bazár, predaj, inzercia, predám

Frézovanie a vložkovanie nerezových komínov + revízna správa

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Ponúkame profesionálne frézovanie a vložkovanie jednovrstvových, trojvrstvových a murovaných nerezových komínov. Montáž spolu s REVÍZNOU SPRÁVOU, ktorú vám veľa kominárov nevystaví. Prácu vykonávame v rámci celého Slovenska. Dvadsať ročné skúsenosti v tomto obore. Viac informácií o cene a práci na tel.č .
Frézovanie a vložkovanie nerezových komínov + revízna správa
Podobné inzeráty
FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a čistenie komínov originál KOMINAR
Vyriešime váš problém s komínom, ak: ✅dechtuje ✅neťahá ✅zanáša sa ✅praská FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a čistenie komínov originál KOMINAROM. Nevolajte živnostníkov a iné firmy volajte len kominára s praxou. Frézovanie môže podľa živnostenského zákona realizovať len odborne spôsobilý kominár so skúškou. Frézovanie a vložkovanie je LACNÝM a RÝCHLYM riešením, ktoré predĺži životnosť vášho komína o cca 30 rokov. Ďalšími výhodami sú takmer okamžitý ťah komína, neusadzovanie sadzí, úspora na palive a zvýšenie bezpečnosti komína, aj vášho domu. Frézujeme a vložkujeme: - materiály: betón, tehla, šamot - vyosené a krivé komíny ZDARMA vypracujeme cenovú ponuku. DOPRAVA až k vám je zdarma. Frézujeme a vložkujeme po celom Slovensku.
Frézovanie a vložkovanie komínov
Ponúkame profesionálne frézovanie a vložkovanie komínov ako aj dodávku a montáž trojvrstvových nerezových a keramických komínov. Nerezové komínové systémy Schiedel /Nemecké/ - najlepšej kvality v Európe - záruka 10 rokov Keramické komínové systémy Schiedel /Nemecké/ - záruka 30rokov. Cena frézovania je 25Eur/meter Zľava na komíny Schiedel 25% Kontakt: MAKOM, s. r. o. Milochov 116 017 06, Považská Bystrica Tel: Email: info@ web:
Frézovanie komínov,  vložkovanie komínov
Ponúkame frézovanie, vložkovanie, čistenie a servis komínov. Vykonané dielo odovzdáme s revíziou pre poisťovňu. Ponúkame fasádne nerezové komíny. V prípade záujmu informácie na t.č. .
Kominár Partizánske
Pre zákazníkov a stavebníkov ponúkam voľné termíny: Kontrola a čistenie komínov Kontrola a čistenie dymovodov a spotrebičov na tuhé palivá Frézovanie komínov a vložkovanie komínov Nerezové komíny vnútorné, vonkajšie, fasádne Nerezové komíny fasádne vo farbe čierna, antracitová šedá, biela alebo vo farbách RAL Servis kachlí, ohnísk, krbových vložiek - výmena šamotov, tesnení, žiaruvzdorného skla Pripájanie spotrebičov do komína Videokontrola komínov a ďalších nedostupných priestorov Revízne správy komínov Každý deň - tel.č. 0903 69 39 44
Revízie komínov ku kolaudácií. Kominár. ZA CA KM BY PB MT NO
Vedeli ste, že naša firma pre vás ponúka kominárske služby od roku 2002 ? Medzi naše ponúkané služby patria: - revízie komínov za účelom kolaudácie objektu - revízie komínov po vložkovaní, oprave komína, pred pripojením spotrebiča a pod. - pravidelná kontrola komínov a dymovodov od napojených spotrebičov na plynné palivo - čistenie komínov od napojených spotrebičov na pevné palivo od septembra 2023 - poradenstvo ohľadom komínov, výstavby, pripájaní spotrebičov a bezpečnostné poradenstvo úplne ZDARMA priamo u vás len za cenu dopravy A navyše pre vás ponúkame v mesiaci júl AKCIU, kde po vyplnení nášho Super rýchleho formulára na stránke dostanete od nás ZĽAVU 15% na nami ponúkané služby. Môžete nás samozrejme kontaktovať aj telefonicky na čísle počas pracovných dní od 8. - 17. hod. Ak máte súrne na nás otázku mimo pracovnej doby, využite náš Super rýchly formulár, mail., príp. nám pošlite otázku formou SMS. Odpovieme vám obratom. Kominárske služby pre vás poskytujeme vo výhodných cenách v Žiline, Bytči, Terchovej, Rajeckej doline, na Kysuciach, Martine, Orave, Považskej Bystrici a po dohode kdekoľvek na celom území SR.
Kominár,komíny,vložkovanie komínov
Ponúkam vložkovanie komínov predovšetkým bez použitia frézy čiže azbestové šamotové ďalej novostavby. Realizujem výstavby viacvrstvých systémov interiér aj exteriér napájanie dymovodov opravy a čistenie komínov. Bližšie informácie ako aj cenu vám poskytnem po telefóne alebo pri obhliadke objektu.