bazár, predaj, inzercia, predám

g-star nova

Kategória: Bundy a Kabáty


Predam novu damsku zimnu bundu, s visackou, zn.g-star, model meefic, vel.M. Neunosim:) Cena 50€.
g-star nova
Podobné inzeráty
Panska prechodna bunda a tricko G-STAR RAW
Predam pansku prechodnu bundu G-STAR RAW, velkost M, farba parizska modra. Rozmery bundy: dlzka od trapezu 71 cm / sirka hrudnika 2 x 57 cm / dlzka rukavu od trapezu 80 cm. Bunda je ako nova. Cena: 38€ osobny odber, doporucene, 1.triedou +3.50€. Tricko G- STAR RAW, cierne: rozmery: dlzka od trapezu 68 cm, sirka hrudnika 2 x 50 cm v klude, da sa natiahnut na 2 x 53 cm. Tricko je na telo. Cena: 13€ osobny odber, doporucene, 1.triedou +3.50€.
panska bunda G-STAR RAW velkost L
ponukam na predaj novu, komplet zabalenu pansku bundu znacky G-STAR RAW ciernej farby velkost L cena 70€ PC149€ ponukam iba original tovar INZERAT PLATI DO ZMAZANIA!!! kuk dalsie moje inzeraty, rozmery- celkova dlzka 74cm/sirka v podpazi 58cm/dlzka rukava 68cm, bunda je zateplena G-STAR REPLAY DIESEL POLO BOSS ARMANI
Predam G-Star bundu velkosti S
Predam kvalitnu novu nenosenu G-Star bundu kupovanu v original gstar eshope, nesadol mi strih, bunda visela v skrini link na bundu:
Nová pánska džínsová bunda G STAR RAW - veľkosť XXL
INZERAT PLATI DO ZMAZANIA!!! Ponúkam na predaj Novú - Nenosenú pánsku,kvalitnú džínsovú bundu G STAR RAW.Bunda je tmavo modrej farby,má zapínanie na zips aj gombíky po celej dlžke.Na prsiach dve kapsy uzatvárateľné cvočkami.Dve bočné kapsy v páse.Límec sa dá použiť aj ako stojatý a v predu zapnúť cvočkamy.V páse sa dá klasicky bunda upraviť v dvoch polohách.Rukávy sú v spodnej časti na zips rozopínateľné a upraviť šírka sa dá ešte v dvoch polohách cvočkami.Materiál Bavlna s prímesou elasténu..Veľmi kvalitna štýľovo šitá,do detailu prepracovaná,prechodná bunda.Kupovaná v Pandorfe v cene 169€.Má označenie VODAN 3D slim. Veľkosť:XXL Šírka bundy cez prsia - 128cm Dlžka bundy od krku - 67cm Dlžka rukávu od krku - 85 od ramena 69cm Cena 50€ + posta Všetky veci,ktoré predávam sú ORIGINAL.
Predĺžená zimná bunda BIG STAR
Predám krásnu zimnú predĺženú bundu značky BIG STAR so zateplenou kapucňou, párkrát nosená ako nová, veľkosť L, ale oblečie ju aj ten kto nosí veľkosť XL, je trošku širšia, treba vyskúšať.
Detska vetrovka Big star
Predam detsku bundu Big star, vhodna od 11 do 14 rokov, velkost 164,tmavomodra s cervenou a bielou kombinaciou. Bunda je takmer ako nova, nutne vidiet, lahky material, nepremoka, vhodna na denne nosenie aj sport. Ma odnimatelnu kapucnu