F&B manager nová prevádzka
Kategória:
Pohostinstvá a ubytovanie
Chceš vlastnú reštauráciu bez investícií ? Ak áno, hľadáme práve Teba :)
Čo očakávame :
- zodpovednosť za poskytovanú úroveň a kvalitu služieb
- spolupráca s inými oddeleniami na zabezpečenie bezproblémového chodu prevádzky
- vedenie, organizovanie, usmerňovanie zamestnancov
- pravidelné hodnotenie zamestnancov, ich rozvoj a podpora
- zodpovednosť za sanitáciu, čistotu, dodržiavanie plánu HACCP
- podielanie sa na tvorbu jedálneho a nápojového lístka
- zodpovednosť za vytváranie a sledovanie rozpočtu
- príprava a realizácia eventov (kongres, svadba, stužková atď)
- reprezentovanie a zastupovanie spoločnosti
- vedenie skladového hospodárstva- objednávanie preberanie a inventarizácia tovaru, návrhy na optimalizáciu nákladov
Zamestnanecké výhody, benefity
-práca v stabilnej dynamicky sa rozvíjajúcej spoločnosti
-možnosť ubytovania
-istota trvalého zamestnania v gastronómii
-možnosť osobnostného a profesijného rastu
-vzdelávania, kurzy a školenia
-flexibilný pracovný čas
Podmienky na uchádzača:
- prax v obore aspoň 5 rokov
- minimálne stredoškolské vzdelanie
- AJ slovom , ostatné jazyky výhodou
-silné komunikačné zručnosti
-schopnosť plánovať a organizovať podnikové operácie
-schopnosť pracovať pod tlakom a riešiť problémy
-dobré znalosti gastronómie a trendov v oblasti stravovania a nápojov
Miesto výkonu práce:
Bratislava - Ružinov
Plat: 1700 - 2300 € podľa skúseností
Viac info :
zaujemopracu921@
Prosím volať medzi 10-18 h
Čo očakávame :
- zodpovednosť za poskytovanú úroveň a kvalitu služieb
- spolupráca s inými oddeleniami na zabezpečenie bezproblémového chodu prevádzky
- vedenie, organizovanie, usmerňovanie zamestnancov
- pravidelné hodnotenie zamestnancov, ich rozvoj a podpora
- zodpovednosť za sanitáciu, čistotu, dodržiavanie plánu HACCP
- podielanie sa na tvorbu jedálneho a nápojového lístka
- zodpovednosť za vytváranie a sledovanie rozpočtu
- príprava a realizácia eventov (kongres, svadba, stužková atď)
- reprezentovanie a zastupovanie spoločnosti
- vedenie skladového hospodárstva- objednávanie preberanie a inventarizácia tovaru, návrhy na optimalizáciu nákladov
Zamestnanecké výhody, benefity
-práca v stabilnej dynamicky sa rozvíjajúcej spoločnosti
-možnosť ubytovania
-istota trvalého zamestnania v gastronómii
-možnosť osobnostného a profesijného rastu
-vzdelávania, kurzy a školenia
-flexibilný pracovný čas
Podmienky na uchádzača:
- prax v obore aspoň 5 rokov
- minimálne stredoškolské vzdelanie
- AJ slovom , ostatné jazyky výhodou
-silné komunikačné zručnosti
-schopnosť plánovať a organizovať podnikové operácie
-schopnosť pracovať pod tlakom a riešiť problémy
-dobré znalosti gastronómie a trendov v oblasti stravovania a nápojov
Miesto výkonu práce:
Bratislava - Ružinov
Plat: 1700 - 2300 € podľa skúseností
Viac info :
zaujemopracu921@
Prosím volať medzi 10-18 h
Podobné inzeráty
COOL PUB, prevádzka v centre mesta zväčšuje kapacitu zákazníkov a z tohto dôvodu potrebujeme doplniť personál na pozície: obedová čašníčka, zmenová čašníčka, čašníčka - brigáda, kuchár denného menu, zmenový kuchár, zmenový pizziar, pomocná sila do kuchyne, bowler - starostlivosť o bowling a zákazníkov na bowlingu, prevádzka je momentálne v rekonštrukcii, nástup 01.09.2023. TPP, dohoda, brigáda. Bližšie info na tel. čísle . Platové podmienky podľa danej pozície. CV môžete zasielať na coolbowling99@
Hlavný kuchár, Headchef
Miesto práce
Štúrova, Košice, Slovensko
Základná zložka mzdy a ďalšie odmeny
1 400 EUR/mesiac
Do nášho zabehnutého tímu modernej kantíny Good Mood hľadáme kolegu na pozíciu Head Chef.
Pozícia je ideálna pre ambiciózneho Sous Chefa ktorý sa chce kariérne posunúť a zdokonaliť svoje schopnosti.
Prevádzka sa zameriava na poskytovanie denného stravovania v rámci biznis centra.
Head Chef je plne zodpovedný za prevádzku kuchyne a jeho zodpovednosti sú:
Zostavovanie a normovanie týždenného menu ktoré pozostáva z dvoch polievok, troch denných jedal a troch jedál v stálej týždennej ponuke.
Dohľad nad donáškovou stránkou kantíny
Zodpovednosť za hygienu, čistotu a dodržiavanie HACCP.
Zodpovednosť za tovar a objednávky.
Zodpovednosť za nábor nových zamestnancov v rámci kuchyne.
Zodpovednosť za BOZP v rámci úseku.
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracovná doba: Pondelok až piatok 6:30 - 15:00. Víkendy zatvorené. Zabezpečené obedy. Incentívny program. Pitný a kávový režim
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Cieľavedomý a zodpovedný profesionál so zmyslom pre detail, tímovo orientovaný, komunikatívny, 100% hygienické návyky, HACCP, BOZP.
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť hľadá do svojho zabehnutého tímu nového kolegu na trvalý pracovný pomer s trojmesačnou súšobnou dobou. Prevádzka kantíny sídli na ulici Štúrová 27 v Košiciach v priestorok budovy Business Centre Košice vedľa budovy súdu a je otvorená pon-pia 7:30 - 15:00. Parkovanie nieje zabezpečené.
Svoje CVčko prosím zašlite na nemergut@
Hľadáme kuchár / pomocný kuchár - Pivovar Reštaurácia Sessler, Trnava
Ponuka na TPP, skrátený úväzok aj živnosť.
Náplň práce :
- Príprava jedál podľa stanoveného jedálneho lístka
- Zabezpečenie kvality pripravených pokrmov
- Dodržiavanie hygienických noriem a čistoty na pracovisku
- Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka, menu
- Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál
- Príjemné pracovné prostredie v mladom dynamickom kolektíve
- Pracovná doba dohodou
Ak si sa v popise práce našiel/našla neváhaj a kontaktuj nás.
Tel.
manager@
Reštaurácia Camelot na Kovačskej 19 v Košiciach hľadá šikovného, kreatívneho, pracovitého pomocného kuchára / kuchárku. Plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť. Mzda 8€ hod./brutto. Životpis prosím posielať na manager@ Uprednostnený budú uchádzači s praxou. Volať len pracovnej dobe max 17:00. Nástup možný ihneď.
Otvára sa nová a moderná prevádzka v obchodnom centre Atrium Optima v Košiciach a preto robíme nový nábor na nasledovné pozície:
Kuchár - Hľadáme kreatívneho kuchára s nutnou praxou, zodpovednosťou a chuťou pracovať do našej novej a moderne vybavenej kuchyne.
Čašníčka - Hľadáme zodpovednú čašníčku, ktorá posilní náš príjemný tým, pracuje sa krátky/dlhý týždeň.
Pomocný kuchár - Hľadáme zodpovedného a kreatívneho pomocného kuchára.
Pomocná sila - Hľadáme energickú a zodpovednú pomocnú silu.
Ponúkame stabilné pracovné zázemie, príjemný kolektív a prostredie, dobré platové podmienky.
Nástup dohodou alebo 1.7.2023
ŽIVOTOPIS posielať na: reziser.ke@
Kontakt:
Viac informácií len na osobnom pohovore.
Na naše prevádzky OC Centrál, Eurovea, Aupark príjmeme Kuchára:Náplň práce:
príprava teplých jedál, obedového menu a príprava minútkových jedál podľa ponuky, príprava a spracovanie mäsa.
Práca v mladom kolektíve v prostredí nákupného centra.
Dvojsmenná prevádzka - krátky dlhý týždeň, alebo 7 hod. denne (po-so) 8€/hod
Garancia pravidelnej mzdy, vždy 15. deň v mesiaci.
Pokladníčku: Náplň práce: Príjem a výdaj objednávok, práca s kasou.
Pracovná doba: K/D týždeň, pracovný čas 12h denne, možnosť plánovania zmien.
Platové podmienky TPP/ 6€ hodina+ tringelty
Pomocná sila do kuchyne: K/D týždeň, pracovný čas 12h denne,platové podmienky TPP/ alebo dohoda 5€ hod.