bazár, predaj, inzercia, predám

Fotovoltaické panely Suntech Stp 230-20/WD

Kategória: Ostatné - biela

predam cca 3000ks panelov , predávame to ako celok alebo po ks tak ako kdo potrebuje .. 5r používané fotovoltaické panely sú v Top stave .. Suntech Stp 230-20/WD zaručuje o 6,7% vyšší výkon ako trhový standart a viac ako 25 rokov , aj po 5 rokoch je zaručená sila 95% a po 12 rokoch 90%..
cena za 1ks 35€ alebo dohoda .!
Ak máte záujem tak viac info osobne ..
Doprava Panelov do Dohode !
Nepoškodené v Top Stave !
Fotovoltaické panely Suntech Stp 230-20/WD
Podobné inzeráty
Infra panely
Predám nové infra panely. Su uplne nove, predimenzovali sme vykurovanie. Este sú v zaruke. Cena za ks 100e. Mam 2ks. Pri odbere oboch cena 180e za 2ks. Prosim nezjednavat, cena pevna. Platba vopred, alebo osobny odber
Predám infra panely
Predám ročné infra panely KLARSTEIN 720W , 600 W a 360 W ,z ovládaním a týždenným programovaním a termostatom.
Umývadlová bateria
Hansgrohe Focus E2 - Elektronická umývadlová batéria s ovládaním teploty s pripojením na sieť 230 V, chróm 31173000,, čisto nova ani raz nebola zapojená,, dohoda možná ,,
Sušič ovocia Orava
Predám funkčný sušič ovocia zn. Orava SU102. Sušička potravín s 5 nastaviteľnými mriežkami. Vysokoúčinný ohrievač a ventilátor zaisťujú dôkladnú cirkuláciu vzduchu pre rýchle a efektívne vysušovanie. Jednoduché ovládanie pomocou otočného ovládača teploty. Jeden program. Rozsah nastaviteľnej teploty od 35 °C do 70 °C. Bezpečnostná poistka, príkon: 230 W, napätie: 230 V. Použitý iba párkrát, suší veľmi dobre. Dôvod predaja - nevyužívam. Možnosť osobného odberu alebo doručenie/poštovné hradí kupujúci. Prosím napíšte mi mail, telefón je vymyslený.
Predam pec akumulacnu Dimplex VFMi 30C/HFI 330+18 tehál
Predam.aku pec Dimplex, VFMi 30C/HFI 330+18 tehál. Povodna cena 699eur, dvojrocne, ako nove, malo uzivane, vhodne aj na napojenie na solarne panely, nabija sa pocas slnecneho ziarenia. Dimplex VFMi 30C Tepelný akumulátor Akumulačné ohrievače od Dimplex boli vždy priekopníkmi v technológii a použití – rovnako ako mechanik ThermoComfort v kompaktnom dizajne. Stojanový zásobníkový ohrievač má vysoký vykurovací výkon a uvoľňuje teplo uložené v noci podľa potreby počas dňa. Vysokokvalitná tepelná izolácia z tvrdého plášťa z prírodného materiálu vermikulitu v kombinácii s panelmi Microtherm® sľubuje dlhé vyžarovanie tepla pre príjemné teploty vo všetkých miestnostiach. manual: dalsie info:
Varná doska Beko
Predám veľmi málo používanú sklokeramickú varnú dosku Beko. Je to klasická elektrická doska, nie indukčná. Možnosť zapojenia na 230/400V. Dôvodom predaja je prechod na indukčná dosku.