bazár, predaj, inzercia, predám

Garant pre cestnú nákladnú dopravu.

Kategória: Ostatné

Ponúkam svoju odbornú spôsobilosť v cestnej nákladnej, autobusovej vnútroštátnej a medzinárodnej doprave a taxislužbe, na preukázanie odbornej spôsobilosti pre prevádzkovateľa dopravy podľa z 56/2012.
Aktuálne pôsobenie ako garant odbornej spôsobilosti (vedúci dopravy) v dvoch košických spoločnostiach. Celá EÚ + SR.
Garant pre cestnú nákladnú dopravu.
Podobné inzeráty
Vedúci dopravy garant v cestnej nákladnej doprave
Ponúkam odbornú spôsobilosť na preukázanie odbornej spôsobilosti vedúceho dopravy alebo prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy a cestnej osobnej dopravy v zmysle zákona č. 56/2012 Z.z. o cestnej doprave v znení neskorších predpisov a vyhlášky MDVRR č. 124/2012 Z.z. a v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a rady (ES) č. 1071/2009 v znení nariadenia EÚ 2020/1055 účinného od 21.5.2022. (garant odbornej spôsobilosti prevádzkovania cestnej dopravy).
Vedúci dopravy / Odborná spôsobilosť / Garant dopravy
Ponúkam svoju odbornú spôsobilosť vedúceho dopravy (garant dopravy) za účelom podnikania v oblasti osobnej a nákladnej cestnej dopravy podľa Zákona č. 56/2012 Z. z. odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej dopravy. - Vnútroštátna nákladná cestná doprava - Medzinárodná nákladná cestná doprava do 3.5t - Medzinárodná nákladná cestná doprava nad 3.5t
Radio Stern Garant R 2130  staré,retro
Predám retro staré radio,Stern Garant R2130,funkčné
Stavebný pozemok s polyfunkčnou budovou a skladom, hlav…
Stavebný pozemok s polyfunkčnou budovou a skladom, hlavná cesta, Velký Biel Popis: Zaujímavou ponukou na realitnom trhu je predaj pozemkov spolu s plne funkčnou stavbou a skladom pri hlavnej ceste Bratislavská vo Veľkom Biely s veľkou kapacitou pre parkovanie v mieste nehnuteľnosti. CHARAKTERISTIKA nehnuteľnosti: - zastavaná plocha 545 m2 - ostatný pozemok ( parkovacie plochy ) 639m2 - murovaná zateplená stavba ( toho času obchod so skladom ) 120m2 - betónová vonkajšia skladová plocha 236m2 - pripojenie na IS ( elektrina, pitná voda, plyn ) - žumpa - vykurovanie elektrické ( podlahové a radiátory ) - studňa na pozemku - optika - vlastné parkovanie (15-19 parkovacích miest os.auto ) - osobné vlastníctvo BENEFIT nehnuteľnosti: - lokalita ( bezprostredná dostupnosť na diaľnicu ) - využitie pre sklad, výroba, obchod a.i. - možnosť parkovania i pre nákladnú dopravu či kamiónovú prepravu - využiteľnosť zastavanej plochy pre zväčšenie úžitkovej plochy súčasnej stavby CENA nehnuteľnosti - 320 000,-EUR bez zariadenia ( s výnimkou pevne zabudovaného či vstavaného ) vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s prevodom. Ak Vás ponuka oslovila, dohodnite si obhliadku na čísle , srdečne Vás zdraví Adriana Zariadenie: Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 1185 Celková úžitková plocha administratívy: 120 Celková úžitková plocha skladu: Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Septik,Mestská voda,Studňa,Internet Kúrenie: Elektrické,Podlahové Forma vlastníctva: Osobné Počítačová sieť: Áno Obhliadky a ďalšie informácie: Adriana Gajanová a.gajanova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón:
Podnikateľský objekt s holobytom, SIELNICA 1601 m2
V zastúpení zahraničných majiteľov Vám spoločnosť ARCHEUS reality Zvolen ponúka na predaj podnikateľský objekt spolu s holobytom v obci Sielnica, vzdialenej 8 km od Zvolena a 14 km od Banskej Bystrice.. Nachádza sa pri hlavnom, frekventovanom ťahu R1, výborná dostupnosť, blízkosť letiska Sliač. V súčasnosti tu je peletková výroba, ale rozlohou a vybavením objekt ponúka naozaj multifunkčné využitie ako napr. skladový priestor, priestor na bývanie, priestor na výrobu, priestor pre kancelárie, obchod a i... Pre lepšiu predstavu o ponúkanej nehnuteľnosti Vám ponúkame VIDEO:  Taktiež si môžete pozrieť 3D obhladku:  Popis výhod nehnutelnosti:   • celková rozloha pozemku: 1601 m2, oplotený pozemok.. • zastrešený skladovací priestor o rozlohe minimálne 588 m2.. • na pozemku je umiestnená dvojgaráž o rozlohe 80 m2, v ktorej je bojler na teplú vodu a peletkové vykurovanie. • murovaná budova. • prízemie pozostáva z výrobnej haly o rozlohe 370 m2  a  priestoru vhodného na kuchynku, kanceláriu a sociálne zariadenie o rozlohe 170 m2 na poschodí sa nachádza 3 izbový byt o rozlohe 130 m2 v stave holobyt. • vykurovanie holobytu peletkovým kotlom. • plechová strecha, • elektrika 220/380V. • voda z obecného vodovodu, žumpa Objekt má výbornú dostupnosť  priamo z asfaltovej cesty vhodnou aj pre nákladnu dopravu. Veľkosťou a polohou je objekt predurčený na rôzne  podnikateľské aktivity, poloha a rozloha pozemku je zárukou dobrej investície.......                  Ak máte vážny záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte ma prosím v čase od 8:00 do 18:00 na t.č. : a Okrem toho nás nájdete v realitnom centre ARCHEUS na Študentskej ulici 32 vo Zvolene.
Predaj areálu 1605 m2 s budovou priamo pri stanici Vinohrady
Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj areál s administratívnou budovou a obchodnou časťou na Račianskej (Račianska) ulici v Novom Meste v Bratislave. Pozemok areálu má rozlohu 1605 m2. Na pozemku sa nachádza trojpodlažná podpivničená budova. Budova bola rekonštruovaná a zateplená v r. 2010 a má multifunkčné využitie - dá sa prispôsobiť aktuálnym potrebám nového majiteľa. Aktuálne je budova z vonkajšej strany riešená ako obchodný priestor. Vstup do areálu je z bočnej strany a vie byť prispôsobený aj pre nákladnú dopravu. Areál má dve parkovacie miesta priamo pred budovou a na pozemku sa nachádzajú tri garáže. Oplotenie je po celom areáli z betónových dosiek, ktoré sú osadené v betónových stĺpoch. Vo vnútrobloku sa nachádza rozsiahla trávnatá plocha so stromami, ktorú je možné prispôsobiť na konkrétny zámer kupujúceho, napríklad parkovacia plocha pre kamióny, dodávky alebo aj ako terasu pre kaviareň. Objekt je napojený na rozvod vody, elektriku 220/380, kanalizáciu a verejný vodovod. Využite: Objekt je vhodný ako sídlo firmy, predajne, reštaurácie, kancelárie, výrobnej haly, skladových priestorov prípadne servisu. V budove sú tri priestory, ktoré je možné využiť ako bytové jednotky. Cena nehnuteľnosti je 1.700.000,- EUR. Poskytujeme kompletný právny servis, finančný servis a ostatné náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, kontakt: , e-mail: cebak@ Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams Počet poschodí: 3 Celková rozloha: 1605m² Rozloha pozemku: 1605m² Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Prístupová cesta: asfaltová cesta