bazár, predaj, inzercia, predám

Flaštičky s vrchnakom 10ml

Kategória: Sklo, keramika

Predam sklenene hnede flaštičky s uzaverom, objem 10ml.
Vrchnak ma davkovac, ktory davkuje kvapky.
Flaska (liekovka) je vhodna na uskladnenie tekutin, roztokov, esencii.
Cena je za jedno balenie (288 ks) spolu s vrchnakmi (288 ks).

Iba osobny odber BA.
Flaštičky s vrchnakom 10ml
Podobné inzeráty
Sklenené fľaštičky.
Maličké, 4-5cm fľaštičky zo skla s uzáverom, vhodné na výrobu bio bylinkovej mastičky. ( Fľaštičky sú z detskej zeleninovej výživy)
Cibulák, obedová súprava - VÝHODNÁ CENA
Predám obedovú súpravu Cibulák originál, spolu, zobrazené na prvom a druhom foto, a to: Prvé foto: 1 ks Polievková misa s vrchnákom 1 ks Džbán 6 ks Pohárov 1 ks Koláčový tanier 1 ks Koláčový tanier väčší 1 ks Podnosový tanier s 2 úchytkami Druhé foto: 6 ks Dezertné taniere 6 ks Hlboké taniere 6 ks Plytké taniere 6 ks Šálok 6 ks Podšálok 1 ks Dóza s vrchnákom na maslo, syr 1 ks Kanvička s uškom na mlieko, omáčku 1 ks Omáčnik s 2 uškami 1 ks Cukornička s vrchnákom s 2 uškami 1 ks Stojan na obrúsky Výhodná cena. Cena spolu za celý set (46 ks) 450 € Osobný odber v Zlatých Moravciach. Tel.
PREDANÁ KRISTALOVA Váza nápis k šesťdZa 30pozri tu dalšie in
Krištáľ z Valaskej Belej. Predám krištáľovú vázuPREDANA s nápisom k šesťdesitim narodeninám za 30e.Miska na cukríky za 30e.Vaza za 35e.Na treťom obrázku štvorcova dóza s vrchnákom za30e.Okruhla dóza s vrchnákom za 40e.Miska na cukríky za 20e.Šest pohárov na pálenku za 100e Misa na cukríky alebo keksy za 45e.Flaša PREDANÁ s vrchnákom na pálenku za 50e.Váza za 35e.Dohoda na všetko možná.
Príslušenstvo ku liekovkám s úzkym hrdlom
Predám príslušenstvo ku sklenením liekovkám s úzkym hrdlom (závit 18). Vrchnák = 0,12 € za kus. Kvapátko = 0,03 € za kus. Rozprašovač = 0,35 € za kus. Sklenená pipeta (ku 10ml liekovke) = 0,53€ za kus. Skl. pipeta (30ml) = 0,56€ za kus. Skl. pipeta (50ml) = 0,60€ za kus. Skl. pipeta (100ml) = 0,64€ za kus. Osobný odber v Rešici, prípadne môžem aj poslať. Pre viac informácií ma kontaktujte. liekovka , liekovky , sklenená fľaša , sklenené fľaše , flaštička , fľaštičky
Medicínske sklenené fľaštičky
Predám set 4ks medicínske sklenené fľaštičky. Majú gumenú zátku. Nové - nepoužívané.
fľaštičky 90ml nové 0,3eura za kus
Predám nové fľaštičky (liekovky, fľaše) s objemom 90ml, balené po 85ks vo fólií. Priemer hrdla 28mm. K fľaštičkám pasujú vrchnáky na tento priemer. Nejaké vrchnáky mám aj ja a prvým objednávkam pridám grátis. Pošlem aj poštou. Osobný odber tt pn nm nr… Do takejto fľašky je vhodná propolisová tinktúra, kozmetika, včelie produkty ako materská kašička, voňavky, sirupy. bylinková tinktúra , kozmetika, sirup môže byť zabalený výhodne a v novom.