bazár, predaj, inzercia, predám

Fľaša Propán VZV

Kategória: Vybavenie dielne

Predám 1ks- prázdnu fľašu na propán originál na VZV
Fľaša Propán VZV
Podobné inzeráty
Predám 11kg.propánovú plnú fľašu FLAGA zapečatená na VZV.
Predám 2ks čisté prázdne fľaše na VZV,použitie na 11kg čistý technický propán,len na technické účely pohon vzv upevnenie ležmo.Cena prazdnej fľaše je 45€.Rozmery výška 58cm,priemer 32cm.Probugas VZV,Flaga VZV,Kralupol VZV,propan butan.Možnosť i plnej za 85€.Dovoz možný zdarma okolité okresy BA PK TT,max Trenčin,Nitra,Nové Zámky.mob.
Predám Veľké Propán Butánové Flaše 33 kg.
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tieto veľké Propán Butánové Flaše 33kg,presne ako je viedieť na foto.Jedna je prazdna a v tej druhej je asi 70% Propán Butánu. ------------------------------------------------------------------ Cena je nasledovná: Prázdna 33kg Flaša 50 euro. Druhá Flaša 33kg naplnená na 70%. 80 euro. --------------------------------------------------------------- No v prípade seriózného a vážného záujmu ako aj pri odbere oboch 33kg Propán Butanových Fliaš,je možná dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle ,alebo formou SMS,ďakujem pekne. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
Propan butan fľaša 10 kg s plombou
Predam plnú propan butanovu fľašu / bombu 10kg s plombou. Plyn,plynová bomba / fľaša.Osobny odber
Propan butan
Predám takmer plnú propan butanovú 10kg fľašu
Plynova propan butan bomba 10kg
Predam plynovu propan butan bombu 10kg Cena 50e za kus.
Co2  6kg fľaša Prázdna,Neplatna tlakovka
Predám co2 6kg fľašu vhodna na zváranie,akvaristika,vyčap.Flaša je prazdna neplatna tlaková skúška.Plne funkčná,nový lak.LEN OSOBNY ODBER.