bazár, predaj, inzercia, predám

Fender Pro Junior II

Kategória: Zvuková technika

Predám celolampové 15 W kombo typu Hot Rod pre pódium a štúdio Fender Pro Junior II. Dve elektrónky EL-84 na výstupe a dve 12AX7 v preampe. 1 x 10“ Fender Special Design reproduktor. 1 x vstup, 1 x ovládač hlasitosti, 1 x ovládač tónovej clony. Rozmery: 368 x 387 x 222 mm. Hmotnosť cca: 10,5 kg. Nádherný "mäkký" zvuk amerického lampového aparátu. V perfektnom stave.
Fender Pro Junior II
Podobné inzeráty
Fender Acoustic Junior GO
Predám akustické kombo Fender Acoustic Junior GO. Pre ideálne ozvučenie: spev, gitara, akordeón, husle...100W, prevádzka na batériu (výdrž 5-12 hodín produkcie), 2 kanály, equalizér, efekty, bluetooth (výkonný BT reproduktor), looper, usb nahrávanie, fantóm. napájanie...Úplne nové, nepoužité. Plus dva XLR káble - nové, zabalené. Cena: 500 Eur.
Kombo 5e3 (Fender tweed deluxe)
Predám kombo - kópia Fender Tweed Deluxe 5E3 v čiernom tolexe. Obsahuje všetky vychytávky podľa (spomeniem Master volume, výber spätnej väzby pre väčší headroom, vstavaný atenuátor na 10% výkonu pre možniosť tichého hrania s vybudeným preampom, Lead kanál pre skvelú spoluprácu s efektami). Repro Jensen Alnico P12Q, výberové lampy TAD (hrané asi 30h) trafá a kondenzátory TAD, jacky Switchcraft, potenciomentre CTS. 100% stav, ako nové. Predávam, lebo som si kúpil tichší nástroj - banjo :).
Kombo Fender Champion 20 W
Predám nové nepouižívané kombo Fender Champion 20 W aj s káblom Píšte SMS, volajte, email Možnosť kúpi aj s el. gitarou Fender Squier Telecaster v druhom inzeráte KE a KE okolie
Predám Štúdio sluchadlá- BEYERDYNAMIC-DT700PROX
Predám NOVÉ Štúdiové sluchadlá- BEYERDYNAMIC-DT700PROX. Slúchadlá – cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5 mm Jack, 6.3 mm Jack, frekvenčný rozsah 5–40000 Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 48 Ohm, menič 45 mm, 2X odnímateľný kábel.Podrobný popis na adrese - Predávam pre nedostatok času na muziku.Mám aj doklad o kúpe v Musicstore KÖLN v nemecku. PEVNÁ Cena: 229,- EUR. Ďalej predávam - Marshall DSL1CR Dvojkanálové lampové gitarové kombo - reissue s autentickým DSL zvukom a výkonom 1 Watt. Kombo je osadené 1x 8" reproduktorom Celestion Eight 15, power amp elektrónky: 2x ECC83 + 1x ECC82, 2 kanály - classic gain a ultra gain, prepínateľné pomocou nožného spínača, 3-pásmový ekvalizér, reverb, emulovaný linkový výstup, Tone Shift, efektová sľučka, footswitch je súčasťou balenia. Fantastický zvuk. Predávam preto, že nemám čas na muziku. Mám aj doklad o kúpe v Musicstore KÖLN v nemecku. Pri rýchlom jednaní priložím grátis gitarový efekt Digitech viď. foto. PEVNÁ Cena: 269,- EUR. Ďalej predávam - Gitarový super Pedál - iRig/Stomp pedál - CENA:269,- EUR Ďalej predávam - Pre zberateľa FENDER: FENDER CUSTOM SHOP. The dream factory. Nová. CENA:59,- EUR ----- PO DOHODE SOM OCHOTNÝ TOVAR PRIVIEZŤ.------
Predám kombo Fender Hot Rod DeVille 212 III
Predám dvojkanálové celolampové 60W kombo Fender Hot Rod DeVille 212 III. Je vo výbornom, bezchybnom stave. Dôvod predaja je nevyužitie. Možnosť vyskúšania je samozrejmosťou. Je osadené dvomi 12" 8 ohm. reproduktormi Celestion G12P-80. Disponuje výkonom 60 Wattov. Lampy: 3x 12AX7 na predzosilňovači a 2x 6L6 na koncovom stupni. Má dva vstupy, výstup na ext. reproduktor, 3 kanály (čistý, skreslený a viac skreslený). Ovládanie: presence, reverb, hlavný ovl. hlasistosti, stredy, basy, výšky, prepínač výberu skreslenia, skreslenie. + Nožný prepínač.
Fender Hot Rod Deluxe IV, 40 Watt
Predám lampové gitarové kombo Fender Hot Rod Deluxe IV. Výkon 40 Wattov. Vybavené je trojicou elektróniek 12Ax7 v predzosilňovači a dvojicou elektróniek v koncovom zosilňovači. Klasické ovládanie pre Volume, Drive, trojpásmový EQ a ovládače Master Volume, Reverb a Presence. K dispozícii je prepínač pre nožný ovládač, prepínač pre Normal/Drive a prepínač pre More Drive pre ešte hutnejšie skreslenie. Samozrejmosťou je aj vstavaná efektová slučka a vstup pre nožný ovládač, ktorý je súčasťou balenia. Kombo je osadené jedným 12 palcovým, špičkovým reproduktorom Celestian A-Type. Rozmery: 473 x 597 x 267 mm. Hmotnosť: 18,59 kg Kombo je v čiernom prevedení a veľmi málo hrané.