bazár, predaj, inzercia, predám

Farba na kov SIVÁ 5,5kg

Kategória: Stavebný materiál

-Syntetická základná farba na kovy.
-Vyznačuje sa rýchlym schnutím.
-Vhodná pre interiér aj exteriér.
-Základný náter pre radiátory teplovodného kúrenia.
Farba na kov SIVÁ 5,5kg
Podobné inzeráty
AKCIA ->>>lamelové kotúče
Ponúkam za zvýhodnenú cenu lamelové kotúče zrnitost pp40. Cena je 9€-10 ks . Cenník poštovného: Balík na poštu do 5kg cena 4,8€,balík na adresu do 5kg 5,8€, balík na poštu do 10kgcena5,8€, balík na adresu do 10kg cena 6,8€ ,nad 10kg kuriérom od 9€(záleží od hmotnosti) pri platbe vopred na účet balík na poštu+3,6€ (balík do 5kg) pri platbe vopred na účet balík na adresu+4,8€ (balík do 5kg) pri platbe vopred na účet balík na poštu+4,6€ (balík od 5kg do 10kg) pri platbe vopred na účet balík na adresu+5,6€ (balík od 5kg do 10kg)
Stavebné klince
100x4-5kg-13,50 eur 120x4-5kg-13,50 eur 150x5-5kg-13,50 eur 250x7,6-5kg-13,50 eur 300x8-5kg- 13,50 eur
Alkyton
Predám antikoróznu farbu na kov, Alkyton. 0,75L Alkyton RAL lesklá farba na hrdzu 2v1 Charakteristika: * Použitie na hrdzavý kov,kov a drevo * Výdatnosť 10,5 m2 / l * Dlhodobá ochrana kovu,až do 10 rokov Alkyton Lesk - je vysoko kvalitná antikorózna, alkyd-uretánová vrchná a základná farba v jednom 2v1. Má vynikajúcu odolnosť, pružnosť voči oterom, ohybu a zmenám teplôt. Na povrchu vytvorí bariéru, ktorá odolá vplyvom každého počasia. Môže sa nanášať už pri teplote +5°C. Hlavnou prednosťou je antikorózna schopnosť a možnosť natierať Alkyton priamo na zhrdzavelý kov, priamo na novú oceľ, základové a staré dobre držiace nátery, ale aj na drevo v exteriéroch a interiéroch. Alkyton LESKLÝ kryje už v 1. vrstve (všetky odtiene). Účinné antikorózne pigmenty vytvárajú dlhodobú antikoróznu ochranu. Použitie: kov, hrdzu, novú oceľ,na pozink, hliník, meď, ostatné ľahké kovy, pretierateľné plasty, sklo a porcelán použite špeciálny základ. Schnutie: Schnutie pri 20°C a 50% vlhkosti na prach - 2 hodiny na dotyk - 4 hodiny pretrieľateľný - 16 hodín Vydatnost: 10,5 m2 / liter červená, slonová kosť, žltá, kladivková hnedá, kladivková čierna, antracit, kladivková zlatá, modrá ultramarínová lesklá, žltá sýta, dopravná červená, rezedová, šedá svetlá, šedá tmavá, oker lesk, krémová, zlatá hladká. Ponúkam na predaj aj iné farby, laky, riedidlá, lazúry a pod. Pre viac info klikni na meno "Farby".
Polyuretánové a epoxidové farby
Predám dvojzložkové polyuretánové a epoxidové farby od svetovo známej značky hempel. K dispozícii mám z polyuretánových Hempatane HS a Hempatane Fast Dry obe sú 2v1 čiže prvý náter slúži ako základ a druhý je vrch. Používajú sa najmä na natieranie striech, kovových konštrukcií, betónových poterov, podvozkov automobilov, drevených prístreškov… Dalej ponúkam epoxidové lodné základové farby hempadur na tie sa vrchná farba nedáva sú určené pre ťažké poveternostné podmienky kde sa farba dostáva do častého alebo neustáleho styku s vodou napríklad spodná časť lode, vnútra cisterien prevážajúcich rôzne chemikálie, vnútra nádrži zachytavajúcich dažďovú vodu… tieto základy sú matné svetlosivé alebo hnedočervené. Farby od firmy Hempel majú veľkú odolnosť voči poškrabaniu vysokú kryciu schopnosť, možnosť pracovať s nimi i pri pri nízkych teplotách výrobca udáva - 5°C aplikovať sa môže pištoľou,štetcom alebo valčekom. Odporúčam nanášať na čistý odmastnený zdrsnený materiál na takto pripravenom podklade má farba životnosť 25-30 rokov Poprosím poriadne prečítať inzerát prípadne si o týchto farbách viete prečítať aj prostredníctvom internetu. Momentálne skladom modrá, sivá, šedá, hnedá, žltá, oranžová ostatné na objednávku. Na predaj len celé vedrá =20l = 30kg farba+tužidlo +/- 2 kg podľa hustoty farby. Farba a tužidlo sa mieša v pomere 1:1 cena za farbu+tužidlo je 130€ pri väčšom odbere cena dohodou. K farbe ide riedidlo Thinner 08 080 (tužidlo a 5l riedidla sú v cene) -do týchto miest (+10€) viem zabezpečiť dopravu : Levoča, Prešov,Košice, Vranov nad Topľou, Humenné, Michalovce, Liptovský Mikuláš , Ružomberok,Martin, Žilina, Bytča, Považská Bystrica, Puchov, Dubnica nad Vahom, Trenčín, Dolný Kubín, Námestovo, Trstena CZ: Uhersky Brod, Zlín, Uherske Hradište ,Brno. Poznámky- farba na strechu , farba na betón , farba na železo , farba na kov , dvojzložková farba , farba na podvozok , polyuretán , epoxid , priemyselná farba , -záujemcov poprosím nechať SMS správu o čo konkrétne majú záujem následne zavolám keďže som skoro celý deň v boxe telefón nepočujem.
Škárovacia hmota Ceresit
Predám škarovaciu hmotu Ceresit CE40 AQUASTATIC, 3 balenia po 5kg vo farbe Bahama, 1 balenie 5kg vo farbe Chocolate, 1balenie po 5kg vo farbe Cementgrey, všetky nepoužité, dátum spotreby 10.2024, 5kg balenie po 10,-EUR
Špárovka
Predám 5kg špárovku Mapei keracolor FF flexyfuge. 5 balení po 5kg číslo 113 zementgrau, 2 balenia po 5kg číslo 110 Manhattan a 1 balenie 5kg číslo 100 biela. Balenie po 7 €