bazár, predaj, inzercia, predám

FRACTAL Axe-FX II XL + MFC-101 Mark III + Gator 2HU taška

Kategória: Strunové nástroje

Predám FRACTAL AUDIO Axe-FX II XL, nožný ovládač MFC-101 Mark III, 2HU pevná taška od firmy Gator. Som prvým majiteľom, všetko v top stave, plne funkčné, žiadne zásahy.

Axe-FX II XL 1300€
MFC-101 Mark III 300€
taška Gator 50€

Rozpredám samostatne, alebo všetko spolu za 1490€.

Prosím kontaktovať mailom marianfero@ prípadne SMS . Ďakujem
FRACTAL Axe-FX II XL + MFC-101 Mark III + Gator 2HU taška
Podobné inzeráty
Fractal AXE FX Ultra + Footswitch
FRACTAL AXE FX Ultra Footswitch ENGL Z12 Racková taška GATOR Predám tento set pre gitaristu na live hranie alebo aj do štúdia. Fractal AXE FX Ultra netreba veľmi predstavovať. Je to mašina neobmedzených možností, ktorá drží krok aj s novšími "bratmi". K Fractalu je racková tvrdá taška GATOR a hliníkový MIDI Footswitch ENGL. Dôvod predaja je, že už dlhšiu dobu na neho sadá prach a isto ešte niekomu dlho poslúži. Možnosť vyskúšať osobne v Košiciach. Dá sa poslať aj kuriérom prípadne po dohode osobný dovoz v rámci východného SK.
Fractal axe fx2
Predam fractal axe fx2 spolu s mfc 101 mozna výmena za gitaru fender alebo gibson
Fractal AXE-FX III + footswitch FCB s obalom
Fractal AXE-FX III. Bol používaný iba v štúdiu. Prípadne aj výmena za FM9, alebo Quad cortex + váš doplatok. V prípade záujmu na predaj k tomu aj: - pasívny frfr box 12" celestion 200W + zosil Hotone 75W +180 eur
Axe-Fx Standard a Behringer 1010
Na predaj: Axe-Fx Standard s nožným prepínačom Behringer 1010 - Používaný len v domácom prostredí, vo vynikajúcom stave. Predávam Axe-Fx Standard spolu s nožným prepínačom Behringer 1010. Oba zariadenia boli používané iba v domácom prostredí a sú vo vynikajúcom stave. Axe-Fx Standard je profesionálny model efektového procesora pre gitaru, ktorý ponúka širokú paletu zvukových možností. S vynikajúcou kvalitou zvuku a množstvom efektových a simulovaných zvukových presetov umožňuje vytváranie jedinečných zvukových kombinácií. Nožný prepínač Behringer 1010 poskytuje ďalšiu vrstvu ovládania a pohodlia pri ovládaní efektového procesora. S dvoma čipmi umožňuje prepínanie medzi rôznymi efektami a presetmi s jednoduchým stlačením nohy. Prepínač bol upgradovany o kvalitnejšie tlačítka a sú k nemu dva čipy. Oba tieto zariadenia sú v skvelom stave, plne funkčné a nevykazujú žiadne známky opotrebenia ani poškodenia. Cena za oboje je 700 eur. Ak máte záujem alebo ak potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem ďalšie fotografie alebo odpoviem na vaše otázky. Fotky su ilustračné
Axe fx Fractal audio
Predám AXE-FX II XL+ od Fractal audio systems. Som prvým majiteľom. Vo výbornom stave.
Predám Fractal Audio - Axe-Fx Ultra
Predám efektový procesor Fractal Audio - Axe-Fx Ultra. Drobné známky používania. Som druhý majiteľ. Hrané iba doma a v skúšobni. Hlavný otočný prepínač prepína rýchlejšie ako by mal inak všetko v 100% funkčnom stave. Rack 3U súčasťou. Cena 950€. Ukážka: