bazár, predaj, inzercia, predám

Fisher Price Little People Školský autobus

Kategória: Hračky

Ružový školský autobus od Fisher Price Little People. Autobus je na baterky. Aktivuje sa zatlačením miesta šoféra a vydáva zvuky ako naštartovanie motora, veselú melódiu, pri ktorej svietia aj svetlá na streche, detský smiech, trúbenie. Hrané. Bežné opotrebenie, je mierne zafúľaný v prednej časti a má oškretý nos.
Fisher Price Little People Školský autobus
Podobné inzeráty
Fisher price
Predám hračky Fisher price hrniec 7€ - PREDANE Fisher price jabĺčko 5€ - PREDANE Fisher price kocky 4€ Fisher price psík 4 € Šašo vkladacka 1€ - PREDANE
Fisher Price Little People Ostrov s pokladom
Fisher Price Little People Ostrov s pokladom a námorníkom a korytnačkou. Hrané, vo veľmi dobrom stave.
Fisher Price Little People Zbojník a drak
Fisher Price Little People Zbojník a drak. Hrané, bežné opotrebenie. Bez zvukových efektov.
Fisher Price Little People Dom
Fisher Price Little People Dom. Hrané, bežné opotrebenie. Dom vydáva zvuky. Zvonček pri vchodových dverách zvoní, pes a mačka štekajú a mňaučia, telefón zvoní. Keď je okno nastavené na deň (slnko), tak počuť štebot vtáčikov, keď sa nastaví na noc, je počuť uspávanku a nočné zvuky (zahrá a skončí, nie je to po celý čas).
Fisher Price Little People Lietadlo
Fisher Price Little People Lietadlo. Hrané, ošúchané oči a nos, ináč bez poškodení. To, čo vidieť na fotkách s postavičkami ako zafúľané, sa mi podarilo vyčistiť. Viď ďalšie foto. Zvukové efekty ako keď sa v lietadlo ozve 3x zvuk cink, cink, cink, hrajúca hudba a blikajúce svetlá pri krídlach, zvuk vzlietnutia, zvuk motorov.
Fisher Price Little People Vlaková stanica
Fisher Price Little People Vlaková stanica. Hrané, bežné opotrebenie z používania. Dvere na stanici sa otvárajú a zatvárajú, rovnako aj vráta na priecestiach. Rampy sa dvíhajú a sklápajú. Búdka po zatlačení ukáže vtáčika, semafor po otočení mení farbu na červenú / zelenú. Všetko ručýba jeden dielik na príjazdovej ceste so zelenými vrátkami. Dráha má aj zvukovú jednotku, ktorá je poškodená, nakoľko niekedy sa aj zadarí vydať zvuk. Možno šikovný otecko / mamička by vedeli kontakt opraviť a bolo by to plne funkčné. Táto skutočnosť je zohľadnená v cene.