bazár, predaj, inzercia, predám

exterierove svietidlo rabalux

Kategória: Ostatné drobné

celkom nove exterierove svietidlo rabalux denver 2 odolne voci vode a uv ziareniu,vhodne aj do interieru,v ponuke este 2ks,len vazny zaujem prosim
exterierove svietidlo rabalux
Podobné inzeráty
Nudzove svietidlo
Predam núdzové svietidlo LAROS LED Emergency 3H - Svietidlo núdzové LED Nove,zabalene Cena aj s poštovným
Baterka - svietidlo - lampas
Predam toto svietidlo, funkcne, odskusane. Stav na foto. Potrebna nova bateria. Nove svietidlo stoji cca. 30€. Bateria stoji cca. 10€. Cenu ponuknite.
Svietidlo RANARP
Mám na predaj toto svietidlo IKEA RANARP je to svietidlo na 3 kusy žiaroviek gu 10 cena je 25€, Len osobný odber Bratislava. V rámci Bratislavy sa vieme dohodnúť aj na odbornej montáži svietidla.
už len 1 ks nastenne retro svietidlo
ako nove retro sklenene nastenne svietidlo,len vazny zaujem prosim,dakujem za pochopenie
Vodič H07V-K 70 mm2 čierny + čelové svietidlo
Predám nepoužitý vodič H07V-K 70 mm2 čiernej farby dĺžka 5,5 metrov zostatok po montáži. K uvedenému vodiču pridám grátis čelové svietidlo zn. EMOS
Predám LED svietidlo pod slnečník
Predám LED svietidlo pod slnečník, možnosť napájania z 3x AA batérie 1,5V alebo z adaptéra (nie je súčasťou dodávky). Originál balenie, návod na použitie. Cena 5€ + poštovné alebo osobný odber. Nikdy nepoužité. 6x4 LED diódy, vonkajší priemer kotúča 20cm, vnútorný priemer 35-55mm (automaticky sa prispôsobí). Pre všetky bežné slnečníky, vhodné na záhradu, chalupu, stanovačku, na ryby. Píšte email.