bazár, predaj, inzercia, predám

Fitnes náramok

Kategória: Ostatné drobné

Predám málo používaný fitness náramok. Ako nový. Na dobierku neposielam.
Popis:
meranie krokov, kilometrov, kalórií, doby aktivity/spánku
záznam denného cieľa pohybu s pripomienkou,
zobrazenie presného času a dátumu
budík, zobrazenie hovorov, SMS správ,
integrovaná Li-Ion batéria
pamäť na 15 dní,
pre obvod zápästia cca 14,5 – 19,5 cm,
ochrana proti občasnému ponoreniu (IP67).
Fitnes náramok
Podobné inzeráty
Smart náramok Forever SB -50
Predám fitnes náramok 100٪ funkčný kupovaný v máji tohto roku v záruke s dokladom o kúpe. Náramok sa dá spárovať s aplikáciou Forever. Náramok som používal len dočasne 1 mesiac.
Fitnes náramok MAXCOM fit FW20 SOFT
Na predaj mám fitnes náramok MAXCOM fit FW20 SOFT. Meria všakovaké parametre ako tep, tlak, okysličenie krvi a pod. Ako nový, nepoužívaný. V prípade záujmu prosím volajte alebo píšte e-mail. Ďakujem.
Predám SILVERCREST® Fitnes smart hodinky s GPS
Predám šikovné hodinky SILVERCREST® Fitnes smart hodinky s GPS. Kupované v januári 2023, ešte v záruke. Dôvod predaja je ich nevyužitie. Použil som ich dokopy asi trikrát a budem radšej keď poslúžia niekomu inému. S GPS, farebným TFT displejom a meraním srdcovej frekvencie So zabudovaným GPS senzorom Optický senzor na meranie srdcovej a pulzovej frekvencie Športový multirežim napr. pre chôdzu, beh, beh v interiéri, bicyklovanie alebo turistiku Pre záznam krokov, spálených kalórií, času aktivity a na monitorovanie spánku. Osobný odber v Bratislave a okolí alebo na dobierku cez Packetu. Cena nových 69.99€. Moja cena 50 €. Všetky info tu:
Hodinky Huawei watch fit
Fitness náramok Huawei Watch Fit s priamym meraním tepu na zápästí, ktorý je ideálny na ženské aj mužské zápästie. Displej vo veľkosti 1,64" zobrazí najrôznejšie praktické informácie. Fitness náramok je zhotovený tak, aby ustál kontakt s vodou pri sprchovaní alebo umývaní rúk, na plávanie alebo potápanie by ste ho ale mali zložiť. Jednou zo samozrejmých funkcií je zobrazenie aktuálneho stavu batérie. Fitness náramok HUAWEI je komaptibilný s OS Android aj s iOS pomocou Bluetooth.
Náramok na analýzu pohybu Veroval
Náramok na analýzu pohybu Veroval Náramok Veroval Aktivita - Náramkový monitor pohybovej aktivity (chôdza, beh, plávanie, bicyklovanie) s funkciou rozsiahlej analýzy spánku. Integrované meranie pulzu, počítadlo krokov a stopky. Úplne nový nepoužitý.
Hodinky swatch
Predam hodinky swatch, kupovane vo Svajciarsku 1. Biele - cena 75 € 2. Strieborne maju modry naramok a hnedy naramok - cena 80 € - len naramok stal 25 ch co je cca 25,70 € Pri kupe oboch dohoda mozna Osobny odber Ba alebo NR