bazár, predaj, inzercia, predám

Funkčná športová mikina veľ. M Dámska

Kategória: Fitness, jogging

Funkčná mikina s dlhým rukávom. Len vyskôšaná - zlá veľkosť. Vhodná na turistiku, beh, cyklistiku...
Pošlem na dobierku poštou, prípadne zásielkovňou. + 2 eurá.
Funkčná športová mikina veľ. M Dámska
Podobné inzeráty
Asics bežecké topánky veľ. 41,5 - 26cm
Dámska športová bežecká obuv Zn. Asics v super stave, pár krát obuté, žiaľ malé. Odbehnuté Max 20km. Číslovanie: 41,5 - čo zodpovedá 26cm Pôvodná cena bola 79,99€ - žiaľ po tehotenstve má už tlačia.... V záruke už nie sú, preto aj tá cena, ale super stav - viď foto. Cena 30€ + pošta alebo osobne Špačince, po dohode Trnava
Športová podprsenka
Športová podprsenka zn. Civit, Po rozopnutú zipsu sa náchadza podprsenka s predným zapínaním. Pria v nej držia pevne.
ECCO EXOSTRIDE W  Pôvodná cena:119,95EUR  Tenisky
Predám ECCO EXOSTRIDE W č.39 Pôvodná cena:119,95EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (03222022) Ľahké a priedušné nízke dámske outdoorové topánky ECCO EXOSTRIDE predstavujú sviežu obmenu aktívneho štýlu. Ich dizajn, oživený atraktívnymi farbami, spája pohodlnú medzipodošvu s gumovou podošvou pre dobrú priľnavosť. Športová, ľahká otvorená sieťovina je priedušná s detailom stuhy pre sviežu a atraktívnu farebnosť Športová textilná podšívka ponúka pohodlie a priedušnosť Šnúrky na rýchle zaväzovanie umožňujú jednoduché obúvanie a vyzúvanie, optimálne sadnutie a rýchle nastavenie Topánky boli skonštruované na anatomickom kopyte kopírujúcom prirodzený tvar chodidla pre vyššiu oporu a stabilitu Mäkká, pružná medzipodošva je spojená s inovatívnymi bodmi SHOCK THRU na tlmenie nárazov Gumová podošva pre odolnosť a priľnutie v každom teréne
športová podprsenka,vel.M-NOVA
predám novu športovu podprsenku,vel.M s kvetinkovou potlačou,material:polyester+elastan,cena:6€,dá sa aj na dobierku za poštovné 3 €.Odpoviem každému na mojom čísle:
Oblečenie na balet veĺ. S, alebo 158/164
Kupované v Dancemaster Košice: - obojstranný trikot Sabella kvety vel. S, cena je 20€ - top s čipkou, Bloch aubin bordo vel. S, cena je 10€ - suknička, Madfox bordova vel. S, cena je 19€ - punčochy biele, zašita dierka, cena je 3€ Osobný odber Poprad, poštou pri platbe vopred. Cena za komplet je 49€.
Adidas Terrex Agravic GTX veľ. 41 1/3 PC 159 EUR
Predám tenisky Adidas Terrex Agravic GTX veľ. 41 1/3 PC 159 EUR. Volať na: alebo Pozrite si aj ostatné moje inzeráty(01212020). Terrex Agravic Gtx W je dámska športovo riešená obuv adidas v klasickom nízkom strihu, ktorá sa hodí najmä na outdoorové aktivity. Vďaka pevnej TRAXION podrážke obuv zaistí maximálnu grip do všetkých smerov. Iste oceníte odolnejší zvršok, ktorý je navyše priedušný. Šedá farba v kombinácii s ružovou je doplnená o tri pruhy po stranách.Materiál Boost poskytuje najväčší energetickú návratnosť na trhu. Zároveň perfektne tlmí došľap a zaisťuje isté vedenie nášľapu.Membrána GORE-TEX neprepustí dážď a vlhkosť z vonkajšieho prostredia, a pritom výborne odvádza telesný pot.Veľmi odolná podrážka Continental zaisťuje stabilný záber na mokrom aj suchom povrchu. Obuv je pripravená aj na ľadový povrch a sneh.Pevná medzipodrážka a podošva s gripy pre lepšie zmenu smeru.Vhodné na outdoorové vyžitie.