bazár, predaj, inzercia, predám

futbalový dres + šortky Real Madrid (S)

Kategória: Športové oblečenie

Predám dres + šortky Realu Madrid, s nášivkami Ligy Majstrov aj víťazstva na MS klubov, veľkosť S. Dres je úplne nový, ešte s visačkami, akurát ma malú výrobnú chybu - malú čiernu machuľu/bodku (viď. foto č.3) - preto aj nižšia cena.

Preferujem osobný odber v BA, v Martine alebo prípadne môžem poslať.

Pre viac dresov/športového oblečenia, pozrite na moje ostatné inzeráty.
futbalový dres + šortky Real Madrid (S)
Podobné inzeráty
futbalový dres + šortky Isco 22 červený Real Madrid (M)
Predám dres + šortky futbalistu Isca s číslom 22 z čias keď hrával za Real Madrid, veľkosť M, edícia Liga Majstrov. Dres aj šortky sú nové, nenosené, akurát na drese sa odliepa zlatý znak z MS klubov - treba prišiť alebo zažehliť (viď. foto č.3); preto aj nižšia cena). Preferujem osobný odber v BA, v Martine alebo prípadne môžem poslať. Pre viac dresov/športového oblečenia, pozrite na moje ostatné inzeráty.
futbalový dres + šortky Real Madrid červený, edícia LM (S)
Predám dres + šortky Real Madrid, edícia Liga Majstrov, veľkosť S. Dres aj šortky sú úplne nové, ešte s visačkami. Preferujem osobný odber v BA, v Martine alebo prípadne môžem poslať. Pre viac dresov/športového oblečenia, pozrite na moje ostatné inzeráty.
Nový futbalový dres Real Madrid Bellingham
Predám nový futbalový dres komplet tričko+šortky+štulpne Real Madrid, veľkosť 22,
futbalový dres Real Madrid 22/23 Benzema
dres/set Real Madrid 22/23 Benzema , home edition - biely nový nenosený dres/set edícia Liga majstrov celý set je za 35 eur: triko+trenky+štucne len dres je za 30 eur veľkosti pre deti: celý set 115-125 cm 6-7r. 125-135 cm 7-8r. zasielkovňa, posielam obratom aj na dobierku ak mate záujem pošlite adresu a veľkosť vo formulári pod inzerátom
dres Real Madrid CF 22/23 player version
ak chceš krásny biely nový dres Real Madrid 22/23 v edícii Liga majstrov bez mena hráča pre dospelých, tak si stačí vybrať vhodnú veľkosť pre seba. nový nenosený dres, domáca biela edícia. reálne foto trička/dresu- super kvalita. dres v hráčskej edícii je za 35 eur - mám veľkosti pre dospelých S, M, L, XL, 2XL. Ak mate záujem pošlite adresu a veľkosť vo formulári pod inzerátom. posielam na zásielkovňu alebo poštou, obratom. aj na dobierku.
dres VINI Jr. Real Madrid player version
dres VINI Jr. Real Madrid 22/23 player version , domáca edícia nový nenosený dres dres je za 40 eur: vel.XL a 2XL hráčska verzia XL obvod hrudníka cca 106 cm, driek cca 99 cm 2XL obvod hrudníka cca 108 cm, driek cca 102 cm zasielkovňa, posielam obratom aj na dobierku ak mate záujem pošlite adresu a veľkosť vo formulári pod inzerátom