bazár, predaj, inzercia, predám

Fotovoltanicka elektraren 2kw komplet

Kategória: Ostatné

Predam komponenty na FVE 2kw
panely 6ks longi 410wp
menic GW 2000NS
konstrukcia ,uchyty,kombivruty,20m kabla, MC4 ,dc rozvadzac s prepetovkou,ac istic
Vsetko komplet 1300e
Pomozem pri legalizacii a virtualnej baterii
Fotovoltanicka elektraren 2kw komplet
Podobné inzeráty
Veterná elektrareň 2kW sklolaminát 3m vrtuľa
Predám nepoužitú veternú elektráreň, zvyšný kus. Ešte zabalená v krabici. 2kW model 3m sklolaminát turbína 48V relatívne tichý chod Pri 2,2m/s sa rozbieha, pri 11m/s robí 2kW. Sú to reálne a otestované hodnoty. Mám ju doma namontovanú, aj iným a som spokojný. 3fáz 48V generátor. 12 pol, permanentné magnety.
Realizácia fotovoltaickej elektrárne na kľúč
Sme špičková spoločnosť, ktorá realizuje fotovoltaické elektrárne pre rodinné domy a firmy, na kľúč. - Všetky papiere, žiadosti a potvrdenia vybavíme za Vás, vrátane dotácie. - Máme krátky čas realizácie - Produkty v ktorých nemáme konkurenciu - Patríme medzi špičku na trhu v SR a ČR (v ČR pôsobíme už 10 rokov) - Všetky diely máme skladom, na nič sa nečaká - Dlhoročné skúsenosti ohľadom FVE - Dlhá záručná doba - Je jedno z ktorého kúta SR ste, prídeme k vám - Konzultácie a 3D návrh na počkanie zdarma - Zriadime Vám elektráreň aj na splátky za veľmi výhodných podmienok - Vašu prebytočnú energiu budeme v blízkej dobe vykúpiť (máte elektriku zadarmo a ešte Vám dom aj sám zarába, ak budete napríklad na dovolenke, Váš dom bude posielať prebytky a zarábať aj bez Vašej prítomnosti) Fotovoltaické elektráreň je investícia na veľmi dlhú dobu, preto je dôležité si vybrať správne. Akékoľvek informácie Vám poskytnem emailom alebo telefonicky. Vyhľadávanie: sunflow, fotovoltaika, fotovoltaická elektráreň, solar, šetrenie energie, elektrina, elektrická energia, sebestačnosť, fotovoltika
Hybridná elektráreň fotovoltaická a veterná alebo vodík
Predám hybridnú a fotovoltaickú elektráreň. Výkon 30kWh alebo 45kWh. V sústave je zahrnuté všetky komponenty na prevádzku elektrárne. Batéria Inventer Balancer poistková skriňa. LifePo4 batérie s 4000 cyklami pod 80% vybitia. Extrémně pevná konštrukcia. Možnost montáže priamo na střechu rodinného domu alebo na zem. Funguje na princípe magnusovho efektu. Elektráreň je možné napojiť na distribučnú sieť. Výkon elektrárne je možné nakonfigurovať podľa požiadavky zákazníka ale cena ostane rovnaká. 220V 380V výstup. Budete mať problém kde toľko elektriky použijete a nie ešte za ňu platiť. Možnosť napojenia minimálně 5 domov. Natáčanie fotovoltaické panely výkon 1000W panel.
Deye hybridný 3-fázový menič 13,2kW - SUN-12K-SG4LP3-EU
Predám nový menič značky Deye. Jedná sa o trojfázový asymetrický menič s výkonom 12kW ale špičkovo až 13,2kW. Výhodou tohoto meniča je že asymetrický a do jednej fázy vie dať až 50% celkového výkonu a teda netreba napríklad 3 meniče so 6kW. Stačí tento jeden a on si podľa potreby dávkuje koľko do ktorej fázy potrebuje. Tým že je nízkofrekvenčný tak neobsahuje výkonové tranzistory ale veľké masívne toroidové trafo a teda je odolný voči skratom a výkyvom pri spúšťaní náročných zariadení. Jedná sa o model: DEYE SUN-12K-SG4LP3-EU Menič má jednu veľkú výhodu a to že dokáže fungovať s klasickou batériou ale aj s virtuálnou naraz. Čiže najskôr funguje ako Offgrid a teda pracuje solar a vaša lokálna batéria. Keď už je vaša batéria nabitá tak vie podľa nastavení dodávať prebytočnú energiu do siete. Následne keď je noc a vaša batéria sa vybije tak si zo siete odčerpáva nazad to čo do nej odovzdal. Čiže dokáže šetriť energiu dva krát. Táto funkcia je ale voliteľná a nemusíte ju používať. Menič ma funkciu paralelného spájania až 10 meničov a teda výkon sa dá násobiť podľa potreby. Do bežného domu ale väčší výkon ako tých 13,2kW nie je potrebných. Menič má IP65 krytie a teda je možné ho uložiť aj na mieste niekde vonku kde na neho neprší. Momentálne je to jeden z TOP meničov na trhu aké sa dajú kúpiť. Da sa prirovnať dokonca aj so samotným Victronom čo je úplná TOP trieda.
Solaredge FV elektraren 4.48Wp Komplet -predaj
Predam FVE 4.48Kw elektraren 2 roky pouzivanu v celku pozostavajucu z: Axitec panelov 280Wp (16ks) Solaredge HW Wave 4000 Menic Solaredge optimizery 370W (16ks)
Solarná elektráreň
Predám solárnu elektráreň výkon 28kWh komplet system batérie. Natáčanie 360° a 180°. Inventer Controller Balancer Batérie Lifepo4 12 alebo 24 V Kapacita 300 Ah 4000 cyklov. 28 x 1000W panel Pozor Výkon je premenlivý preto sa robí vätsia modifikácia.