bazár, predaj, inzercia, predám

Farebny overal

Kategória: Ostatné

Predam farebny overal, vel. UNI (XS-M). obleceny asi 2krat, mne je bohužiaľ veľký. Ľahký príjemný materiál. Overal ma v pase gumicku.
Cena 7€+ poštovné.
Farebny overal
Podobné inzeráty
LED pásik biely, farebný, RGB na 12V
5m LED pásik 5050 300led/5m, biely nie-vodeodolný 9 €, vodeodolný 14 €. RGB farebný pásik 5m s IR diaľkovým ovládačom nie-vodeodolný 13 €, vodeodolný 16 €. 5m kombinovaný Led pásik (biela teplá a biela studená v jednom čipe 5050) s IR diaľkovým ovládačom 21 € Farebný RGBW 300led/5m (striedavo farebný a biely čip 5050) pásik s diaľkovým ovládačom 16 € K pásiku mám adaptér alebo zdroj na 12V. Bezdotykový ovládač pre jednofarebné led pásy s možnosťou zabudovania do hliníkovej lišty 9€
Farebný overal
Predám farebný letný overal. Lahký, vzdušný materiál. Veľkosť S/36.
Dievčenské oblečenie
Predám veľmi málo nosené dievčenské oblečenie veľ. 134 - 140. Jedná sa o modré šaty a modrý riflový overal a ružový overal s palmami, ktorý nebol vôbec nosený, no je bez etikety. Predám komplet všetko ale aj jednotlivo. Cena 13 € - komplet, v prípade záujmu o jednotlivé kúsky - overal riflový za 5€, modré šaty 3 € a ružový overal 5 €.
Adler Legno-Color SK12 - farebný interiérový olej na drevo
Predám Adler Legno-Color - farebný interiérový olej na drevo - odtieň SK12 - 0,75 l. Bol raz použitý na výrobu vzorky. Univerzálny farebný olej pre ošetrenie listnatých a ihličnatých drevín. Má veľmi dobrú odolnosť voči vode, preniká do dreva a prehlbuje jeho štruktúru. Má ľahkú gélovú konzistenciu vďaka ktorej sa veľmi dobre spracováva.
Predam dievcensky overal / sveter
Predam dievcensky overal upletovy / pouzivali sme pod jesenny a zimny overal / velkost 80 Znacka: F&F Mini Hinch
Nemecký vojenský tankový overal
Predám používaný overal Bundeswehru pre posádky tankov, overal je nehorľavý vhodný aj ako monterky do dielne. Na zadku má malú dierku inak v dobrom stave.