bazár, predaj, inzercia, predám

Exkluzívny rodinný dom Medové lúky Levanduľová ulica

Kategória: Domy

The Best reality Vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka exkluzívny rodinný dom v projekte Medové lúky. Dom sa nachádza na ulici Levanduľová v meste Nová Dubnica - Veľký Kolačín.
!Je to posledný dom v tejto ulici!
Medové lúky sú výnimočný projekt, kde v súlade s prírodou je vsadená krásna štvrť, kde si majitelia domov a pozemkov užijú bývanie v prírode s dobrou dostupnosťou do okolitých miest. Bývajte v krásnej štvrti na skok do mesta a zároveň v blízkosti prírody a lesa.
Výmera pozemku je veľkorysá 874m2!
Tento dvojpodlažný rodinný dom je o rozlohe 13x7m, zastavaná plocha 130m2, úžitková 180m2, má veľmi dobre rozdelenie oddychovej a spoločenskej časti. Má dve kúpeľne, kuchyňu prepojenú s obývacou izbou a 5 samostatných nepriechodných izieb.
Prízemie: vstupná chodba, špajza, pracovňa, obývacia izba spojená s kuchyňou.
Z obývacej miestnosti je vstup na dve veľké terasy, jedna je orientovaná na les /severná strana/ a druhá na západu stranu s výhľadom na Vršatec, na terase je pergola, ktorá Vám zabezpečí príjemný tieň pri posedení.
Na prízemí sa nachádza aj kúpeľňa so sprchových kútom a WC.
1. poschodie: 4x spálňa, z jednej spálne je vstup na terasu, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a oddelené WC.
Celý rodinný dom má podlahové kúrenie, vykurovaný je kotlom Vaillant, izby sú orientované na západnú svetovú stranu. Pri dome je prístrešok na 2 autá - možnosť uzavrieť na garáž.
IS: elektrika, plyn, mestská voda, kanalizácia, optický internet.

Cena na vyžiadanie v RK možnosť odpočtu DPH.

V ponuke v tejto lokalite máme na predaj aj pozemky pre výstavbu rodinných domov. Pozrite si link s ponukou:
Vás ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku na tel. čísle: alebo .

Naša realitná kancelária Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji a kúpe nehnuteľnosti: kúpne zmluvy, kataster, hypotekárny úver, prepis energii - vy sa už len nasťahujete do svojej vysnívanej nehnuteľnosti.
Exkluzívny rodinný dom Medové lúky Levanduľová ulica
Podobné inzeráty
Bungalov s pozemkom 665 m2 - LÚKY
Typ: Rodinný dom Ulica: Lúky Obec: Lúky Ponúkame Vám na PREDAJ funkčný, dispozične pekne riešený 4iz. rodinný dom  - bungalov – presvetlený s terasou, ktorá ponúka dostatočný pocit súkromia. Dom je osadený na slnečnom a rovinatom pozemku v obci Lúky s výmerou 665 m2 (23m x 28,9m) zastavaná plocha domu: 112 m2 úžitková plocha: 94 m2 vonkajšie rozmery domu: 14 x 8 m Výhody projektu: rodinný dom s dostatočným priestorom pre úžitkovú i okrasnú záhradu  a relax zónu kvalitné stavebné materiály energetický certifikát v triede A0, mesačné náklady na vykurovanie do 120,-€ mesačne  nadštandardná terasa 20 m2 dom sa bude predávať v štádiu holodom (murivo Ytong 300mm + 150 mm tepelná izolácia + farebná vonkajšia omietka, strecha antracit škridla, okná biele plastové 7 komorové - 3-sklo, vnútorné rozvody elektriky, vody, kúrenia, kompletné omietky a potery podláh, zateplenie stropu a sadrokartóny, príprava pre montáž krbu, pripravené na maľovanie a obkladanie podľa vlastných predstáv) v prípade záujmu je možné stavbu predať v štádiu hrubej stavby alebo vieme zabezpečiť výstavbu domu na kľúč podľa dohody dom je súčasťou novej výstavby rodinných domov, v tichej lokalite, mimo hlavnej cesty Dispozícia domu: zo zádveria s dostatkom úložného priestoru, súčasťou ktorej je aj  menšia toaleta s umývadlom sa vstupuje do chodby. Po pravej strane sa nachádza denná časť domu – obývacia izba s východom na terasu, prepojená s kuchyňou, jedálňou a špajzou, ďalej technická miestnosť. Do technickej miestnosti vedie samostatný vstup aj z pozemku. Po ľavej strane sa nachádza nočná časť s 3 obytnými miestnosťami a kúpeľňou spojenou s toaletou. V kúpeľni je priestor na osadenie vane aj sprchového kúta. Napojenie na elektrinu, voda zabezpečená studňou a obecná kanalizácia. Podiel na súkromnej, prístupovej ceste s vybudovaným osvetlením. Výstavba domu už prebieha, ukončenie do: 12/2024 Lokalita:  Obec Lúky sa nachádza na rozhraní Bielych Karpát a Javorníkov. Prevádzkuje  zdravotné stredisko, lekáreň, požiarnu zbrojnicu, obecnú knižnicu, materskú školu. V obci je  sieť obchodov, služieb a reštaurácia. Neďaleko lyžiarske stredisko Čertov a Kohútka. Dostupnosť do mesta Púchov autom 15 km, do centra obce Lúky pešo 5 min. Cena pozemku s rodinným domom: 188.000.-€  Zároveň Vám zabezpečíme: finančné a právne služby zmluvy, kataster kolaudáciu Ponuku nájdete na stránke: , ID 12823158, call centrum: 0911 175 510   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Plocha pozemku: 665 m2 Úžitková plocha: 94 m2 Zastavaná plocha: 112 m2 Podlahová plocha: 79 m2 Stav: Vo výstavbe Počet izieb: 4 Energetický certifikát: A Celková plocha: 112 m2
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Rodinný dom v krásnom prostredí - Medové Lúky, Nová Dubnica
RADO Reality Vám predstavuje exkluzívnu novostavbu rodinného domu v meste Nová Dubnica. Tento krásny 4 izbový bungalov sa nachádza v kľudnej časti novovybudovanej lokality rodinných domov Medové Lúky. Dom je situovaný na pozemku s rozlohou 475 m2 a je obklopený prírodou a lesom, čo vytvára ideálne prostredie pre relaxáciu a oddych. Zastavaná plocha domu je 168 m2, podlahová plocha domu je 92 m2, rozloha zastrešenej terasy je 17 m2 a parístrešok pre dve autá má rozlohu 30 m2. Dom bol skonštruovaný so zameraním na kvalitu a pohodlie. Dispozične dom pozostáva z veľkorysej obývacej izby, ktorá je spojená s jedálňou a kuchyňou, troch samostatných izieb, modernej kúpeľne, technickej miestnosti a zastrešenej terasy. Na bočnej strane domu sa nachádza kryté parkovacie státie pre dve autá, ktoré je možné v budúcnosti jednoducho upraviť na garáž. Technické parametre domu: stavebný materiál - porfix, ktorý zaisťuje stabilitu a tepelnú izoláciu. Okná od slovenského výrobcu sú vybavené 3-sklom a vonkajšími žalúziami s elektrickým ovládaním, čo zaručuje maximálnu súkromie a reguláciu svetelných podmienok vo vnútri domu. Strecha s plechovou krytinou je nielen esteticky príjemná, ale aj odolná voči poveternostným vplyvom. Dom je zateplený polystyrénom hrúbky 15 cm. Vykurovanie je riešené podlahovými rozvodmi a plynovým kotlom. Kúrenie tiež doplňuje skladaný komín s možnosťou napojenia krbových kachiel alebo krbu. Dom je napojený na obecnú kanalizáciu, vodovod, elektrickú energiu a plyn. Prevedenie domu je vo forme holodom, v cene je kvalitná plávajúca podlaha, všetky lišty a prechodky, rozvody sietí, základné osvetlenie vnútra a vonok domu, dvere a zárubne, komplet sanita kúpeľne, značkový sprchový kút, umývadlová skrinka a záchod, základné vymaľovanie na bielo, dlažbou obložená terasa. Taktiež vyrovnanie pozemku, upratanie pozemku a odvoz stavebných odpadov, upravenie terénu, oporný múrik zo zadnej a bočnej strany pozemku, betonáž plochy prístrešku, chodník a schody ku dverám a komplet vybavenie všetkých potrebných certifikátov, revíznych správ a atestov a samotné skolaudovanie domu. V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková RADO Reality Group Tel.: E-mail: bartekova@ Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 168m² Obytná plocha: 92m² Celková rozloha: 92m² Rozloha pozemku: 475m² Úžitková plocha: 92m² Vlastníctvo: osobné Stav: holopriestor El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Terasa: áno Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: á
Krásny rodinný dom v Novej Dubnici - Medové Lúky, pozemok 47
Ak hľadáte novostavbu samostatne stojaceho rodinného domu s možnosťou okamžitého nasťahovania, v kľudnom prostredí, neďaleko občianskej vybavenosti a zároveň s dobrým napojením na D1, máme pre Vás krásny 4 izbový bungalov v meste Nová Dubnica. Dom stojí na pozemku s výmerou 475 m2 v okrajovej časti novovybudovanej lokality rodinných domov Medové Lúky v tesnej blízkosti lesa. Dom je postavený z porfixu 37,5 cm hrúbky, zateplený polystyrénom hrúbky 15 cm. Strecha značková plechová krytina klik, sadrokartónový strop, drevený krov, zateplený strop hrúbkou zateplenia 40 cm. Okná slovenský výrobca 3 sklo na predných stranách pozemku s vonkajšími žalúziami s el. ovládaním, dvere vyplň sklo s tepelnou izoláciou. Vykurovanie domu je riešené podlahovými rozvodmi a plynovým kotlom, doplnené o skladaný komín s možnosťou napojenia krbových kachiel alebo krbu. Dom je napojený na obecnú kanalizáciu, vodovod, elektrickú energiu a plyn V cene je kvalitná plávajúca podlaha, všetky lišty a prechodky, rozvody sietí, základné osvetlenie vnútra a vonok domu, dvere a zárubne, komplet sanita kúpeľne, značkový sprchový kút, umývadlová skrinka a záchod, základné vymaľovanie na bielo, dlažbou obložená terasa ... Taktiež vyrovnanie pozemku, upratanie pozemku a odvoz stavebných odpadov, upravenie terénu, oporný múrik zo zadnej a bočnej strany pozemku, betonáž plochy prístrešku, chodník a schody ku dverám a komplet vybavenie všetkých potrebných certifikátov, revíznych správ a atestov a samotné skolaudovanie domu. Zastavaná plocha domu predstavuje 168 m2 vrátane terasy s výmerou 17 m2 a prístrešku pre dve autá 30 m2. Úžitková plocha domu je 92 m2. DISPOZIČNE je dom veľmi dobre riešený. Centrum domu tvorí veľmi priestranná obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou s veľkosťou takmer 40 m2. Z obývacej izby je východ na terasu obklopenú prírodou. Zvyšok domu tvoria tri samostatné spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, technická miestnosť a vstupná chodba. VÝHODY: - možnosť takmer okamžitého nasťahovania, - veľmi kľudná lokalita v novovzniknutej časti mesta v tesnom spojení s prírodou, - nízke mesačné náklady, - výborné dispozičné riešenie, - kryté parkovacie státie pre dve autá s možnosťou úpravy na garáž bez väčších technických zásahov, - možnosť alternatívneho vykurovania krbom. Fotodokumentácia interiéru domu je zo vzorového už zariadeného domu rovnakej dispozície a rozmerov. CENA: 269.000 € V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na: Ing. Alena Vančová, tel.: vancova@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: Dohodou Zastavaná plocha: 168.24m² Obytná plocha: 92m² Rozloha pozemku: 475m² Úžitková plocha: 92m² Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno Pivnica: nie Parkovanie: vnútorné Inžinierske sie
Krásny dokončený rodinný dom Nová Dubnica - Medové Lúky, poz
Ak hľadáte novostavbu samostatne stojaceho rodinného domu s možnosťou okamžitého nasťahovania, v kľudnom prostredí, neďaleko občianskej vybavenosti a zároveň s dobrým napojením na D1, máme pre Vás krásny 4 izbový bungalov v meste Nová Dubnica. Dom stojí na pozemku s výmerou 475 m2 v okrajovej časti novovybudovanej lokality rodinných domov Medové Lúky v tesnej blízkosti lesa. Dom je postavený z porfixu 37,5 cm hrúbky, zateplený polystyrénom hrúbky 15 cm. Strecha značková plechová krytina klik, sadrokartónový strop, drevený krov, zateplený strop hrúbkou zateplenia 40 cm. Okná slovenský výrobca 3 sklo na predných stranách pozemku s vonkajšími žalúziami s el. ovládaním, dvere vyplň sklo s tepelnou izoláciou. Vykurovanie domu je riešené podlahovými rozvodmi a plynovým kotlom, doplnené o skladaný komín s možnosťou napojenia krbových kachiel alebo krbu. Dom je napojený na obecnú kanalizáciu, vodovod, elektrickú energiu a plyn V cene je kvalitná plávajúca podlaha, všetky lišty a prechodky, rozvody sietí, základné osvetlenie vnútra a vonok domu, dvere a zárubne, komplet sanita kúpeľne, značkový sprchový kút, umývadlová skrinka a záchod, základné vymaľovanie na bielo, dlažbou obložená terasa ... Taktiež vyrovnanie pozemku, upratanie pozemku a odvoz stavebných odpadov, upravenie terénu, oporný múrik zo zadnej a bočnej strany pozemku, betonáž plochy prístrešku, chodník a schody ku dverám a komplet vybavenie všetkých potrebných certifikátov, revíznych správ a atestov a samotné skolaudovanie domu. Zastavaná plocha domu predstavuje 168 m2 vrátane terasy s výmerou 17 m2 a prístrešku pre dve autá 30 m2. Úžitková plocha domu je 92 m2. DISPOZIČNE je dom veľmi dobre riešený. Centrum domu tvorí veľmi priestranná obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou s veľkosťou takmer 40 m2. Z obývacej izby je východ na terasu obklopenú prírodou. Zvyšok domu tvoria tri samostatné spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, technická miestnosť a vstupná chodba. VÝHODY: - možnosť takmer okamžitého nasťahovania, - veľmi kľudná lokalita v novovzniknutej časti mesta v tesnom spojení s prírodou, - nízke mesačné náklady, - výborné dispozičné riešenie, - kryté parkovacie státie pre dve autá s možnosťou úpravy na garáž bez väčších technických zásahov, - možnosť alternatívneho vykurovania krbom. Fotodokumentácia interiéru domu je zo vzorového už zariadeného domu rovnakej dispozície a rozmerov. CENA: 269.000 € V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na: Ing. Alena Vančová, tel.: vancova@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: Dohodou Zastavaná plocha: 168.24m² Obytná plocha: 92m² Rozloha pozemku: 475m² Úžitková plocha: 92m² Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno Pivnica: nie Parkovanie: vnútorné Inžinierske siete:
Predám rodinný dom bungalov v štádiu holodom v obci Lúky
Predám rodinný dom – bungalov v štádiu holodom v obci Lúky - výmera pozemku 665 m2 (23m x 29m) (rovina a celoročne slnečný pozemok v tichej lokalite) - v súčasnosti právoplatné stavebné povolenie- začiatok výstavby marec 2023 - projekt bungalovu rodinného domu o výmere 112 m2 (14m x 8m) Inžinierske siete v cene: - súkromná prístupová cesta - el. prípojka (elektrika vybudovaná- skolaudovaná a funkčná) - realizácia verejného osvetlenia - vybudovaná obecná kanalizácia funkčná - voda- studňa V cene rodinného domu je zahrnuté: - rodinný dom v štádiu holodom - rodinný dom postavený z materiálu Ytong 300mm + 150 mm tepelná izolácia + farebná vonkajšia omietka - pozemok - všetky povolenia k stavbe rodinného domu - projekt bungalovu rodinného domu - všetky inžinierkse siete - strecha škridlová čierna - okná biele plastové 7 komorové, 3-sklo - kompletné vnútorné rozvody elektriky, vody, kúrenia - kompletné omietky a podlahy - zateplenie stropu a sadrokartóny - príprava pre montáž krbu - pripravené na maľovanie a obkladanie podľa vlastných predstáv - v prípade záujmu vieme zabezpečiť financovanie Lokalita: - novovznikajúca tichá lokalita - obec Lúky sú obľúbenou lokalitou mladých rodín vďaka dobrej dostupnosti do centra mesta Púchov- len 15 min.autom, s možnosťou pokojného bývania na vidieku - v blízkosti je dobrá občianska vybavenosť (škola, škôlka, autobusová zástavka, lekáreň, potraviny) len 5 min.od centra obce Lúky - a 10 min autom na hranice s Českou republikou Cena dohodou. Bližšie informácie na tel.č. alebo