bazár, predaj, inzercia, predám

Fotochromaticke okuliare s dioptrickou vlozkou R2 Racer

Kategória: Cestné bicykle

Predam fotochromaticke okuliare spolu s dioptrickou vlozkou R2 AT063A2 RACER.
Cisto nove, nikdy nevybrate z krabice.

Viac info tu:
Fotochromaticke okuliare s dioptrickou vlozkou R2 Racer
Podobné inzeráty
Fotochromatické slnečné cyklistické okuliare
Predám nové fotochromatické slnečné cyklistické okuliare. cena 6 €.
Detský bicykel DHS Kid Racer
Predám detský bicykel DHS Kid Racer. Pre približnú bližšiu špecifikáciu viď. podobný model: Len osobný odber.
Top Detské odrážadlo Racer s brzdou
Štýlové detské odrážadlo značky Racer s ľahkým hliníkovým rámom s prednou brzdou a zvončekom. Je ideálnym nástrojom pre rozvíjanie pohybovej zručnosti a koordinácie. Naučí udržiavať rovnováhu, ktorá je tak potrebná pre zvládnutie jazdy na ozajstnom bicykli. Odrážadlo má ľahký a pevný rám z hliníkovej zliatiny, nastaviteľné riadidlá a sedlo, ktoré umožňuje prispôsobiť odrážadlo výške dieťaťa. 12″ kolesá a balónové nafukovacie plášte tlmia nárazy a jazda je tak komfortnejšia, protišmykový dezén plášťov bezpečne zdolá každý terén. Odrážadlo Racer spĺňa prísne bezpečnostné kritériá a je certifikované podľa európskej normy EN-71. Vlastnosti: - Ľahký hliníkový rám - Výškovo nastaviteľné riadidlá - Výškovo nastaviteľné sedlo - Nafukovacie 12 palcové kolesá s hustejším dezénom - hmotnosť cca 4 kg Stav: rukoväte na riadidlách sú odreté (výmena za nové stojí 2,7 eur + sedadlo 5 eur) a sedačka taktiež. Pozri fotky. Ináč je plne pojazdné stačí nasadnú a ísť. Pri osobnom prevzatí možno si vyskúšať. Žiadna záruka od nefajčiarskej domácnosti bez domácich zvierat. Budem rád ak niekomu ešte poslúži. Pozrite si aj ďalšie moje ponuky. Píšte a volajte ak máte otázky, , každému odpoviem. Prípadne na požiadanie pridám fotky.
Cyklisticke okuliare pre dospelych fotochromaticke
Predam cyklisticke okuliare Nove nepouzivane
Detský bicykel Cosmic Drag racer - 16"
Predám detský bicykel Cosmic Drag racer - 16", zachovalý plne funkčný, spoľahlivý bez ďalšej investície. Vhodný pre 5-8 ročné dieťa.
Cyklistické okuliare POC, Uvex
Predám zánovné, málo použité cyklistické okuliare POC - náhradné sklá 5 ks, odnímateľný rám na dioptrické okuliare. Ochranný obal. Cena spolu : 40 eur Cyklistické okuliare UVEX - 3 ks náhradné sklá. Ochranný obal. cena 20 eur.