bazár, predaj, inzercia, predám

FJ 1 plastická tlač, uhorský znak

Kategória: Starožitnosti

FJ 1 plastická tlač, uhorský znak!
FJ 1 plastická tlač, uhorský znak
Podobné inzeráty
Rakúsko uhorský znak, gravír.
Rakúsko uhorský znak, gravír. 20 € + posta
Predám štátny znak ČSSR.
Predám štátny znak bývalej ČSSR. Znak je na plastovej podložne, rozmer cca (v x š x h) – 40 x 25 x 0,1 cm. Znak je nový, nepoškodený, nikdy nebol použitý. Cena: 25,- €. Pošlem aj na dobierku + poštovné.
Retro kniha Majster Pavol z Levoče, z roku 1964
Retro kniha Majster Pavol z Levoče, autori J. Homolka, P. Horváth, F. Kotrba, V. Kotrba, J. Pašteka, V. Tilkovský, vydaná v roku 1964, vydavateľ Slovenské vydavateľstvo krásnej literatúry, Bratislava, 166 strán + obrázková časť, formát 31 x 26,5 cm, v slovenčine. Obsiahla publikácia s podtitulom "Tvorca vrcholného diela slovenskej neskorej gotiky", ktorej cieľom je monograficky zhrnúť dovtedajšie poznatky o majstrovi Pavlovi, aj o jeho diele, a doplniť ich výsledkami novších výskumov. Vznikla spoluprácou viacerých slovenských i českých odborníkov. Okrem množstva informácií obsahuje 163 fotografií (i rozkladacích) a 32 farebných príloh. Z obsahu: Spoločenské a kultúrne pozadie stredovekej Levoče, O majstrovi Pavlovi, Architektonika oltára, Plastická výzdoba oltára, Tabuľové maľby oltára, Konzervácia a reštaurácia oltára, Celkové zhodnotenie oltára, Zoznam literatúry o hlavnom oltári levočského kostola sv. Jakuba a o majstrovi Pavlovi z Levoče. Kniha je viazaná, bez obalu, v stave primeranom veku a opotrebeniu. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou (cena + poštovné). Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
OBRAZI,RAMI
OBRAZI,RAMI PREDAM OBRAZI KRASNA PLASTICKA OLEJOMALBA NA PLATNE,TAHANA AJ BOCNE NA TRAME(NIE JE POTREBNY RAM)50X40CM- 69€,MIKROTLAC NA PLATNE-30€,RAMI 40X50CM-145€,zlaty ram 50x60cm(vnutorny otvor)-185€.POZRI AJ DALSIE MOJE INZERATY!!
Starožitná zdobená dózička - 50.-60.roky 20.stor.
Plastická rezba s perleťou s figurou a maľbou na drevenej čiernej lakovanej dózičke. Priemer 13 cm, výška 7,5 cm. Pošlem poštou alebo osobný odber možný v Bratislave-Karlova Ves.
Starožitná kniha Josef Wünsch Po souši a po moři z roku 1880
Starožitná kniha Josef Wünsch - Po souši a po moři vydaná v roku 1880 v Prahe, vydavateľ - Knihtiskárna V. B. Čecha , 256 strán, formát 18x13 cm, v češtine. Josef Wünsch bol slávny rakúsko - uhorský, český cestovateľ, objaviteľ prameňov rieky Tigris. V stave primeranom veku a opotrebeniu. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou (cena + poštovné). Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!