bazár, predaj, inzercia, predám

Fotograf Zdeněk Menec, fotografia, razítka, popisky, podpis

Kategória: Umelecké predmety

Predám autorskú fotografiu od českého fotografa - Zdeněk Menec 1914-1998. Názov fotografie : Prokopská brána. Na zadnej strane sú popisky , razíka a autorov podpis. Veľkosť : 23,8 x 18cm.
Fotograf  Zdeněk Menec, fotografia, razítka, popisky, podpis
Podobné inzeráty
Fotografka Věra Weinertová  - autorská fotografia, popisky.
Predám bromostriebornú fotografiu od českéj fotografky Věra Weinertová nar. 1936 Autorská zväčšenina /Krajina/. Fotografia je na rubovej strane opatrená prípisom: Věra Weinertová, řeka Emme Švýcarsko. Fotografia je na polomatnom papieri vo veľkosti: 28 x 23cm. Velmi dobrý stav. Získané z galérie Chagall Ostrava. Věra Weinertová – 1936 Ostrava. Je bývala Československá sportovkyně nyní fotografka. Ve volné tvorbě zobrazuje hory, řeky a také antickou a současnou architekturu. V roce 1979 získala Cenu Viléma Heckela za horskou fotorafii. Zúčastňovala sa činnosti skupiny ,,Setkání,, 70.leta.
Petr Helbich, autorská fotografia, popisky, signovánie.
Predám autorskú pôvodnú fotografiu od významného českého fotografa a asistenta Josefa Súdka, Petra Helbicha nar. 1929. Nazov fotografie: Slatina. Ceľková veľkosť aj s okrajmi: 14,3x 19,4cm. Na zadnej strane autorské popisky a signovanie: P.H. 94.
Fotografia,  Miroslav Bílek 1937 – 2000, Krajinka.
Predám autorskú fotografiu od významného českého fotografa Miroslava Bíleka. Techniku spracovania fotografie nepoznám. Matný papier, sepiová farba. Fotografia je paspartovaná, veľkosť vo výreze pasparty 28 x 33cm. Signovaná v pravo dole: M.Bílek. Fotografia je poškodená – škrabance viz. foto, nutná oprava, reštaurovanie. Miroslav Bílek (1937 – 2000). Významný český fotograf, usporiadal okolo sedemdesiat autorských výstav, zúčastnil sa viac ako 200 kolektívnych výstav, získal celú radu cien. Jeho fotografie sú v súkromných a verejných zbierkach ČR a v zahraničí.
Fotografia L.E. BERKA – popolník, sbierka Peter Dressler.
Bromostrieborná fotografia Ladislava Emila Berky 1907- 1993, negatív 1931. Fotografia je pozdejšia autorizovaná zväčšenina /later gelatin silver print /, rozměr obrazu: 20 x 27 cm. Ceľkový rozmer 24 x 31cm. Signováno vzadu LE Berka, opatreno razítkom: L. E. Berka a razítkom: sbírka Peter Dressler. Proveniencia: Z pozostalosti významného rakouského fotografa Petera Dresslera. Pozdejšia autorizovaná fotografia vznikla v r. 1991. Iniciovala Viedeňská galeria Johannes Faber.
Ladislav POSTUPA, autorská fotografia – Berlínská dvojčata.
Predám bromostriebornú fotografiu od Ladislava Postupu 1929 - 2016. Autorská zväčšenina. Na zadnej strane razítko, podpis a popisky. Veľkosť: 18 x 24cm, rohy sú drobne poškodené.
Martin Martinček - Dievčatko
Martin Martinček - Dievčatko originálna čb fotografia, vnútorný rozmer fotografie 23 x 29 cm, rámované, na zadnej strane autorské popisky, pečiatka autora a štítok z výstavy. Uvedená fotografia pochádza zo známeho cyklu "Ľudia v horách", rovnomenná kniha vyšla Martinčekovi v roku 1969 vo vyd. Tatran, fotograafia ale nie je v uvedenej knihe publikovaná. Cena: 350 eur slovenskafotografia@