bazár, predaj, inzercia, predám

Farmasi balicek serum na rast mihalnic + fixator make upu

Kategória: Zdravie a krása

Vsetko nove, nepouzite zabalene. V pripade zaujmu ma kontaktujte prosim na email, dakujem.
Farmasi balicek serum na rast mihalnic + fixator make upu
Podobné inzeráty
Kozmetika FARMASI
Moju zľavu 23% si aktivuješ TU: /s/10155697 Balíček č. 1 - 17,99 € Fixator makeupu, BB krém, špirála Zen, sérum na rast mihalníc a obočia, najlepší matný rúž + vzorky a kozmetická taštička Balíček č. 2 - 15,99 € Cesnakový šampón, vlhčené obrúsky na povrchy, nechtíkový pleťový krém, krém na ruky, gél s pagaštanom, Bieliaca zubná pasta + vzorky a kozmetická taštička Bud v tíme Farmasi a využivaj 23 % zľavu doživotne :)
LAURA MERCIER Pure Canvas Primer,Pc 26,e
Plná veľkosť aj s krabičkou. Z Cult Beauty. Primer s hydratačným účinkom, lepšie priľne k make-upu a zlepšuje pleť, obsahuje výťažok z olív a morské rastlinné látky, bez silikónov. POPIS S ľahkým povrchom a neodolateľnou textúrou sa tento hydratačný primer určite stane základom vašej rutiny líčenia. Inšpirácia Laury: Rovnako ako maliar natiera plátno, Laura Mercier verí v základný náter pokožky. Pure Canvas Primers sú základným krokom k príprave pleti na aplikáciu make-upu. Všetky bez silikónu, priedušné zloženie uzatvára starostlivosť o pleť a vytvára ochrannú bariéru, ktorá predlžuje opotrebovanie make-upu. Priméry, nabité prísadami, ktoré milujú pokožku, nielen chránia pokožku, ale sú tiež dobré pre pokožku. Laura Mercier verí v zdravú pleť – s make-upom aj bez neho. Pure Canvas Primer Hydrating bol špeciálne vyvinutý tak, aby obsahoval osvedčené zložky zvyšujúce vlhkosť, ktoré dopĺňajú hydratáciu, dokonca aj pod make-up alebo cez denný hydratačný krém. To znamená, že váš základný náter bude mať vždy dvojitú funkciu, predĺži životnosť vášho make-upu a zlepší vašu pleť. - Nepoddajné suché miesta a zaschnutý základ nemajú šancu proti Pure Canvas Primer Hydrating. Tento hydratačný základný náter začína na báze vody a obsahuje: Olivový extrakt na vyhladenie suchých liniek a uzamknutie starostlivosti o pleť. Marine Hydra Botanicals na zlepšenie hydratácie pokožky už za jeden týždeň. Osobne Ba alebo
Predám novú bázu pod make-up L'Oréal Paris MS
Ponúkam na predaj podkladovú bázu Prime Lab 24H Matte Setter, 30 ml. -zmatňujúca báza pod make-up L'Oreal Paris Prime Labs: Matte Setter Primer -fixuje make-up, absorbuje prebytočný maz a eliminuje nežiaduci lesk -uľahčuje aplikáciu make-upu a jeho výdrž -zloženie obohatené o kyselinu salicylovú a LHA -pleť zanecháva jemnú a zmatnenú Zoznámte sa s novou podkladovou bázou L'Oreal Paris Prime Lab 24 Hour Matte Setter Primer, ktorá poskytne optimálny podklad pod make-up pre zmiešanú až mastnú pleť alebo dokonca pre citlivé typy pleti. Tento primer pomáha predĺžiť výdrž make-upu až na 24 hodín a zanecháva zjednotenú matnú pleť. Vďaka jemnému zloženiu obohatenému o kyselinu salicylovú a LHA vašu pleť dlhodobo ošetruje, fixuje make-up, absorbuje prebytočný maz a eliminuje nežiaduci lesk. Pridajte podkladovú bázu L'Oreal Paris Prime Lab 24 Hour Matte Setter Primer do svojej make-up rutiny! Báza je úplne nová, nikdy nebola použitá. Môžem zaslať aj na dobierku za príplatok + 3€. Kupujúci následne dostane internetovú adresu, kde môže sledovať svoju zásielku. PONUKA PLATÍ DO ZMAZANIA INZERÁTU. Kontaktné údaje Telefón: E-Mail : johnny-5@
Ruské norkove mihalnice
Ruské Noir Lashes sú vyrobené z ultra mäkkého syntetického materiálu z umelej norky. Vynikajúca konzistencia a dokonalosť kučery. Jednoduché odstránenie z pásika s nízkou lepivosťou. Noir Volume Lashes 0,07 sú profesionálne polopermanentné ruské predlžovacie mihalnice, najlepšie nav vytvorenie tmavších profesionálnych vejárov s dlhotrvajúcim zachovaním, sú vyrobené z ultraľahkého syntetického materiálu z umelej norky a následne zafarbené tak, aby mali ikonický čierny lesk. Jemne ručne vyrobené veľmi skúsenými remeselníkmi, každý rad mihalníc Noir Volume 0,07 obsahuje o 10 % viac predĺžení v porovnaní s priemyselnými štandardmi, čo uľahčuje ich rozčesávanie. Vlastnosti produktu: Vopred sterilizované Anti-bakteriálne Hypoalergénne Bez krutosti Vhodné pre vegánov Antibakteriálne mihalnice LashArt Všetky predlžovacie mihalnice LashArt prešli Antibakteriálnym testom (AATCC147:2011), ktorý sleduje rast inokula roztoku aureus na vzorke mihalníc pri 37 ° C. Náš nový materiál mihalníc preukázateľne zabraňuje rastu baktérií na povrchu mihalníc a tip. Výsledky testu dospeli k záveru, že naše mihalnice vykazujú antibakteriálnu aktivitu tým, že nevykazujú žiadny bakteriálny rast na kontaktnej ploche po 24 hodinách. Dobierka nie Odber ako celok cca 30ks alebo jednotlivo.
Farmasi kozmetika a iné
Predám rôzne produkty zn. Farmasi a aj niečo od zn. Revolution, Catrice... Catrice make up - 3x vyskúšaný, odtieň 004, cena 5€. Íl zn. Soaphoria - nový, cena 2€. Revolution paletka - úplne nová, nerozbalená, 10€. Parfém Tonteria - nový, 10€ (katalogova cena 19€). Fixačný sprej (fixátor make upu) - nový, cena 6€. Antibakteriálny gél - 2€. Držiak na mobil - 3€. Cesnaková sada - cesnakový šampón + maska katalogova cena 21,50€, moja cena 17€. Keratínová sada - katalogova cena 18,50€, moja cena 15,50€. Predám aj jednotlivo. Všetko úplne nové produkty. V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail alebo SMS. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Pri kúpe viacerých vecí dohoda na cene.
La Girl Pro.Color Foundation Mixing Pigment do make-upu
Predám nové La Girl Pro.Color Foundation Mixing pigmenty do make-upu v odtieni Orange. Je vhodný pre vytvorenie teplého podtónu a tmavšieho odtieňa make-upu. Bežná cena 9,60€/ks, predám za 5€/ks. Použitie: Pár kvapek pigmentu primiešajte do make-upy, ktorého odtieň alebo podtón Vám nesadol a následne aplikujte na pleť. +poštovné Osobný odber v Trenčíne alebo po prevode peňazí zašlem poštou.