bazár, predaj, inzercia, predám

GARAZ NA PRENAJOM BRATISLAVA NOVE MESTO

Kategória: Garáže

Ponukam do prenajmu murovanu garaz v Bratislave cast Nove Mesto, Varsavska ulica /zo zadu Riazanskej ulice/ oproti Mestskej policie na Halkovej, bezpecna lokalita, brana otocena k hlavnej ceste, 3x zamok, moznost parkovania pred garazou. Garaz je nanovo zrekonstruovana, odizolovana, vymalovana, sucha, cista. Moznost prenajmu s elektrinou alebo bez. Vnutorne rozmery dlzka 5,35m plus 0.30m po dvere, sirka 3.00m, vyska 2.30m - 2.05m /spad strechy/, brana otvor zarubne sirka 2.20m x vyska 2.00m. Cena 120e/mesiac. Viac info po telefone. .
GARAZ NA PRENAJOM BRATISLAVA NOVE MESTO
Podobné inzeráty
Prenajom garaze - smikova - teplicka - BAIII- BA Nove Mesto
Prenajmem garaz na Smikovej ulici. Garaz je sucha, s novou stresnou krytinou. Montazna jama Elektrika po dohode Sucha Moznost parkovat pred garazou. garaz riazanska garaz na prenajom v novom meste garaz pri mlada garda garaz ako sklad sucha garaz garaz s elektrikou garaz s montaznou jamou garaz na prenajom mlada garda
Prenájom garáže, Turbínová, Bratislava-Nové Mesto, vhodná aj
Ponúkame Vám na prenájom samostatne stojacu garáž, na Turbínovej ul. Bratislava – Nove Mesto, ktorá sa nachádza v rade garáží oproti Bowlingovému Národnému Centru. Zastavané plocha garáže je 18 m2, je suchá, nezateká do nej a bude pred odovzdaním nanovo vymaľovaná.  Garáž má manuálnu dvojkrídlovú  bránu, zabezpečenú zámkami.   V garáži sa nenachádza elektrika,  je vhodná aj ako skladový priestor. Konštrukcia garáže panel Cena za prenájom garáže je 110 €/mesiac (platby za prenájom sa platia kvartálne). V prípade záujmu kontaktujte tel. číslo: / email: bodriova@ Provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 110,- EUR. Realitná kancelária zabezpečuje: Obhliadku garáže. Celkový právny a poradenský servis a právne poradenstvo Vypracovanie zmlúv. Zabezpečenie odovzdania garáže (vrátane odovzdávacieho protokolu).
Dám do prenájmu garáž v BA - Nové Mesto
Dám do prenájmu garáž v BA - Nové Mesto Ponúkam na prenájom samostatnú garáž v parkovacom dome nachádzajúcu sa na Pionierskej ulici č. 10 v Bratislave Nové Mesto. Pre vjazd a výjazd v parkovacom dome slúži automatická brána na diaľkové ovládanie. Vstup do garáže je zabezpečený výklopnou bránou na manuálne otváranie (2 zámky). Vstup do parkovacieho domu je monitorovaný kamerou ako aj vnútorné priestory v parkovacom dome sú monitorované kamerami. Garáž má výmeru 12 m2, inžinierske siete - elektrina. Nájom: 150 Eur/mesiac.
Predám garáž v radovej zástavbe - Teplická ul. Nové Mesto
Predám GARÁŽ - Teplická ul. Nové Mesto / Ba III. Rozloha garáže 18 m2 v Osobnom vlastníctve. Garáž sa nachádza v radovej zástavbe pri bytových domov, pri Mladej Garde. Šírka garáže pri vstupe 2 m. Garáž je v osobnom vlastníctve. Pozemok pod garážou je vo vlastníctve HL. mesta Ba. Elektrika v garáži bola, momentálne je odpojená. Garáž je uzamykatelná, brána plechová. Garáž sa nachádza pri bytových domoch, kde je veľký pohyb domácich kutilov. Rk prosím nevolať.
Mam zaujem o garaz v BA II, BA III
Mam zaujem o garaz s pozemkom v lokalite BA II, BA III. Elektrika vyhodou Garaz krasnany, garaz raca, garaz nove mesto, garaz ruzinov, garaz prievoz
Garáž na prenájom, Domkárska ul., Bratislava-Ružinov
Ponúkame Vám na prenájom samostatne stojacu garáž, na Domkárskej ul. Bratislava - Ružinov Zastavané plocha garáže je 18 m2 garáž je sucha, nezateká do nej. Manuálna dvojkrídlová  brána, zabezpečená 2 zámkami. Konštrukcia garáže panel.  V garáži sa nenachádza elektrika,  vhodná  aj ako sklad.  Cena za prenájom garáže je 80 €/mesiac  garáž k dispozícii od 11.8.2022  V prípade záujmu kontaktujte tel. číslo: / email: bodriova@ Podmienky prenájmu: Nájomná zmluva na dobu neurčitú. Výpovedná lehota 1 mesiac ( možnosť dohody na 3 mesiace ). Platenie kvartálne ( za 3 mesiace ) na účet majiteľa. Poplatok za vypracovanie nájomnej zmluvy vo výške jedného mesačného nájmu.