bazár, predaj, inzercia, predám

Frézy 12mm do hornej frézy

Kategória: Náradie

Predám, nové
Frézy 12mm do hornej frézy
Podobné inzeráty
Stopkove frezi na perodrazku
Predam stopkove frezi na perodrazku cmt priemer stopky 12mm jeden krat pouzite , povodna cena 190eur . Frezy sa daju pouzit do stopkovych frez na vyrobu perodrazky (palubovky) Takties za daju pouzit aj v spodnich frezach z nastavcom na stopkove frezy 12mm cim usetrite aj kopec energie nakolko su o dost lahsie oproti segmentovej freze k tomu aj nizsi hluk. Nepouzivam ich. Mozem poslat aj postou.Kontakt najlepsie sms.
Základňa pre lepšie hranenie s MAKITA RT0700
Tieto základne zlepšujú vedenie a kontrolu frézy pri zaobľovaní hrán alebo ich zrezávaní. Základňa zväčšuje kontaktnú plochu malej frézy s povrchom materiálu a zlepšuje stranovú stabilitu frézy pri posune po hrane materiálu a hlavne pri prechode z hrany na hranu cez rohy objektu. Pozrite si video: Jednoručná základňa: 15,80 € + poštovné Obojručná základňa: 21,60 € + poštovné Dodacia lehota: 2 - 3 dni po pripísaní platby na bankový účet. Dopravné + 3,30 €, posielam len cez Packeta na vami vybranú pobočku alebo Z-box. Možný aj osobný odber po úhrade. Telefónne číslo vymyslené, kontakt emailom alebo cez Youtube kanál Tech 3D: Pozrite si aj ďalšie produkty v mojich inzerátoch pre Parkside, Makita, Bosch, Festool
Freza falcovacia zrovnavacia ziletkova
Predam frezu znacky stark vhodnu na falcovanie alebo zrovnavanie jedna sa o zilotkovu frezu zo 4ziletksmi kde sa daju ziletky otacat rozmer je vidno na fotke Z orezavacim zubmi na hornej a spodnej strane falcovacej frezy. Vyska falcovania 50mm Stredova diera 30 Plus drevena krabicka. Vhodna na spodne frezy Najlepsie piste v pripade zaujmu sms. Po dohode mozem zabalit a poslar postou.
Ohýbačka na ROXOR / do 16mm,14mm,12mm,08mm
Predávame rôzne ohýbačky na ROXOR:(foto ilustračné) -Len Osobný odber!! -do 08mm- cena: 35eur -bez gum.rúčky-modrá- -do 12mm-cena: 42eur -bez gum.rúčky -modrá- -do 14mm-cena: 49eur - má gum.rúčku-modrá- -do 16mm-cena: 69eur - má gum.rúčku-modrá- -S LOŽISKOM -do 14mm -69eur - čisto nové - nadstavec
Freza stopkova
Predam nepouzitu stopkovu frezu na vyrobu obkladovich list , alebo vyrobu roznich ornamentovsnych list.Stopkova freza ma krasny tvar. Nova nepouzita priemer stopky 12mm.Dlzka ornamentu (frezovacej casti frezi 51 mm) proemer frezovacej casti 29mmcelkova dlzka frezy je 91mm. NV pripade zaujmu najlepsie pisat sms mam viac inzeratov az viem o co presne sa jedna. Mozem poslat aj postou.
Predlžovacie nástavce na frézy
Zo zrušenej predajne predám predlžovacie nástavce na frézy do dreva. Cena je spolu za oba. Pri zaslané plus pošta. Pozri aj moje ostatné inzeráty.