bazár, predaj, inzercia, predám

Florárium - rastlinné terárium - biosféra

Kategória: Ostatné

Florárium = "kytica, ktorá nezvädne". Jedinečný doplnok, ktorý oživí každý interiér a s ľubovoľným venovaním je to perfektným darčekom ????
Niekoľko kúskov je k dispozícii na osobný odber v Bratislave (Rusovce, Petržalka, Ružinov).
Florárium, alebo ak chcete rastlinné terárium či biosféra je ideálne pre tých, ktorí nemajú veľa času starať sa o kvietky, ale predsa len by chceli mať domu trošku zelene.
Rozmery florária sú 15x26cm.
V uzavretých sklených nádobách si rastlinky vytvoria sebestačný ekosystém s unikátnou biosférou. To znamená, že voda v skle cirkuluje a vytvára správnu úroveň vlhkosti vzduchu a pôdy pre rast rastlín. Vnútri nájdete rôzne rastlinky, mach a ďalšie prírodné materiály.
Florárium - rastlinné terárium - biosféra
Podobné inzeráty
Florárium - kytica, ktorá nezvädne (rastlinné terárium)
Florárium = "kytica, ktorá nezvädne". Jedinečný doplnok, ktorý oživí každý interiér a s ľubovoľným venovaním, je to dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť ???? Nové kúsky k dispozícii na osobný odber v Bratislave (Rusovce, Petržalka, Ružinov). Ceny od 6€. Florárium, alebo ak chcete rastlinné terárium či biosféra je ideálne pre tých, ktorí nemajú veľa času starať sa o kvietky, ale predsa len by chceli mať domu trošku zelene. Je možné zakomponovať kartičku s ľubovoľným venovaním. Rozmery florária sú 15x26cm. V uzavretých sklených nádobách si rastlinky vytvoria sebestačný ekosystém s unikátnou biosférou. To znamená, že voda v skle cirkuluje a vytvára správnu úroveň vlhkosti vzduchu a pôdy pre rast rastlín. Vnútri nájdete rôzne rastlinky, mach a ďalšie prírodné materiály.
Terarium 30x30x30
Mam na predaj pouzivane neposkodene teraria s rozmerom 30x30x30 terarium ma vetraci komin a gilotinove otvaranie. Cena za ks je 20€ (posledne 2ks). Jedine osobny odber v Kosiciach. Pri odbere oboch cena je 30€
Terarium
Predám terarium 70x40x40 aj s čiastočným vybavenim,
300l akvárium / terárium
Predám 300l akvárium / terárium. Cena 60eur. Osobný odber možný v Prievidzi.
akvárium alebo skôr terarium
- predám lacno akvárium, asi v spojí zvrchu cca 8cm je mini dierka. Možno použiť ako terarium. Skrinka v zadu trochu napučala.
Terárium
Predám terárium 70cm (výška 40cm) v ponuke s komponentami, stav nový bez poškodenia. Cena 60€ Len osobný odber Biely Kostol