bazár, predaj, inzercia, predám

G-STAR prechodná bombera - veľkosť L

Kategória: Bundy a Kabáty

Dobrý deň,

ponúkam na predaj tuto krásnu bomberu značky GSTAR kupovanú v Marci tohto roku v Dubaji v oficialnej predjani, vo veľkosti L. Sedí dokonale.

Bombera bola vyskúšaná, no ako nevhodný darček nevyužitá vôbec.

Bunda ma kopec malých krásnych detailov v univerzálnej modro-bielej kombinácií, ktorá sa hodí ku všetkému.

Cena novej v predajni G-STAR bola 389€.
Moja cena je: 249€.

Poprosím volať iba vo vážnom zájme do 21:30hod. Možnosť poslať aj na dobierku.
G-STAR prechodná bombera - veľkosť L
Podobné inzeráty
Prechodná bombera Tommy Hilfiger veľ.S ako nová
Prechodna bombera. Pár krat oblecena, top stav, ako nova. Velkost S. Rozmery prsia 53x2 cm, dlzka 59 cm, rukav od krku 75 cm. Vhodná aj pre veľkosť M. Farba tmavomodra. Kupovana v Taliansku. Pc: 110 €. Postovne 3 €.
Killstar bombera bunda prechodná
Predám krásnu nenosenu Killstar bombera, prechodná bunda veľkosti S, unisex.
Pánske prechodné bundy a bombery
Ako nové v top stave. Bundy idú postupne podla zoznamu 1. Biela prechodná velkosť L - 9,50€ 2. Modrá bombera velkosť M - 11€ 3. Čierna bombera velkosť M - 11€ ‼️Posielam LEN cez packetu ‼️ Poštovné beriem vopred na účet. 4,60€ na dobierku, v prípade zaslania celej sumy 3,30€ V prípade záujmu kontakt len cez mail alebo whatsapp. Na sms nereagujem pokial nie je imessage ✅ Mám aj vinted ak by bol záujem nakupovať odtial :) LINK:
Dámska / dievčenská bombera
Dámska prechodná bombera veľkosti 38 - je kratšia, sedí na veľkosť XS/S. Nosená párkrát, v nepoškodenom výbornom stave. Bunda je starorúžovej farby. Pôvodná cena 45€ Tally Weijl.
Prechodna Bunda S
Prechodna Bunda tzv bombera znacky gate velkost S . Nosena malo . Je bez chyb . Dlzka 55cm. ,dlzka rukavu od krku 71cm sirka prsia 49cm Znacka: gate
Panska prechodna bunda a tricko G-STAR RAW
Predam pansku prechodnu bundu G-STAR RAW, velkost M, farba parizska modra. Rozmery bundy: dlzka od trapezu 71 cm / sirka hrudnika 2 x 57 cm / dlzka rukavu od trapezu 80 cm. Bunda je ako nova. Cena: 38€ osobny odber, doporucene, 1.triedou +3.50€. Tricko G- STAR RAW, cierne: rozmery: dlzka od trapezu 68 cm, sirka hrudnika 2 x 50 cm v klude, da sa natiahnut na 2 x 53 cm. Tricko je na telo. Cena: 13€ osobny odber, doporucene, 1.triedou +3.50€.