bazár, predaj, inzercia, predám

Flip Cover huavei mate 20

Kategória: Kryty

Predám úplne nový originál Flip Cover na mobil huawei mate 20.
Flip Cover huavei mate 20
Podobné inzeráty
Samsung Galaxy Tab A7 - Book Cover - kryt - púzdro
Predám úplne nový originálny knižkový kryt na Samsung Galaxy Tab A7 (Book Cover). Osobný odber priamo v Senci alebo poštou pri platbe vopred (2,30 € = doporučený list). Specifikace: - skládací flip, který lze použít jako stojánek pro tablet - plastový a přesně padnoucí výlisek pro daný model tabletu - přístupné všechny ovládací prvky tabletu - výřez pro fotoaparát
Originál Samsung Note 20 Ultra/5G Smart Clear View Cover
Predám nový originál flipový kryt na Samsung Galaxy Note 20 Ultra / Ultra 5G, Samsung Smart Clear View Cover EF-ZN985, EAN:. Nejedná sa o žiadnu napodobeninu z Číny, ale o originálny výrobok, ktorý už dnes na Note 20 Ultra nezoženiete. Osobný odber možný v Stupave. Inzerát platí do zmazania. Popis produktu: Kryt Samsung Smart Clear View pre Galaxy Note 20 Ultra a Galaxy Note 20 Ultra 5G Ochranný a funkčný zároveň. Kryt Clear View nielenže chráni váš Galaxy Note 20 Ultra a Galaxy Note 20 Ultra 5G pred poškriabaním a nárazmi, ale vďaka antibakteriálnej vrstve vás chráni aj pred rôznymi baktériami. Kryt Clear View Cover má integrované zobrazovacie okienko, takže môžete napríklad prijímať hovory a prehrávať hudbu na Galaxy Note 20 Ultra a Galaxy Note 20 Ultra 5G bez toho, aby ste museli kryt otvárať. Puzdro na smartfón chráni nielen zadnú časť vášho Galaxy Note 20 Ultra a Galaxy Note 20 Ultra 5G, ale vďaka prednej chlopni aj displej pred poškriabaním a nárazmi. Originálne kryty Samsung sú presne ušité na mieru smartfónom Samsung a ich účelu použitia a dokážu tak ideálne skĺbiť ochranu, pohodlie a dizajn. Originálny kryt Samsung Smart Clear View pre Galaxy Galaxy Note 20 Ultra / Galaxy Note 20 Ultra 5G (čierny) Nové v originál balení.
Samsung Galaxy Z Flip 4 kryty
Predám tieto kryty na Samsung Galaxy Z Flip 4. Tri sú priesvitné (dva plastové a jeden gumený) vôbec neboli používané. Ďalej predám prémiový kryt značky UAG Civilian vo farbe Olive. Bol kupovaný na Alze 11.3.2023 za 50 eur, mám aj faktúru, je stále v záruke. Používaný cca mesiac. Plus pridám zadarmo ochrannú fóliu na display. Cena za všetky kryty spolu + ochrannú fóliu - 30€ Dohode sa nebránim.
Samsung S22 ultra flip obal
Predam original obaly na Samsung galaxy S22 ultra a druhy presne ani neviem typ vid foto tak isto Samsung flip.
Kryt Samsung galaxy Z flip 4
Predám nový zabalený kryt na Samsung galaxy Z flip 4.
Koženný kryt pre Samsung Galaxy Z Flip 3
Dobrý deň, predám tento kvalitný koženný kryt pre Samsung Galaxy Z Flip 3 Sú tam jemné známky používania (foro)