bazár, predaj, inzercia, predám

GAGA'S kojenecké plavky

Kategória: Športové potreby

Popis:
Plienkové plavky sú ekologickou náhradou jednorázových papierových plaviek.

Plavky sú určené deťom od cca 5 - 14 kg. Sú jednoveľkostné, veľkosť plaviek si nastavíte pomocou 2 radov patentiek na prednej časti plaviek a patentkami okolo bruška. Vďaka pružným gumičkám okolo nožičiek a vďaka vnútornej sieťke, zadržia plavky pevnú "nehodu" (cikanie ide do vody rovnako ako pri jednorázových detských plavkách).

Pri obliekaní zapnite plavky na požadovanú veľkosť a natiahnite, pri vyzliekaní ich rozopnite, aby ste nemuseli zložito sťahovať mokré plavky.

Materiál: 100% polyester laminovaný PUL záterom

Starostlivosť: prať na 40°C, nežehliť, nebieliť, nepoužívať aviváž, možno sušiť v sušičke na najnižší stupeň. Nové. Cena 7€ + poštovné. tel.
GAGA'S kojenecké plavky
Podobné inzeráty
Happy Nappy Duo
Predám plavky do vody Happy Nappy Duo, najpokročlejšie plavecké plienky na svete. Je to veľkosť L, 6-12 mesiacov. Zároveň prikladám aj Nappy Wrap-M/L, vrstva ktorá sa zapne pod plavky, aby ste mali väčšiu istotu, že niečo nevypadne do bazéna. Plavky sú použité iba 2x, pričom ani raz neboli pokakané. Cena 17€.
Dievčenské plavky Frozen+ Minnie Mouse veľkosť 128
Ponúkam na predaj dvoje nové plavky pre dievča. Frozen + Minnie Mouse. Jednodielne Frozen a dvojdielne Minnie Mouse plavky. K tomu papučky Frozen. Veľkosť 128. Cena za všetko spolu 10€ + poštovné
Plienkove Plavky Dievcenske 12-24m
Par krat oblecene (bez nehody) plavky pri ktorych do bazena netreba plienku. Vhodne na plavecke kurzy, ale aj bezne do bazena. Skor dievcenske.
Chlapčenske plavky plavecká kombinéza  122/128
Nová chlapčenské plavky - kombinéza pre chlapčeka na 8 rokov, je super pre začínajúcich plavcov, ktorí potrebujú ľahkosť, pohodlie a dobré pokrytie. Kombinéza je z pohodlného materiálu - použité vlákna PBT. Tento materiál poskytuje požadovanú pružnosť, je zárukou pohodlia a má vynikajúcu odolnosť proti agresívnemu pôsobeniu chlóru. Výhodou vlákna PBT je okrem iného to, že rýchlo schne.
Plavky Splash About 3-6M
predám pár krát použité neoprénové plavky. Veľkosť 3-6 mesiacov. osobný odber v Karlovke alebo Galvaniho ul. alebo v prípade poslania poštou zasielam až po prevode ceny a poštovného na účet.
Plavky s UV ochranou,nové č. 110/116.
Predám krásnu, novú, nerozbalenú, s visačkou, detskú súpravu na hranie a kúpanie s ÚV ochranou proti slnečnému žiareniu. Súprava obsahuje tričko, legíny a čiapku s ochranou krku. Nerozbalené, fotka je iba z krabice..Cena +poštovné 2.70 €.