bazár, predaj, inzercia, predám

Fotovoltaická elektrareň na kľúč - STREDNÉ SLOVENSKO

Kategória: Remeselné práce

Sme spoločnosť zaoberajúca sa predajom a montážou Fotovoltaických elektrární na kľúč, od vybavenia až po montáž a spustenie.

Spolupracujeme s kvalitnými a spoľahlivými partnermi v dodávkach panelov (LONGI, CANADIAN SOLAR, JA SOLAR, JINKO SOLAR) a meničov (HUAWEI, SOLAX, SUNWAYS, FOXESS) 10 ročnou zárukou !!!

Navrhneme a zrealizujeme Vám optimálny systém pre Váš rodinný dom, chatu, bytový dom či firmu za bezkonkurenčnú cenu.

AKCIOVÁ PONUKA:
10kW systém - 9200Wp (20ks panelov 460W, 10kW menič zn FOXESS, konštrukcia na sikmu skridlovu strechu, práca, administratíva a podružný materiál)
za 9900€


PRI POUŹITÍ INÝCH MENIČOV ZNAČKY SOLAX, HUAWEI, SUNWAYS prípadne HYBRIDNÝCH MENIČOV je cena na vyžiadanie!

PRE FIRMY platí - čim väčšia fotovoltaická elektráreň - tým nižšia cena za WP inštalovaného výkonu (už od 0,85€/Wp bez DPH)

Pre viac informácii a cenách nás kontaktujte na tel:
Fotovoltaická elektrareň na kľúč - STREDNÉ SLOVENSKO
Podobné inzeráty
Hľadám pomocnú silu k elektrikárom, elektrikára
Pracovná pozícia: elektrikár, pomocná sila (elektroinštalačné práce) Miesto práce: Poprad okolie, stredné Slovensko Pracovná doba: flexibilná (zvyčajne 7:00-15:00/16:00/17:00) Spôsob dopravy: zabezpečený (prioritne vyrážame z PP) Náplň práce: bežné elektroinštalačné práce, bleskozvody, prípojky, fotovoltika, smart elektroinštalácie, kamerové systémy atď. rodinných domov, kancelárií, hál, firiem, reštaurácií, predajní a pod. Podmienky : - živnostník - výhodou je vyhláška 22, prax v obore, skúsenosti v oblasti elektroinštalácií - náradie je potrebné mať len základné t.j. ( kufrík na zapájanie, skúšačka, ochranné pomôcky atď....) - chuť pracovať a učiť sa nové veci Zamestnanecké výhody : - čas v aute mimo PP je hradený ako pracovný čas - flexibilná pracovná doba Mzdové podmienky : - plat od 6,70€/1hod. ( záleží od zručnosti ) Termín nástupu: ihneď
Komplexné Elektroinštalácie - Fotovoltika na kľuč
Ponúkame Komplexné Elektroinštalačné prace + Fotovoltika na kľuč Rodinné domy, chaty, firmy -prípojky NN. -podlahové vykurovanie fenix , Caleo , Devi -bleskozvody -kamerový a zabezpečovací systém -opravy rekonštrukcie elektroinštalácii -revízie elektroinštalácii kontakt na čísle
Podlahové kúrenie Caleo - Fenix na kľuč
Dobrý deň Ponúkame Komplexné Elektroinštalačné prace Rodinné domy, chaty podlahové vykurovanie fenix , Caleo Ponúkame Vám výhodu dodávky na kľúč, infračervené podlahové kúrenie Ku všetkým výrobkom Vám zabezpečíme odborné poradenstvo a profesionálnu montáž. Snažíme sa vždy našim klientom ponúknuť kvalitne odvedenú prácu s krátkou dobou realizácie a prijateľnou cenou.
Mestská časť Bratislava-Petržalka - maliar
s vašou vysnívanou prácou so super kolegami v Petržalke budete spokojný, ak na čo najviac z otázok nižšie odpoviete ÁNO - Radi pracujete manuálne s rôznorodým náradím? - Dbáte na bezpečnosť seba aj ostatných? - Ste maliar? - Záleží vám na tom, ako Petržalka vyzerá a viete s úsmevom urobiť to, čo je práve treba? činnosti, ktorými vás budeme u nás v Petržalke zamestnávať - nanášanie farieb na steny a fasády interiérov a exteriérov, - príprava a ošetrovanie povrchu na maliarske a lakovacie práce, - natieranie, lakovanie, tmelenie a morenie rôznych predmetov a materiálov, - vykonávanie pomocných prípravných prác (šmirgľovanie, čistenie, odmasťovanie, zoškrabovanie starých náterov a pod.), - obsluha bežných maliarskych zariadení (práškovacie stroje, striekacie pištole, elektrické brúsne náradie). Počas leta budete pracovať od 06:00 do 14:00 a cez zimu zase od 07:00 do 15:00. Keďže prác súvisiacich s údržbou má naša Petržalka, našťastie, požehnane, nudiť sa naozaj nebudete a zaslúžená vďaka obyvateľov alebo návštevníkov najväčšej slovenskej mestskej časti tak bude viac než pohladením pre dušu. Ponúkané výhody: Ubytovanie Mesačný plat: od 1000€ do 1200€ / na základe kvalifikácie, skúseností a výsledkov a v závislosti od výšky výkonnostných odmien - 5 dní dovolenky navyše - možnosť ubytovania na zamestnaneckej ubytovni v Petržalke - kvalitné technické vybavenie - príspevok do 3. piliera dôchodkového sporenia (po 1 roku) - výkonnostné odmeny do výšky 20% z platu - potrebné školenia a kurzy - teambuildingy s občerstvením - samozrejme príspevok na stravovanie - a ďalšie benefity vyplývajúce z práce vo verejnej správe či kolektívnej zmluvy - po skúšobnej dobe možnosť navýšenia platu Náš nový kolega by mal mať stredoškolské odborné vzdelanie, prax a skúsenosť s prácami v rámci odborného zamerania. Zároveň odborné vedomosti, ktoré s týmito prácami priamo súvisia. Ak náš nový kolega bude mať záujem o zvýšenie kvalifikácie, Mestská časť Bratislava-Petržalka bude rada nápomocná. Samozrejmosťou je zdravotná spôsobilosť na výkon práce a veľkými výhodami sú skúsenosti pri používaní a so servisom rôznych strojov a zariadení. k vašej novej práci pre Petržalku budete určite potrebovať - stredné odborné vzdelanie - vodičské oprávnenie skupiny B, T, - príslušné pracovné skúsenosti - záujem o rozširovanie vedomostí a zručností Vašu žiadosť o prácu pre Petržalku spolu s uvedenými dokumentmi môžete posielať na e-mail V prípade záujmu môžete kontaktovať aj pána Petra Slováka na tel. čísle alebo e-maile peter.slovak@ Účelom spracovania osobných údajov je zabezpečenie priebehu výberového konania vyhláseného Prevádzkovateľom. Informácie o spracúvaní osobných údajov prevádzkovateľom sú vám plne k dispozícii na webovom sídle ako aj vo fyzickej podobe v sídle a na všetkých kontaktných miestach
Mestská časť Bratislava-Petržalka - zámočník/zvárač
s vašou vysnívanou prácou so super kolegami v Petržalke budete spokojný, ak na čo najviac z otázok nižšie odpoviete ÁNO - Radi pracujete manuálne s rôznorodým náradím? - Dbáte na bezpečnosť seba aj ostatných? - Ste zvárač alebo zámočník? - Záleží vám na tom, ako Petržalka vyzerá a viete s úsmevom urobiť to, čo je práve treba? činnosti, ktorými vás budeme u nás v Petržalke zamestnávať - obrábanie kovov, zámočnícke práce, sústružnícke práce - obsluha ručnej mechanizácie a práca s náradím pri zabezpečovaní výkonu správy verejných priestranstiev a objektov mestskej časti - údržbárske a opravárske práce pre potreby zamestnávateľa (vozový park, objekty v správe zamestnávateľa) alebo - ručné opracovávanie strojných súčastí pilovaním, rezaním, sekaním, vyrovnávaním, ohýbaním, vŕtaním a vystruhovaním - zostavenie častí strojov a strojných zariadení - diagnostikovanie a odstraňovanie porúch na strojoch a zariadeniach - zaškrabávanie, zabrusovanie, vyvažovanie, lícovanie, spájanie skrutkami a nitmi, spájkovanie a zváranie častí strojov - zváračské a klampiarske práce v rozsahu osvedčenia, na ktoré má oprávnenie - vykonávanie opravárenských a údržbárskych prác Počas leta budete pracovať od 06:00 do 14:00 a cez zimu zase od 07:00 do 15:00. Keďže prác súvisiacich s údržbou má naša Petržalka, našťastie, požehnane, nudiť sa naozaj nebudete a zaslúžená vďaka obyvateľov alebo návštevníkov najväčšej slovenskej mestskej časti tak bude viac než pohladením pre dušu. Ponúkané výhody: Ubytovanie Mesačný plat: od 1200€ do 1440€ / na základe kvalifikácie, skúseností a výsledkov a v závislosti od výšky - 5 dní dovolenky navyše - možnosť ubytovania na zamestnaneckej ubytovni v Petržalke - kvalitné technické vybavenie - príspevok do 3. piliera dôchodkového sporenia (po 1 roku - výkonnostné odmeny do výšky 20% z platu - potrebné školenia a kurzy - teambuildingy s občerstvením - samozrejme príspevok na stravovanie - a ďalšie benefity vyplývajúce z práce vo verejnej správe či kolektívnej zmluvy - po skúšobnej dobe možnosť navýšenia platu Ďalšie požiadavkyNáš nový kolega by mal mať stredoškolské odborné vzdelanie, prax a skúsenosť s prácami v rámci odborného zamerania. Zároveň odborné vedomosti, ktoré s týmito prácami priamo súvisia. Samozrejmosťou je zdravotná spôsobilosť na výkon práce a veľkými výhodami sú skúsenosti pri používaní a so servisom rôznych strojov a zariadení. k vašej novej práci pre Petržalku budete určite potrebovať, stredné odborné vzdelanie, vodičské oprávnenie skupiny B, T, príslušné pracovné skúsenosti, zváračské osvedčenie je výhodou, záujem o rozširovanie vedomostí a zručností Vašu žiadosť o prácu pre Petržalku spolu s uvedenými dokumentmi môžete posielať na e-mail V prípade záujmu môžete kontaktovať aj pána Petra Slováka na tel. čísle alebo e-maile peter.slovak@ Účelom spracovania osobn
Pomocník v pekárenskej výrobe
Firma GB FAMILY SLOVENSKO s.r.o. príjme do zamestnania na trvalý pracovný pomer pomocníka do pekárenskej výroby. Podmienky prijatia: -stredoškolské vzdelanie bez maturity -chuť pracovať -ideálna je prax v odbore, postačí však aj pozitívny prístup k práci a schopnosť rýchlo sa učiť nové veci Práca na trvalý pracovný pomer. Nástupný plat 1050 € v hrubom/po zaučení osobné ohodnotenie + prémie Miesto výkonu zamestnania: Pekáreň Tvarožná V prípade záujmu napíšte niečo o sebe na email Prosíme nekontaktujte nás telefonicky. Ozveme sa len vybraným uchádzačom za účelom pracovného pohovoru.