bazár, predaj, inzercia, predám

Full range bedne s Lii Audio Silver 8 & výškačom Audax

Kategória: Repro sústavy

Predám DIY bedne, veľmi špeciálny dizajn, jediný na svete /domnievam sa :)/. Osadené sú High End full range meničom Lii Audio Silver 8, plus pridaný výškač pre najvyššie frekvencie /bežne je na prázdninách, hrá od cca 7000Hz/. Špičkové prekáblovanie, Daytona Audio pass filter, jachtárska koženka na doživotie, 8 vrstiev laku, predná a zadná doska MDF s prírodnou dýhou Teak - luxus a vysoká cena, vosk Osmo 4 vrstvy. Pre extremnu citlivosť na výškach som musel dať útlm a preto ja pridaný výškač. Na fotke je predošlá verzia - SB acoustics, teraz je tam už Audax TM025F1. Je lepší, citlivejší, vačší rozsah a čistý. Zvuk ešte viac dostal vzdušnosť a priestor. Viď dodatočné foto. Parametre: 93db/1w, zaťažiteľnosť cca 60W, impedancia cca 6ohm. Rozmery: 117x55x30 cm /v-h-š/ Cena odráža ceny materiálu, energie a zvuku. Zvuk - plný zvuk so svetelnou rýchlosťou a razanciou. Ktokoľvek môže prísť, aj keď len zo zvedavosti. Nebránim sa. Ponúknite. Za menej ako cena materiálu ich nepredám./pre tých čo chcú vedieť a nechce sa im zisťovať ceny súčiastok - cca 1400€/. Aj vy pracujete zadarmo. PS: ...na zákazku už nerobím. Nieže by som nechcel, nemohol. Ale nemám čas, ceny materiálov vyleteli veľmi vysoko, a dodávatelia majú veeeeeeľa času. Ďakujem.
Full range bedne s Lii Audio Silver 8 & výškačom Audax
Podobné inzeráty
reproduktory Lii audio Silver-8 full-range
Top reproduktory do open-baffle reprosústav. Ešte nezahorené. Dôvod predaja-nevyužité.
Stojanové veľké bedne Davis Acoustics & SB acoustics
Predám DIY robené, vlastný plán, väčšie stojanové reprobedne, vo vintage dizajne. Osadené famóznym basákom Davis Acoustics 20SC8, a výškačom SB acustics SB29RDNC. MDF dosky 3cm hrubé, dubová dýha, olejový vosk OSMO, stojany s bukového masívu, moreného na tmavý dub, plus vosk Osmo. Basreflex je zo spodku. Tlmiaca pena na stojanoch je v cene - full servis vždy. Meniče nie sú ešte poriadne rozohrané, majú sotva 30hodín hrania. Hrám na iných, "svojich". Parametre: citlivosť cca 93db/1w, zaťažiteľnosť 150W, impedancia cca 6-7ohm. Rozmery: 105x48x35 cm /v-h-š/ Cena - za cenu materiálu viacmenej. Zvuk - ako full range bedne skrížené s veľkými basreflexovými bedňami. Je plný, dynamický, s veľmi pevným a silným basom, teplejší v stredoch, super na rockovú hudbu, širokou soundstage - bedne úplne zmiznú. Ktokoľvek môže prísť, aj keď len zo zvedavosti. Nebránim sa. Ponúknite. Ale nepredám za menej než cenu materiálu./pre tých čo chcú vedieť a nechce sa im zisťovať ceny súčiastok - cca 1200€/ Aj vy pracujete zadarmo. PS: ...na zákazku už nerobím. Nie že by som nechcel, nemohol. Ale nemám čas, materiál vyletel desne vysoko, a dodávatelia majú veeeeeeľa času. Ďakujem.
AUDAX         stredobasové reprá    4ks ,   párované
Ponukam: Vyskušané , rozohrané a sparované reprá Audax HM170Z18 2 ks + 2 ks. Specifications: • Power handling: 60 watts RMS/85 watts max • Voice coil diameter: 1-1/8" • Voice coil inductance: 0.72 mH • Nominal impedance: 8 ohms • Re: 5.7 ohms • Frequency range: 39-4,000 Hz • Magnet weight: 12 oz. • Fs: 38.9 Hz • SPL: 89.3 dB 2.83V/1m • Vas: 1.25 cu. ft. • Qms: 4.07 • Qes: 0.38 • Qts: 0.34 • Xmax: 3.25 mm • Net weight: 3.5 lbs. • Dimensions: Overall Diameter: 6-1/2", Cutout Diameter: 5-3/4", Mounting Depth: 3", Magnet Diameter: 3-1/4", Magnet Height: 1-1/8". PDF Spec Sheet Made in France Aerogel Coated Paper Cone (Aerogel dries to a thin and stiff coating) Phase plug Diecast chassis High loss rubber surround High temperature voice coil Frequency response 40Hz to 4kHz Predaj len spolu 4ks 400€. ===== + na nedokončený projekt 2ks výšky Accuton C-12-6 za 700€. Spolu 1000€. == Dalšie inzeráty klikni na: Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa ===== . 20 km od Trenčína smer na Bánovce n/B. 33km od štatnej hranice SR-CR.
2ks ETON reprá 11"+BOXY,stojančeky pod REPROKABLE, 4x AUDAX
Skus klik: Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa ===== "Nové" NOS basové 11" reproduktory ETON 11-581 Hex .......také isté basaky ako mal "podobný" projekt velký BOBO, B.Sykora ARAGORN. Na 1.foto bol zrelizovaný projekt v SR. Na reprá su urobené 2ks boxy KOLMÝ ZREZANÝ IHLAN. Reálne foto repro aj boxov. Cena 2 boxy +2 ks basové 11" spolu 1000€. === Vyskušané a vyberané - sparované reprá Audax HM170Z18 2+2 ks. Cena 400€. ===== Podobné stojančeky ako na foto len čierny potisk. Vhodné pod REPROKABLE aj ak su dlhé prepojovacie a sieťové atd. Mám ich" 8ks naviac". Kable Vám neležia volne na zemi, eliminuju staticku elektriku aj sa prach lepšie vysáva atd. Aj to vypadá pekne. Návšteva a ženy pochvália. cena .... 25€/ ks. Predávam len ako sadu. 4ks cena 100€. 8ks cena 200€. =========== . Bývam 20 km od Trenčína smer na Bánovce n/B a 33km od št.hranice. SLOVENSKO
Xsymphony Pure Silver Hybrid BiWire
Predam set repro kablov Xsymphony Pure Silver Hybrid BiWire. V každom Pure Silver Hybrid sú 4 strieborné drôty s priemerom 1,0 mm a 24 medených drôtov vysokej čistoty OFHC bez kyslíka. Xsymphony Pure Silver Hybrid Reproduktorový set 2 x 3m Technologicky najvyšší (Bi-Wire) reproduktorový kabel. Neskutočne presný bas a medzné rozlišenie zvukovej scény. - pozlátené konektory - pevné jadro kabelu z čistého striebra - jemné lanka OFHC - XS-AIR PE penové dielektrikum - XS-ISO technologia cena za pár 400Eur ( cena 14990Kč)
OB bedne + ripol Sub - Fostex a SB acustics.
Predám svoju /do postavenia mojich vysnívaných reprobední/ reproduktorovú vlajkovú loď - OB bedne. Spodná časť je stojan a ripol subwoofer v jednom, je tam aj low pass filter. Basáky SB acoustics SB20PFCR30. Vrchná časť - plne OB konstrukcia, driver limited edition Fostex FE208NS /už temer nezohnateľný/, je hnaný len cez reguláciu úrovne Monacor. Kvalitné prekáblovanie s AdamHall káblamy. MDF dosky, prírodná dýha Wenge, vosk Osmo, stoja na tlmiacich penách - žiadne vybrácie z vonka. Parametre: cca 92db/1w, zaťažiteľnosť 50W, impedancia cca 4ohm. Rozmery: 117x55x30cm /v-h-š/ Cena odráža materiál a zvuk. Zvuk - extrémne čistý a detailný, suchým a tesným basom, stredy jemne forward...za dverami máte živých hudobníkov. Ktokoľvek môže prísť, aj keď len zo zvedavosti. Nebránim sa. PS: na jednej fotke sú osadené Tang Bang meniče - prvotná skúšobná verzia. Teraz som prerobil sieťky, dal tam Jensen Audio sieťku a urobil aj zadnú ochrannú sieťku. Viď dodatočné foto. Ponúknite cenu. Za menej ako cena materiálu ich ale nepredám /pre tých čo chcú vedieť a nechce sa im zisťovať ceny súčiastok - cca 1800-1900€/ Aj vy pracujete zadarmo. PS: ...na zákazku už nerobím. Nie že by som nechcel či nedokázal. Nemám čas, materiál vyletel veľmi vysoko, a dodávatelia majú veeeeeľa času.