemné podlažie) sa nachádzajú štyri izby, kúpeľňa, WC, chodba a veľký šatník. Z druhého poschodia je tiež prístup na priestrannú lodžiu s nádherným výhľadom na celé mesto. Dom počas posledných rokov prechádzal postupnou rekonštrukciou. V dome sú plastové okná s dvojsklom. V dome sú zavedené všetky inžinierske siete, ako sú voda, plyn a elektrina. Vykurovanie je ústredné na plyn aj elektriku. Tento rodinný dom vám prináša nekonečné možnosti pre aktivity na voľnom priestranstve. Na rozsiahlom pozemku si môžete vybudovať vlastnú oázu pokoja - krásnu záhradu s oddychovými zónami pod stromami, miesto na rodinné grilovanie, tenisový kurt, a dokonca aj bazén. S dostatkom priestoru na parkovanie v hornej časti pozemku bude vaše rodinné bývanie plné radosti a pohodlia. Rodinný dom disponuje celkom 6 obytnými izbami, čo zabezpečuje dostatok miesta pre každého člena vašej rodiny. Navyše, úložné priestory v dome vám poskytnú dostatok miesta na uloženie všetkých športových, rekreačných potrieb, či pracovných náradí. Túto nehnuteľnosť charakterizuje aj jej tichá poloha v slepej ulici, ktorá vám zabezpečí kľudné a pokojné bývanie. Budete si môcť užívať bezpečnú atmosféru a oddýchnuť si od ruchu a hluku mesta. Okrem toho, výborná lokalita tejto nehnuteľnosti v mestskej časti Šibeničný vrch vám poskytne blízkosť škôl, o
| rodinný dom s veľkou záhradou na Cajlanskej ulici, Pezinok
PREDAJ – kompletne zrekonštruovaný 4-izbový rodinný dom so záhradou na Cajlanskej ulici v Pezinku. Realitná kancelária LEXXUS ponúka EXKLUZÍVNE na predaj kompletne zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou v Pezinku. RD má veľkú záhradu, podbránie, klenbovú pivnicu, veľký sklad a ďalší pivničný priestor. Zastavaná plocha nehnuteľnosti je 165 m2. Celková výmera domu je 125 m2 + pivničný priestor 45 m2, sklad 17m2. K domu prislúcha aj pozemok s rozlohou 788 m2. Nehnuteľnosť je svojou polohou a charakterom určená pre klientov, ktorí hľadajú bývanie pre rodinu. DISPOZÍCIA: Vstup do domu je cez bránku a taktiež cez elektricky ovládanú bránu pre vstup áut. Vchádza sa do podbránia. Oproti je hlavný vstup do domu. - vstupná a komunikačná chodba - dom je rozdelený na dennú a nočnú časť - denná časť pozostáva z kuchyne, ktorá vedie do priestrannej obývacej izby s krbom - z chodby je vstup do kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety - spálňa s manželskou posteľou a skriňami - detská izba - pracovňa, cez ktorú sa vchádza na terasu Dom, sklad a podbránie sú s domom spojené jednou súvislou strechou. Pod skladom na nachádza klenbová pivnica (9m2). Pivnica je aj pod obytnou časťou domu (36 m2). VYBAVENIE Rodinný dom ponúka veľmi dobre riešený priestor s komfortnou dispozíciou. Bol postavený v roku 1950, a v roku 1994 rozšírený o prístavbu, ktorá dnes predstavuje približne 60 % obytnej plochy. Dom prešiel za posledných 5 rokov kompletnou rekonštrukciou vrátane chemickej injektáže. Záhrada poskytuje veľkorysý priestor na príjemný oddych a trávenie voľného času. Vykurovanie je zabezpečované plynovým kotlom. LOKALITA Cajla je historická časť mesta Pezinok. Pezinok je moderným mestom s vybudovaným priemyslom, kvalitnou vinohradníckou produkciou, rozvinutým obchodom a zaujímavými historickými pamiatkami. Krásne historické centrum je ideálne na prechádzky pomedzi meštianske domy či zvyšky pôvodných hradieb. K najvýznamnejším kultúrnohistorickým pamiatkam nepochybne patrí Pezinský zámok s nádherným Zámockým parkom, štyri kostoly, či renesančná Stará radnica. V meste je vynikajúca občianska vybavenosť s množstvom materských škôl, základných i stredných škôl. Nadšenci športu si určite prídu na svoje. PARKOVANIE Vo dvore možnosť parkovania 3 áut. CENA Cena nehnuteľnosti je 364.900,-EUR vrátane provízie a kompletného právneho servisu Dohodou je možná výmena za byt s doplatkom. TOPPONUKA Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 165m² Obytná plocha: 187m² Celková rozloha: 187m² Rozloha pozemku: 788m² Úžitková plocha: 187m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: iné Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno Pivnica: áno Parkovanie: vnútorné Inžinierske siete: áno
Veľkorysý moderný 4 izbový rodinný dom v priamom spojení s p
Ponúkame na predaj veľký rodinný dom s dvojgarážou v Dunaszigete len 100 metrov od Mošonského Dunaja. Popis, vybavenie domu a lokalita: ♦ Lokalita: Dunasziget ♦ Materiál: tehla ♦ Úžitková plocha domu:191 m2 ♦ Zastavaná plocha: 250 m2 ♦ Počet izieb: 4 ♦ Plocha pozemku: 2336 m2 ♦ Parkovanie: pred domom, na pozemku za bránou ♦ Oplotenie: komplet celý pozemok ♦ kúrenie- podlahové/radiátory-vlastný kotol ♦ okrasné aj úžitkové dreviny ♦ nízke režijné náklady ♦ orientácia- východ-západ ♦ moderná dispozícia domu ♦ priestranná kúpeľňa ♦ predpríprava na saunu ♦ garáž pre 2 autá ♦ veľkorysý pozemok ♦ práčovňa ♦ novostavba ♦ na pozemku starý dom-možnosť prerobenia na garáž ♦ maximálne súkromie ♦ čisté a pokojné prostredie Dom je veľmi dobre dispozične riešený, Zo vstupnej chodby so vstavanými kvalitnými skriňami sa vchádza do 3 samostatných izieb a priestrannej modernej atypickej obývacej izby prepojenej s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi, špajzou a s východom na terasu s posedením. Dom disponuje priestrannou kúpeľňou s veľkou vaňou, dvomi umývadlami, sprchovým kútom, a vchodom do predpripravenej sauny. Toaleta je samostatná. Nachádza sa tu tiež práčovňa a dve technické miestnosti. Dom je prepojený s garážou pre 2 autá o ploche 42m2. Dom má všetky siete, plyn, elektrinu, vodu aj kanalizáciu, je postavený z pálenej tehly Porotherm a zateplený minerálnou vlnou o o hrúbke 10 cm. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom Buderus s 2 okruhmi (podlahové a radiátory) Na pozemku o rozlohe 2336 m2 stojí aj starý dom o rozlohe 80 m2, ktorý je možné prerobiť na garáž, letný alebo hosťovský dom. Pozemok: Je veľkorysý, komplet oplotený, z prednej strany domu kovanou bránou, udržiavaný, rovinatý s okrasnými drevinami, kvetmi o rozlohe 2336 m2. Zadná strana pozemku je lemovaná pásom lesa. Cena je 233 000,- eur vrátane kvalitného servisu RE/MAX (zabezpečenie tlmočenia pri podpise zmluvy, prepis energii-elektrina, plyn, voda, odvoz smetí...) Doporučujeme: Tento rodinný dom vie zabezpečiť novým majiteľom príjemné bývanie, aj tým náročnejším. Jedinečné Lužné lesy zase zabezpečia tiché a pokojné prostredie, kde si môžete vychutnať rodinnú pohodu, príjemné prechádzky či posedenie s priateľmi. Bratislava je vzdialená 35 km, po diaľnici k Auparku sa dostanete za 30 min. -pre milovníkov vodných športov (k dispozícii až 800 km splavu), -možnosť prenájmu člnov, vodných bicyklov, rybolovu -možnosť jazdenia na koni -pre aktívny oddych slúžia cyklotrasy -pre načerpanie síl je k dispozícii rekreačná oblasť s kúpaliskom, plážami a rekreačnými zariadeniami. .
RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU NA LETECKOM POLI | KOMÁRNO
V dnešnej dobe nás vyhľadáva čoraz viac ľudí s požiadavkou, že by radi bývali v dome so záhradou a hlavne, aby sa rýchlo a jednoducho vedeli dostali do centra mesta. Samozrejme, pre mnohých ľudí by bolo najideálnejšie, keby v meste bola vybudovaná nejaká tichá štvrť, kde by sa rovno mohli nasťahovať do domu s vlastnou záhradou. Máme pre vás skvelú správu! Ideálny rodinný dom sme našli v jednej z najlukratívnejších štvrtí Komárna, verejnosti známej aj ako „Letecké pole“. Ponúkame na predaj poschodový rodinný dom v Komárne za skvelú cenu, ktorý môže byť výbornou príležitosťou pre viacčlennú rodinu alebo aj pre mladé páry, ktoré momentálne plánujú spoločný život. Viac informácií nájdete tu: --------- Napjainkban egyre többen keresnek minket azzal az igénnyel, hogy szeretnének kertes házban lakni, és az is egy fontos szempont, hogy gyorsan és egyszerűen megközelíthető legyen a város. Sokak számára a legideálisabb persze az lenne, ha a városban lenne egy nyugodt kis lakókörnyék, ahol egy kertes házba költözhetnének. Van egy remek hírünk! Megtaláltuk az ideális családi házat Komárom egyik lukratívabb lakórészében, ahogy a helyiek ismerik a ‘’letecké polen’’. Eladásra kínálunk remek áron egy több szintes családi házat Komáromban, amely kiváló lehetőség lehet akár egy több tagú család, vagy akár fiatal párok számára, akik éppen most tervezik a közös életüket. Bővebb információt itt talál: