bazár, predaj, inzercia, predám

exo terra lampa

Kategória: Terárijné zvieratá

predám lampu do teraria značky exo terra. veľkosť 21cm
exo terra lampa
Podobné inzeráty
Predám terárium + príslušenstvo
Predám terárium s rôznym príslušenstvom Používané terárium Exo Terra 30x30x30cm s nalepeným teplomerom Exo Terra Rept-O-Meter ( link ) ( link ) Osvetlenie na terárium Exo Terra Compact Top 30x9x15cm s dorobeným LED červeno-modrým osvetlením ( link ) Calcium + D3 doplnok ( link ) Nepoužívanú Žiarovku RP Daylight Basking Spot 25W ( link ) Výhrevnú podložku s prepínačom výkonu 8/4W 32x18cm Nakoľko boli zachované pôvodné obaly vzhľad vecí je ako keby boli nové, osobný odber v Žiari nad Hronom, predám len ako celok, kontaktovať na email číslo vymyslené. Pôvodná cena vecí 120€ - predajná cena 75€
Predám sklenené terárium 30x30x30
Dobrý deň, predám terárium značky ExoTerra s pozadím pre plazy a obojživelníky. Má rozmery 30x30x30cm. Terárium je ako čisto nové. KONTAKTOVAŤ NA EMAIL!!! Kupované 1rok dozadu za pôvodnú cenu a to 60€ Terárium obsahuje skalnaté pozadie Exo Terra. Vytvára viacrozmernú lokalitu, ideálnu pre šplhajúce sa plazy alebo ako okrasu prírodného terária. Farba a textúra je rovnaká ako pri všetkých Exo Terra prírodných dekoráciach terária, pre vytvorenie dokonale harmonického prostredia, nech už je vlhké či suché. Pozadie je zhotovené z čierneho polystyrénu, takže keď dôjde k náhodnému poškodeniu pozadia, nebude to vidieť. Polystyrén má výhodu v tom, že pôsobí tiež ako izolácia a ľahko sa reže. Je ideálnym príbytkom pre plazy a obojživelníky. Predné otváracie dvere umožňujú ľahký prístup pri údržbe a kŕmení. Špeciálne navrhnutý zámok zabraňuje úniku a dvere sa dajú otvárať samostatne. Horné vetranie dovoľuje prenikať UVB a infračervenému žiareniu a možno ho úplne demontovať. Patentovaný vetrací systém poskytuje optimálnu ventiláciu a udržiava predné sklo nezahmlené. V zadnej časti krytu je 5 uzatvárateľných vstupov pre vodiče a hadice na oboch stranách, pre inštaláciu skál vydávajúcich tepelné vlny, vodopádov, snímačov atď. do vnútra terária. Dolná doska terária sa dá zodvihnúť a umožňuje správne umiestnenie tepelného zdroja. Veľmi vysoké predné okno je ideálne pre silnú vrstvu substrátu (plazy žijúce v dierach), vodnú časť (paludárium) alebo pre upevnenie hniezda Exo Terra Reptile. Posielam aj na dobierku + poštovné.
Exo terra
Predám misky exo terra a vykurovací kameň exo terra 10w. Všetko spolu za 20 €.
Terárium Exo Terra 45 x 45 x 30
Terárium Exo Terra 45 x 45 x 30 (PT2603) Je vo veľmi dobrom stave. Horná časť vybavená kovovým pletivom. Pozadie z polystyrénu. Miska a úkryt v cene.
Predam lampy do teraria exo terra
Zdravim, predam lampy exo terra veľkú s priemerom 25cm Vhodne pre žiarivky do 150w 1ks-20€
Svetlo Exo Terra
Predam exo terra svetlo 45x20, takmer nepouzivane, osobny odber (BA) alebo platba vpred.