bazár, predaj, inzercia, predám

Fasada+farba Esmal

Kategória: Stavebný materiál

Predam co mi ostalo zo stavby:
Biela fasáda 25L vedro ,zrno 1,5, točena (zostalo mi 9ks)
cena 35€/kus
Antracitova fasáda 25L vedro, zrno 1,5 ,točena (zostalo mi 8ks) cena 40€/kus
Fasádny penetrak 25L(zostali 2ks)
Cena 25€/kus
Farba ESMAL 25L (zostali mi 4ks)
Cena 25€/kus
Ak nedvihnem tel, prosím pošlite SMS zavolám Vám späť.
Fasada+farba Esmal
Podobné inzeráty
ESMAL Color báza A 6kg biela farba na malovanie
K dispozicii 3 balenia po 6kg, predam aj jednotlivo. Cena 5 eur / balenie. ESMAL Color báza A 6kg ESMAL COLOR BÁZA je maliarska farba určená na farebné maľovanie stien alebo stropov s vysokým nárokom na farebnosť. Jej špičková kvalita umožňuje široké použitie – napríklad v domoch, bytoch, kanceláriách, reprezentačných priestoroch a podobne. Naviac obsahuje špeciálne aditíva a mikročastice, ktoré zabezpečujú vysokú kryciu schopnosť, oteruvzdornosť a jednoduchú aplikáciu náteru. Vlastnosti: Výdatnosť: cca 8m² z 1kg farby po zriedení pri jednom nátere Oteruvzdornosť: 4. trieda podľa ISO 11998, resp. umývateľná podľa DIN 53778 Krycia schopnosť: Kryciu schopnosť dodáva produktu pridaný pigment Paropriepustnosť: výborná paropriepustnosť Farba: Matná, s nutnosťou tónovania tekutými pigmentovými pastami do celej škály farebných odtieňov. Riedenie: Vodou, podľa nasiakavosti podkladu a spôsobu nanášania, pridaním cca 0,3 litra vody na 1 kg farby.
Penetracia na sadrove omietky Esmal Gipsgrund
Predam neotvorene 5l balenie penetracie od slovenskeho vyrobcu Esmal Vhodne na sadrove omietky
Esmal biely
Esmal viac kusov.Mobilné číslo je neplatné nevolat iba písať email a d,a,i,v
Penetrácia ESMAL GIPSGRUND 5l
Tekutý základný náter určený na spevnenie a stabilizáciu nasiakavých podkladov ako sú sadrové omietky (hladené, gletované), sadrokartón, sadrové stierky, porobetón, vláknocementové dosky a podobne. Vďaka výborným vlastnostiam má široké možnosti využitia v interiéroch aj exteriéroch. 5l balenie. Riedenie 1:4. Balenie vystačí na 50 až 250 m2 podľa riedenia. K dispozícii 12 balení.
Polyuretánové a epoxidové farby
Predám dvojzložkové polyuretánové a epoxidové farby od svetovo známej značky hempel. K dispozícii mám z polyuretánových Hempatane HS a Hempatane Fast Dry obe sú 2v1 čiže prvý náter slúži ako základ a druhý je vrch. Používajú sa najmä na natieranie striech, kovových konštrukcií, betónových poterov, podvozkov automobilov, drevených prístreškov… Dalej ponúkam epoxidové lodné základové farby hempadur na tie sa vrchná farba nedáva sú určené pre ťažké poveternostné podmienky kde sa farba dostáva do častého alebo neustáleho styku s vodou napríklad spodná časť lode, vnútra cisterien prevážajúcich rôzne chemikálie, vnútra nádrži zachytavajúcich dažďovú vodu… tieto základy sú matné svetlosivé alebo hnedočervené. Farby od firmy Hempel majú veľkú odolnosť voči poškrabaniu vysokú kryciu schopnosť, možnosť pracovať s nimi i pri pri nízkych teplotách výrobca udáva - 5°C aplikovať sa môže pištoľou,štetcom alebo valčekom. Odporúčam nanášať na čistý odmastnený zdrsnený materiál na takto pripravenom podklade má farba životnosť 25-30 rokov Poprosím poriadne prečítať inzerát prípadne si o týchto farbách viete prečítať aj prostredníctvom internetu. Momentálne skladom modrá, sivá, šedá, hnedá, žltá, oranžová ostatné na objednávku. Na predaj len celé vedrá =20l = 30kg farba+tužidlo +/- 2 kg podľa hustoty farby. Farba a tužidlo sa mieša v pomere 1:1 cena za farbu+tužidlo je 130€ pri väčšom odbere cena dohodou. K farbe ide riedidlo Thinner 08 080 (tužidlo a 5l riedidla sú v cene) -do týchto miest (+10€) viem zabezpečiť dopravu : Levoča, Prešov,Košice, Vranov nad Topľou, Humenné, Michalovce, Liptovský Mikuláš , Ružomberok,Martin, Žilina, Bytča, Považská Bystrica, Puchov, Dubnica nad Vahom, Trenčín, Dolný Kubín, Námestovo, Trstena CZ: Uhersky Brod, Zlín, Uherske Hradište ,Brno. Poznámky- farba na strechu , farba na betón , farba na železo , farba na kov , dvojzložková farba , farba na podvozok , polyuretán , epoxid , priemyselná farba , -záujemcov poprosím nechať SMS správu o čo konkrétne majú záujem následne zavolám keďže som skoro celý deň v boxe telefón nepočujem.
Cestarska farba
Predám farbu na betón (cestárska farba ) Farba je vhodná na farbenie garáží, hál a rôznych betónových a asfaltových povrchov.Dokonca farba bola použitá aj na murovaný bazén. Farebné prevedenie: Biela,Šedá,Čierna. Balenie je po 30kg cena je 60e. Rozvoz celá SR a ČR Cestarska farba Farba na beton Farba do auto servisu Farba na betónové ploty Farba na betónové tvárnice