bazár, predaj, inzercia, predám

Fischer STRETCH HYBRID WISLA

Kategória: Športové oblečenie

Predám novú pánsku bundu Fischer Stretch Hybrid Wisla vhodnú na bežky, veľkosť M,
Fischer STRETCH HYBRID WISLA
Podobné inzeráty
FISCHER WS LIGHT ÖSTERSUND VESTA
Predám novú vestu Fischer WS Light Östersund vhodnú na bežky, veľkosť M
Pánska kombinéza Fischer Lahti
Predám novú pánsku kombinézu značka Fischer Lahti vhodnú na bežky, veľkosť M,
Bunda Under Armour UA STRMPRF CLDSTRKE STR JKT
Predám novú nikdy nenosenú športovú bunda Under Armour UA STRMPRF CLDSTRKE STR JKT vo veľkosti M. Pôvodná cena 175€. Bunda je vhodná do hôr, na beh za nepriaznivých podmienok a samozrejme aj do mesta. Viac info: Pánska bunda vďaka päťvrstvovej lepenej tkanine v kombinácii s technológiami UA Storm a 4-Way Stretch pre vynikajúci pocit z nosenia aj za nepriaznivých podmienok. Technológia UA Storm odpudzuje vodu bez obmedzenia priedušnosti. Päťvrstvová lepená tkanina s plne podlepenými švami. Technológia 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každom smere. Celozapínací zips s lištou Storm. Bezpečné vrecká na ruky na zips, bunda je plne zbaliteľná do pravého vrecka. Znížený tvarovaný a nastaviteľný lem. Nastaviteľná kapucňa a elastické manžety pre pohodlné nosenie.
Dámska bunda UNDER ARMOUR
Nová vobec nenosená bunda v nádhernej neprehliadutelnej farbe v 100% stave velkost XS ale v pohode S!!Dámska bunda značky Under armour. Ľahká dámska športová vetrovka v ružovej farbe vďaka technológii UA Storm dokonale odpudzuje vodu, je priedušná a navyše nijako neobmedzuje v pohybe. A bude vás vidieť za každých okolností, či už sa vyberiete si zabehať, na workoutové ihrisko či na večernú prechádzku. Tréningová vetrovka pre dámy sa zapína na zips, ktorý je po celej dĺžke. Kapucňa je vstavaná a stojí na vyššom golieri, s ktorým spolu ochránia krk aj hlavu pred chladom a dažďom. Absencia švov na ramenách a väčšia konštrukcia ponúka ľahko nadrozmerný strih. Na koncoch dlhých rukávov bundy na tréning sú elastické manžety a spodný lem je taktiež elastický. Po bokoch nájdete dve postranné vrecká. Detaily produktu: dámska tréningová bunda na šport a cvičenie výrazná ružová farba s bielymi detailami nápis značky na ľavom rukáve a logo na hrudi technológia UA Storm - materiál odpudzuje vodu a vlhkosť udrží teplo priedušná, pohodlná na nosenie technológia 4way Stretch - voľnosť pohybu mierne zvýšený golier vstavaná kapucňa bez regulácie bez švov na ramenách voľnejší, mierne nadrozmerný strih postranné vrecká dlhé rukávy a lem s elastickým ukončením zips po celej dĺžke ideálna na beh, cvičenie, outdoorové tréningy Materiál: 87% Polyester,13% Elastan Technológie 4-Way Stretch - Konštrukcia odevu s touto technológiou umožnuje elasticitu materiálu vo všetkých štyroch smeroch. Odevy s touto technológiou podporujú Vašu plnú pohyblivosť a skvele odvádzajú vlhkosť a zároveň rýchlo schnú. UA Storm1 - Špeciálne vyvinutá povrchová úprava odpudzujúca vodu. Odpudzuje dážď a sneh pre tréning za každého počasia.
Zateplené krátke nohavice Fischer
Predám nové zateplené krátke nohavice Fischer vhodné na bežky alebo skialp, veľkosť M
SALEWA PÁNSKE ŠORTKY + MIKINA PUEZ HYBRID +MERINO
K dispo celý set na foto vo veľkosti 48/M - šortky a mikina sú ladené v rovnakej farbe /Tmavo modrej/ 1.šortky Salewa Talveno - 40€ 2. Salewa Pedroc Merino tričko - 45€ 3. Salewa Puez Hybrid PL mikina- 55€