bazár, predaj, inzercia, predám

Fisher Price - Hojdacie kreslo 2v1

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Rastie spolu s dieťaťom! Dá sa ľahko zmeniť na hojdacie kresielko pre dieťa – až do 18 kg. Odnímateľná tyč s hračkami. Možno kompaktne zložiť. Nastaviteľné sklopenie. Upokojujúce vibrácie. Vyklápajúci stojanček. Nastaviteľná strieška. Podložku možno prať v práčke. Vyžaduje 1 alkalickú batériu typu D (LR20)
Fisher Price - Hojdacie kreslo 2v1
Podobné inzeráty
Hojdacie Kreslo 2v1
Predám hojdacie kreslo značky Fisher Price-až do 18 kg.Odnímateľná tyč s hračkami. Možno kompaktne zložiť. Nastaviteľné sklopenie. Upokojujúce vibrácie pre dieťatko.Vyklápajúci stojanček.Podložku možno prať v práčke.
Vibrujúce hojdacie kresielko Fisher Price
Predám vibrujúce hojdacie kresielko Fisher Price z Dráčika, do 18kg. Používané krátko. Najlepšie os. odber - SSV, ale dá sa aj odoslať. Cena: 30€ + poštovné. Na dobierku nezasielam!
Hojdacie kreslo
Predám hojdacie kreslo price Fisher používané ,Jena tom vibračná doska ale šikovný ocko vie spojazdniť cena €8 len osobný odber v Nitre.
Detské hojdacie kreslo Fisher-Price
Predám hojdačku a sedátko 3v1, plne funkčné Dve rýchlosti hojdania, niekoľko melódií. Dá sa použiť ako hojdačka pre malé deti, pre väčšie sa dá zložiť z konštrukcie a používať ako hojdacie kreslo alebo sedátko Prosím kontaktujte ma mailom, t.c. vymyslené, ďakujem
Kresielko Fisher Price
Predám hojdacie kresielko Fisher Price. Výborný stav. Používali sme aj na prvé príkrmy. Má 2 polohy a vibruje. Vyčistené, opraté. Len osobný odber, Bratislava alebo Žilina.
Hojdacie kreslo Kinderkraft
Predám hojdacie kreslo, málo používané. Sú tam hojdacie rýchlosti (všetko pomalé pre malé dieťatko), da sa zapnúť aj hudba.Ten kruh hore sa da odpojiť. Kúpené za 70 eur, predám za 30 eur. Je tam malinký fliačik, viď foto.