bazár, predaj, inzercia, predám

Feeder Prút+Navijaky+Púzdro spro

Kategória: Rybolov

Predám fedder prúty 2ks

By Döme Team Feeder Master Carp Pro 420LC 50-

180g,

Navijaky 2ks Daiwa z baitrunerom feeder aj z navinutym novým vlascom+šnúrou...

A púzdro spro tvrdené originál pre prúty... Boli použité len raz na vyskúšanie... Takže ako nové.

Možné je aj dohodnúť sa na cene pri serioznom jednaní.Len vážny záujem



Cena: Dohodou
Feeder Prút+Navijaky+Púzdro spro
Podobné inzeráty
Navijaky Mikaco Catreel 9000 FD
Ahojte ponúkam vám úplne špeciálne navijaky - Mikado Catreel 9000FD. Verte mi, tieto navijaky majú oveľa väčšiu hodnotu ako pôvodne stali čo je cca 50€ za kus. Pre mňa sú to nielen obľúbené navijaky, ale verní spoločníci, s ktorými som prežil nespočetne krásne chvíle na rybách a priniesli mi skvelé úlovky. Pokorili sme spolu niekoľko osobných rekordov od kaprov, amurov dokonca videli aj tolstolobíka . No teraz mi k narodeninám pribudli nové navijaky, s ktorými si musím vybudovať nový vzťah a skúsiť nové zážitky na rybách. Je mi to ľúto, ale musím sa rozlúčiť so svojimi starými vernými spoločníkmi. Dajú sa však stále využiť! Tieto navijaky majú síce nejaké známky používania, no aj napriek tomu sú stále plne funkčné. A ak chýba šrúbka na kľučke jedného z navijaku, nezúfajte, dá sa to jednoducho vyriešiť. A to tým, že si tam dáte novú. Čo je však plus na týchto navíjakoch je stále silón. Takže nekupujete len navijaky , ale aj silón čiže 2 za cenu jedného. (Ale osobne by som ho radšej vymenil pár krát ma sklamal nie ako navijaky ). Dúfam, že si nájdu nového majiteľa, ktorý s nimi prežije ešte mnoho krásnych chvíľ ako som to prežil ja. Preto hľadám dobrého človeka ktorý sa o tieto krásky bude starať a brávať ich stále pravidelne na ryby aspoň raz týždenne. Tieto navijaky by si zaslúžili byť na rybách každý deň, ale to asi nie je možné. Buď práve ty kto im dá nový domov a plno lásky. A nepohneval by som sa prispieť za navijaky aspoň 8€ za kus nech je na fľašku rumu na ryby s kamarátmi ????
Feeder Matrix Ethos XRD 4m + navijak
Predávam feeder Matrix Ethos XRD 4m - 100gr + navijak Matrix Horizon X 5000. Obidve položky sú ako nové. Malo používané ako je vidno aj na fotkách. Posielam odkazy na kde si môžete pozrieť popis o udici aj navijaku. Aj približne ceny. feeder: navijak: pošlite mi správu v prípade záujmu. Cena udica 120e a navijak 60eur. Predam ako komplet za 150eur. Pripadne môžem vymeniť za 2 kusy 390-420 cm feeder prutov 100-200 gr.. Samozrejme nie nejaké staré haraburdy poškodené. Značky môžu byť manta, flagman, serie walter, daiwa, guru a pod. niečo s čím sa dá chytat aj na jazere aj na rieke. Dakujem. Som z BA. Mobil:
Feeder prut navijak + prislušenstvo+podložka
Feeder prut navijak + prislušenstvo Feeder prut navijak plus všetko príšlušenstvo čo je na foto všetko ako nove pri vode maximalne 5 krat + podložka na ryby technicke parametre prutu echnické parametre: Model: 360cm/100g Počet dielov: 3 Transportná dĺžka: 126,5cm Rukoväť: EVA pena + korok technicke parametre navijaku Model: Delphin 30 Kapacita navijaku mm/m: 0.16/430, 0.18/340, 0.20/280 Počet ložísk: 3+1 Hmotnosť: 260 g Cena komplet 60 SMS nereagujem
Náhradné cievky ryobi zauber, spro red arc, team dragon
Dobrý deň, predám dve používané náhradné cievky v dobrom stave. Veľkosť 3000 na ryobi zauber a veľkosť 2000 na team dragon FD 720 iX. Obe cievky pasujú na navijaky ryobi zauber, spro red arc, spro passion, team dragon FD 720 iX a ďalšie klony legendárneho navijaka ryobi zauber. Cena za kus 8 eur. Možnosť osobného vyzdvihnutia v Malackách, alebo pošlem na dobierku.
Udice, navijáky
Predám Zebko udice 2x feeder mh12",pro Capr 3,60m,SPRO flashback spím 3,0m,3x naviják zebko fr660 a cool 440RD,a SPRO 650RD, všetko spolu ,aj dohoda
Predam prut Tubertini VANTAGE FEEDER
Predam novy, nepouzity feeder prut Tubertini VANTAGE FEEDER 3,6m ML 80G. Original latkovy obal 3 spicky 1, 2, 3oz