bazár, predaj, inzercia, predám

Game of Thrones - replika Iron throne

Kategória: Umelecké predmety

Predam repliku Zelezneho tronu (Iron Throne) zo serialu Game of Thrones.

Odber osobne v BA. NEPOSIELAM POSTOU!

Len E-mail, cislo je vymyslene.
Game of Thrones - replika Iron throne
Podobné inzeráty
Kresby
Predám rôzne kresby kreslené ceruzkami a pastelkami. Formát kresieb je A3. Video z kreslenia a ďalšie kresby nájdete na Youtubovom kanáli a Instagrame: „PB - My Creations“. Osobný odber v ZM alebo dobierka. Množstevná zľava. Kresby: Audi A7, Aston Martin Vanquish, Peugeot 308 GTI, IronMan, Simpsonovci, Volkswagen Polo WRC, Aston Martin DBS, Ferrari LaFerrari, Tesla X, Tom a Jerry, Bugatti Veyron, Deadpool, Captain America, Hyundai i30N, Daenerys Targareyn z Game of Thrones, Peugeot RCZ (formát A2), Mercedes G6x6 a G (formát A2), Coco, Volvo FH16, MilkMocha Bear, Ferrari 250 GTO (formát A2), Nissan Skypine - Paul Walker z Fast and Furious (formát A2), Vreskot, Avatar 2, Ford Mustang - John Wick (formát A2), Ford GT40 (1966 LeMans, formát A2).
Replika
Alfonz Mucha-replika. Rozmer jedného je 90x37cm. Vhodné do chodby,pekne to vynikne.. Vpredu je sklo. Cena spolu za oba je 55€
IRON MAN - vypaľovaný obraz
Ponúkam na predaj vypaľovaný obraz na 8mm hrubú brezovú preglejku v rozmeroch 22,5x53cm. Obraz je vyhotovený pyrografickým strojom (nie laserom).
Aragornov meč Anduril
Replika Aragornovho meča, ktorým jeho predok zničil Saurona, podľa knihy Pán Prsteňov. Pôvodná cena 166Eur. Úplne nový s visačkou v pôvodnom balení aj s obalom.
REPLIKA MÚMIE
Predám krásnu repliku múmie mladého dievčaťa, vhodná ako dekorácia pre milovníkov jedinečnosti. Viac informácií mailom, zasielam po prevode na účet
Drevená dekorácia palcát
Ukrajinsky palcat, zaves na stenu. Vhodne ako darcek, original suvenir z Ukrajiny. Ozdobna replika stredovekej rucnej zbrane. Dreveny, 25, 45 a 50 cm. Cena 8, 12 a 15 eur.