bazár, predaj, inzercia, predám

FANCSAL - Pekné miesto, dom, čistá obec

Kategória: Domy

Kúpte si pokojné miesto, dom postavený v roku 2010, domček pre hostí, 2 x pivnicu, garáž, aj studňu. Všetko na jednom mieste vo vedľajšej uličke na okraji obce. Čo viac si môžete priať?!
VÝNIMOČNÁ, VEĽMI UCELENÁ PONUKA – rodinný dom na predaj v Maďarsku pri Košiciach v peknej dedinke Fancsal, 46 km od Košíc. Od pohraničnej obce Milhosť je vzdialená 26 km. ZJAZD Z DIAĽNICE 5km. TAKMER CELÁ CESTA PO DIAĽNICI. 6 km je vzdialené mesto Encs.
Iba 45 min jazdy autom po ROVNEJ CESTE nájdete oázu pokoja.
Už obec Fancsal Vás očarí príjemnou atmosférou, peknými domami, upravenými ulicami, ihriskom pre deti. Nehnuteľnosť sa nachádza na okraji obce.
Poschodový rodinný dom bol postavený z TEHLY v roku 2010. STRECHA PLECHOVÁ.
Na 1. nadzemnom podlaží je chodba, WC, obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou, kúpeľňa so sprchovacím boxom s vaňou a spálňa. V OBÝVAČKE JE KRB, ktorý ohrieva radiátory. Odtiaľ sú schody na poschodie, kde sú dve izby a WC. Spolu 3 spálne. Podlahová plocha spolu 110 m2.
Pod obytnou časťou je PIVNICA, kde je okrem iného KOTOL NA PLYN – ÚSTREDNÉ KÚRENIE PLYNOM, TAKTIEŽ KRBOM.
Pokračovaním domu je GARÁŽ a LETNÁ KUCHYŇA.
Vedľa domu je SAMOSTATNE STOJACI DOM s jednou izbou a kúpeľňou (sprcha, WC). Pod domom je KLENUTÁ TEHLOVÁ VÍNNA PIVNICA.
Ďalej PRÍSTREŠOK, skleník, OHNISKO, STUDŇA. Výmera pozemku 679 m2.
K dispozícii sú VŠETKY INŽINIERSKE SIETE: obecná voda, elektrina, kanalizácia, plyn.

Nehnuteľnosť je ako celok IDEÁLNA A TAKMER BEZ INVESTÍCIÍ. Výborný technický stav.
VÝBORNÝ POMER CENA – KVALITA - LOKALITA!
Ideálna rekreačná nehnuteľnosť, vhodná aj na trvalé bývanie.

Obec je tichá, sociálne bezchybná s dobrou občianskou vybavenosťou a starostlivým starostom. Okolie je známe vínnymi pivničkami.
V blízkosti mesto Encs, Sárospatak s termálnym kúpaliskom, hrad Regéc, Boldogkováralja, prípadne Miskolc.

Ľahko dostupná lokalita v kategórii maďarské pohraničie, nehnuteľnosti – domy na predaj Košice – okolie.

Predaj nehnuteľnosti v Maďarsku a následná kúpa, prihlásenie sa na úrady a inžinierske siete je bezproblémové, ak sa zveríte do rúk špecialistov s dlhoročnou praxou na trhu. Domy v Maďarsku nie sú iba trend, ale aj výhodná investícia.
V cene nehnuteľnosti v Maďarsku je právny servis u certifikovaného advokáta, vklad kúpnej zmluvy do Katastra nehnuteľností a úhrada poplatkov, poradenstvo, tlmočenie, prepis médií.
FANCSAL - Pekné miesto, dom, čistá obec
Podobné inzeráty
komfortná chata s krbom vo Fancsal
video: Romantický dom na predaj v Maďarsku v peknej dedinke Fancsal, 46 km od Košíc. Dom bol postavený v roku 2010. Hosťovský dom s vlastným kúrením a soc. zariadením, 2 x pivnica, garáž, aj studňa. Všetko na jednom mieste v bočnej uličke na okraji obce. Čo viac si môžete priať?! VÝNIMOČNÁ, VEĽMI UCELENÁ PONUKA. Od pohraničnej obce Milhosť je vzdialená 26 km. ZJAZD Z DIAĽNICE 5km. TAKMER CELÁ CESTA PO DIAĽNICI. 6 km je vzdialené mesto Encs. Iba 45 min jazdy autom po ROVNEJ CESTE nájdete oázu pokoja. Už obec Fancsal Vás očarí príjemnou atmosférou, peknými domami, upravenými ulicami, ihriskom pre deti. Nehnuteľnosť sa nachádza na okraji obce. Pod domom je KLENUTÁ TEHLOVÁ VÍNNA PIVNICA. Ďalej PRÍSTREŠOK, skleník, OHNISKO, STUDŇA. Výmera pozemku 679 m2.Poschodový rodinný dom bol postavený z TEHLY v roku 2010. STRECHA PLECHOVÁ. Na 1. nadzemnom podlaží je chodba, WC, obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou, kúpeľňa so sprchovacím boxom s vaňou a spálňa. V OBÝVAČKE JE KRB, ktorý ohrieva radiátory. Odtiaľ sú schody na poschodie, kde sú dve izby a WC. Spolu 3 spálne. Podlahová plocha spolu 110 m2. Pod obytnou časťou je PIVNICA, kde je okrem iného KOTOL NA PLYN – ÚSTREDNÉ KÚRENIE PLYNOM, TAKTIEŽ KRBOM. Pokračovaním domu je GARÁŽ a LETNÁ KUCHYŇA. Vedľa domu je SAMOSTATNE STOJACI DOM s jednou izbou a kúpeľňou (sprcha, WC). K dispozícii sú VŠETKY INŽINIERSKE SIETE: obecná voda, elektrina, kanalizácia, plyn. Nehnuteľnosť je ako celok IDEÁLNA A TAKMER BEZ INVESTÍCIÍ. Výborný technický stav. VÝBORNÝ POMER CENA – KVALITA - LOKALITA! Ideálna rekreačná nehnuteľnosť, vhodná aj na trvalé bývanie. Obec je tichá, sociálne bezchybná s dobrou občianskou vybavenosťou a starostlivým starostom. Okolie je známe vínnymi pivničkami. V blízkosti mesto Encs, Sárospatak s termálnym kúpaliskom, hrad Regéc, Boldogkováralja, prípadne Miskolc.
4-izbový tehlový dom - Fancsal, dobrá dostupnosť po diaľnici
V tichej malej obci Fancsal v Maďarsku s dobrou dostupnosťou - iba pár minút od diaľnice a 5 km od Encsu - Vám ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dom, na rovinatom pozemku o rozlohe 1100 m2. Dom so zastavanou plochou 140 m2 je tehlový a je čiastočne zateplený. Strecha je eternitová. Dom tvoria tri nadzemné podlažia. Na prvom podlaží - na prízemí - je garáž, práčovňa, dve kotolne a chodba. Schodmi sa dostaneme na druhé - vstupné podlažie s verandou, na ktorom je chodba, obývačka prepojená s jedálenským kútom a kuchyňou, špajza, izba, kúpeľňa s WC, terasa a schodisko. Na treťom - podkrovnom podlaží - sú dve izby, kúpeľňa s WC a úložný priestor. Rodinný dom bol čiastočne rekonštruovaný. Má plastové okná, plastové vchodové dvere, v kuchyni, na chodbe a v kúpeľni je dlažba, v izbách sú pôvodné zachovalé parkety, v jednej hornej izbe je plávajúca podlaha. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a kotlom na tuhé palivo. Inžinierske siete: elektrina, plyn, obecná voda a kanalizácia. Záhrada s ovocnými stromami je udržiavaná. Pre nového majiteľa je možnosť dokúpiť si v budúcnosti časť vedľajšieho pozemku. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný právny servis spojený s prevodom vlastníctva a prepis energií. Dodatok k cene: dohodou Zastavaná plocha: 140m² Obytná plocha: 300m² Rozloha pozemku: 1100m² Úžitková plocha: 300m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Vykurovanie: vlastné – kombinované Garáž: áno Postavené z: tehla Okná: plastové Terén: rovina
5 izbový priestranný, poschodový rodinný dom v obci Fancsal
Predáme pekný priestranný rodinný dom v obci Fancsal v Maďarsku pri hlavnom ťahu z Košíc na Miškolc len 36km od hranice V súčasnosti je dostupnosť už aj po diaľnici, teda doprava je veľmi komfortná. Dom bol postavený v deväťdesiatych rokoch z tehloblokov na pozemku o rozlohe cca 1100m2. Priečky sú tehlové. Stropy sú prefabrikované betónové. Zastavaná plocha je cca 140m2. V prízemí celého domu(140m2) je nadzemná pivnica, v ktorej je garáž, sklad na palivové drevo, dielňa, kotolňa na tuhé palivo, kotolňa na plyn a ostatné skladové priestory. Na prvé poschodie(140m2) vedie schodisko a cez priestrannú terasu je hlavný vchod do predsiene, z ktorej sa otvára vstupná hala a z nej, kuchyňa, špajza, jedáleň, veľká obývačka, hosťovská izba, kúpeľňa s WC, šatník, východ na zadnú rozľahlú prekrytú terasu so schodmi do záhrady, schodisko na druhé poschodie. Na druhom poschodí(80m2) je spálňa s balkónom, detská izba, kúpeľňa a WC, úložné priestory. V izbách sú dubové parkety a v ostatných miestnostiach keramické dlažby. Okná a vstupné dvere boli nedávno vymenené za plastové so sieťkami a majú hliníkovými žalúzie. Nehnuteľnosť má všetky inžinierske siete. Ako plynový kotol tak aj kotol na tuhé palivo sú nové - dvojročné. Dom je napojený na všetky inžinierske siete voda, plyn, kanalizácia, elektrika, obecná voda a má dva komíny. Pozemok má rozlohu cca 1100m2 a orientácia je východ západ. Nehnuteľnosť sa nachádza obci v tichom prostredí s výbornými susedmi a bez neprispôsobivých občanov!!! V priľahlom meste Encs je plná infraštruktúra. Obchody, pošta, zdravotné stredisko, škôlky, školy, športoviská, reštaurácie, stavebniny, rôzne služby... Dopravná dostupnosť je vynikajúca či už autom cez diaľnicu alebo železnicou. V meste a aj v okolí už vlastní nehnuteľnosti veľa slovenských rodín. Na nehnuteľnosti nie je žiadna ťarcha. Ponúkame odbornú pomoc pri realizácii kúpy, tlmočenie, vypracovanie kúpnopredajných zmlúv a podanie na katastri certifikovanou právnickou kanceláriou. Cena nehnuteľnosti je 69 000,-EUR.
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2
Na predaj starší rodinný dom v obci Vyšná Myšľa
ZNÍŽENÁ CENA Ponúkame Vám na predaj rodinný dom na pozemku o rozlohe 1066m2 v obci Vyšná Myšla vzdialenej len 6km od Košíc. Dom bol postavený v 60tych rokoch z materiálov : kváder, kameň, tehla. Strecha je škridlová. Čiastočne podpivničený rodinný dom je o výmere 175 m². Dispozícia domu nadzemnej casťi : 2x izba, 1x kuchyňa, kúpeľňa s wc, chodba, vstupná chodba s chýchodom na ganok. Pivničná časť : rozdiahlá miestnosť využívaná na letnú kuchyňu, skladový priestor a technická miestnosť s plynovým kotlom. Súčasťou rodinného domu je murovaná garáž s východom do priestranného podkrovia, murovaná hospodárska miestnost (komora), samostatna izba s komorou a chodba s vlastným vstupom ( možnosť prepojenia k domu). Na pozemku sa nachádza aj menšia murovaná dielña, plechovy sklad, údiareň, chliev pre ošipané a hydinu. * Plastové okná a dvere v celom dome * Pred 2 rokmi prebehla výmena ústredného kúrenia (nové rozvody, radiátory, plynovy kotol) * Výmera pozemku 1066 m2 (13,5m x 80m) * IS: vlastná studňa, elektrina, plyn, odpad riesen do volna (potrebné riesit Zumpu), verejny vodovod pred domom (možnosť pripojenia) * Dostupnosť do obce možná verejnou dopravou: autobusová aj vlaková zastávka. Výhodou tejto obce je, že nieje prechádzajúca tzn. že do obce ako aj z obce vedie jeden smer.  Obec je útulná, slušná, v obklopení krásnej prírody Slanských lesov, s dobrým ovzduším a minimálnou dopravnou záťažou. Vybavenosť obce : Materská škola, kostol, potraviny, zastávka SAD aj železníc SR, rozhladňa. Ak vás tento dom zaujal, radi vás našim domčekom prevedieme, získate tak skutočný pohľad, či by to mohol byť váš nový domov, chalupa. Obec Vyšná Myšľa leží na úpätí Slanských hôr medzi riekou Olšavou na mierne sklonenom svahu smerom západným. V okrese Košice – okolie leží v cípe juhovýchodným smerom k hraniciam MĽR. 
Obec má 960 obyvateľov s počtom domov 297. Rozprestiera sa na ploche 0,6 km2. Obec Vyšná Myšľa susedí s obcami, v severnej časti obec Bohdanovce, v severovýchodnej časti Rákoš, v západnej časti obec Nižná Myšľa, v severovýchodnej časti obec Nižná Hutka a v južnej časti obec Skároš. V juhovýchodnej časti hraničí so štátnou hranicou MĽR.
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.