bazár, predaj, inzercia, predám

Fusak COTTONMOOSE + rukavice na kočík

Kategória: Ostatné

Predám úžasný, teplucky fusak, spolu s rukavicami na kočík. Všetko je v TOP stave ako nové. Fusak je po jednom dieťati a bol používaný jednu zimu. Mam ho zabalený v originál krabici. Spolu s fusakom predávam aj rukavice na kočík.
Cena za fusak 50e a rukavice 15e. Pri kúpe oboch spolu cena zvýhodnená a teda 60e.
Fusak COTTONMOOSE + rukavice na kočík
Podobné inzeráty
Little Angel Fusak Exclusive MAZLÍK Outlast® sv. šedá/šedá
Predám zimný fusak po jednom dieťati vo výbornom stave, bez známok používania. Fusak Exclusive Outlast® je ideálny nielen pre kočíky, ale aj pre autosedačky. Obsahuje termoregulačný materiál spoločnosti Outlast®, ktorý vytvára ideálne teplotné podmienky. Fusak má otvory pre 5-bodové upevnenie, protišmykovú podložku na zadnej strane, aby sa fusak udržiaval dobre a nekĺzol. Za nepriaznivého počasia je možné gumičkou stiahnút fusak okolo hlavy. Potom gumičku schováte do vrecka, aby ste neohrozili bezpečnosť dieťaťa. Tento fusak sa zvyčajne používa od októbra do apríla, bez toho, aby sa dieťa prehrialo alebo mu bola zima. Fusak možno predĺžiť a rozšíriť. Je určený pre deti od narodenia do 3 rokov. Pre zvýšenú bezpečnosť pri pobyte vonku za zníženej viditeľnosti sa používajú bezpečnostné prvky, ako reflexné zipsy, reflexné pastilky. Rozmery: skrátená / zúžená verzia: 90 x 45 cm; predĺžená / zúžená verzia: 100 x 45 cm; predĺžená / rozšírená verzia: 100 x 50 cm; Rozložený fusak na podložku: 100 x 90 cm. V obvode sa fusak po rozšírení zväčšuje o 10 cm. Vonkajší materiál: 100% polyester s povlakom, ktorý zabraňuje vnikaniu kvapaliny do fusaku Vnútorný materiál: 100% polyester – wellsoft (mikropyš) Teplota: do -10 ° C
Bledosivý fusak značky Cottonmoose
Predám kvalitný rastúci fusak značky Cottonmoose COMBI s kožuchom YUKON v bledosivej farbe. Kožušina sa dá odopnúť. Spodnú časť, keď je dieťa ešte malé možno použiť ako tašku cez plece. Popis produktu: -zimný fusak so zapínaním na zips -predný diel je možné po oboch stranách úplne odopnúť -predĺženie na zips -otvory pre 5-bodový pás -na zadnej časti fusaku je látkový popruh na pripevnenie na operadlo kočíka -materiál odolný proti vetru a dažďu -rozmer: 115x43cm -vonkajšia časť: 100% polyester -vnútorná časť: 100% bavlna -výplň: antialergická, 100% polyester -pranie: max. teplota 40 ° C S fusakom sme boli veľmi spokojní. Je v top stave, nakoľko sme ho používali pár krát, pretože sme predtým mali požičaný. Pôvodná cena 94,90€. Posielam len na základe platby vopred na účet alebo osobný odber.
Cottonmoose fusak a rukavice
Predám Cottonmoose fusak combi, ktorý je možné mat v kratšej verzii a zo spodnej časti mat tašku a potom si spraviť dlhšiu verziu. v ponuke spolu aj s rukavicami. Ako nové s krabickami, použité asi 3x. pôvodná cena okolo 140€. poprosím kontaktovať e-mailom.
Info v texte Rukavice Hyflex(2.10€), Fastenal cut(2€)
Pracovne rukavice HyFlex velkost 7(S)30 párov, velkost 8 (M) 30 párov, velkost 9 (L) 20 párov, velkost 10 (XL) 20 párov. Popis ( -špecialna nitrilová povrchová pre chladnejsie, suchšie ruky a redukované potenie -velmi vysoký komfort nosenia, presná hmatová senzibilita a väčšia volnost pohybu pri prechode medzi pracovnými operáciami Bez silikónov- ziadne znecistenie kovových dielov pred lakovacími prácami následneho prenosu uvolnených silikónových častíc Pracovné rukavice Fastenal cut pro velkost 7(S) 25párov, velkost 8 (M) 25 párov, velkost 9 (L) 20 párov, velkosť 10 (XL) 20 párov. Popis(-EN stupen ochrany proti oderu 4 pre dlhšiu životnosť rukavice - extrémne ľahká tkanina a anatomický padnúci tvar sa postarajú o pocit pri práci takmer ako s holou rukou - excelentná hmatová senzibilita na špičkách prstoch a výnimočný komfort nosenia Cena rukavice Hyflex jeden pár 2.10€ (cena v obchode sa pohybuje okolo 5 a viac eur) Cena za rukavice Fastenal cut pro jeden pár 2€. (Cena v obchode sa pohybuje od 6 az po 10eur). Minimum pri poslani poštou preferujem aspon 10 párov. Pri osobnom odbere cena 2 eura za pár.!!! Pracovne rukavice MaxiCut ultra velkost 7 -10 párov. Cena za pár 2.20 € Popis- rukavice odolne proti porezaniu úroven 5 podla EN 388 s priedušnosťou 360• vysoka miera ochrany a pohodlia - zachovana flexibilita a zručnost pri manipulácii, hrúbka iba 1 mm - vystuženie medzi palcom a ukazovákom na prirodzene slabom mieste, kde dochádza najčastejšie k zničeniu rukavice alebo úrazom - kompatibilne s dotykovými displejmi = Touch screen. - cena v obchode sa pohybuje okolo 5 a viac eur
Fusak Cottonmoose
Teply fusak na jeseň/zima zn. Cottonmoose Nepoškodený používaný na striedačku s dalším fusakom Pc bola 79€
Fusak Cottonmoose Yukon Graphite
Predám zimný fusak šedej farby Cottonmoose Yukon Graphite. Používaný bol cca 3 mesiace, jedným dieťaťom. Je bez poškodení, rozmerovo vhodný do hlbokej vaničky kočíka (používali sme ho v kočíku Easywalker Harvey2). Na zadnej strane sú otvory pre použitie v autosedačke. Kožušinka je na gombíky, dá sa odopnúť.