bazár, predaj, inzercia, predám

Gardena set - rôzne závlahové produkty

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, ponúkam na predaj tento Gardena set. Predám jednotlivo aj ako celok.
Na predaj sú :

GARDENA smart Water Controls riadené zavlažovanie --- PREDANÉ ---
- nákupná cena 170€
- moja cena 80€

Box na ventily 3ks
- nákupná cena s ventilmi 285€/ks
- moja cena aj s ventilmi 150€/ks (ventily na stránke stoja 70€/ks)

Rôzny spojovací materiál:

Spojka 25 mm x vnútorný závit 1"
2€/ks, mám 14ks (na stránke stoja 5,09€/ks)

Spojka 25 mm x vnútorný závit 3/4"
2€/ks, mám 4ks ( na stránke stoja 5,09€/ks)

T-kus 25mm
4€ (na stránke stojí 8,09€/ks)

Kolienko 25mm
2€ (na stránke stojí 5€/ks)

Gardena čidlo pôdnej vlhkosti
20€ (na stránke stojí 59€)

Pripojovacia krabica (hydrnat)
10€/ks mám 3ks (na stránke stoja 25€/ks)

Ak má niekto záujem kúpiť to všetko cena je 400€.
Cena je adekvátna, výrazne nízka vzhľadom na vzhľad produktov. Produkty sú funkčné avšak netuším na akom princípe funguje merač pôdnej vlhkosti. Treba prísť pozrieť, dohode na cene sa nebránim.

Dohodím postrekovače na poslednom obrázku zadarmo nakoľko nie sú funkčné, kto chce vie si ich určite opraviť.
Gardena set - rôzne závlahové produkty
Podobné inzeráty
Predám postrekovaže GARDENA OS-140 pre trávnik,príslušenstvo
Predám zavlažovacie postrekovaže GARDENA: - 6 x výsuvný štvorplošný zadažďovač GARDENA OS 140 + spojky - 6ks ( - 1 x výsuvný zadažďovač S-CS + spojka ( - cca 20m hadice - 6 x L-kus spojka - 1 x T-kus spojka - 1 x priama spojka - 1 x filter - 2 x prípojka hadice k ovládaču P;vodná cena materiálu - €520
Vodná zásuvka Pipeline 2722 GARDENA
Predam novu nepouzitu Pripojovaciu krabicu od spoločnosti GARDENA pripája vodovodný kohútik k podzemnému GARDENA Sprinklersystému alebo systému GARDENA Pipeline.
amway čistiace výrobky
Na predaj produkty značky Amway. Amway ponuka produkty pre domácnosť, krasu, výživu a osobnú starostlivosť. Produkty domácnosť: čistiace prostriedky, fľaše s rozprašovacom, osviežovač vzduchu, nerezové drôtenky, zmäkčovaco vody, práci prášok, tablety do umývačiek riadu. Produkty pre krasu: pleťové prípravky, dekoratívna kozmetika, čistenie pleti, Produkty pre výživu: potraviny, výživové doplnky, nápoje, tyčinky, športová výživa Produkty pre osobnú starostlivosť: zubná pasta, mydlo, starostlivosť o vlasy, starostlivosť o telo Ihneď k odberu mám: Univerzálny čistiaci prostriedok: 10€ Čistiaci prostriedok na kuchyňu: 7€ Čistiaci prostriedok na kúpeľňu: 7€ Prewash sprej: 12,50€ Tablety do umývačiek riadu: 21€ Koncentrovaný prostriedok na umývanie riadu: 10€ Čistiace obrúsky 4x24 v bal: 18€
Exteriér na kľúč
Poskytujeme profesionálne služby v oblasti exteriérových prác pre váš domov. Špecializujeme sa na pokládku zámkovej dlažby, závlahové systémy, trávniky, terasy, altánky, bazény, terénne a výkopové práce. Všetky naše projekty realizujeme podľa potrieb na mieru pre našich zákazníkov. Používame tie najkvalitnejšie materiály a techniku, vďaka čomu dosahujeme dlhotrvácne a detailné zhotovenie našich zákaziek. Všetci pracovníci spoločnosti NelTim sú skúsení odborníci na svoju prácu, vďaka čomu získate profesionálnu a kvalitne odvedenú prácu, ktorá vám bude slúžiť a robiť radosť celé roky. ✅ Desiatky spokojných klientov v okolí Bratislavy sú dôkazom, že máme tie najvyššie štandardy kvality. Sme odborníci na exteriér a pripravíme pre vás: -Automatické závlahové systémy -Pokládka trávnikov -Zámkové dlažby na mieru -Bazény -Výkopové a zemné práce -Stavba altánkov -Terasy na mieru Úvodná konzultácia ZADARMO. (Termín obhliadky je potrebné dohodnúť vopred telefonicky.)
Stojan na záhradnú hadicu Gardena M
Na predaj používaný stojan na záhradnú hadicu Gardena M s hadicou Gardena 19mm priemer dĺžky 30m. Stojan je trocha poškriabaný, inak plne funkčný.
Gardena, držiak TapFix na hadicu
Predám tento nevyužitý držiak na hadicu - nepoužitý, nový. Pošlem poštou alebo osobne v BA, prípadne viem aj MA, resp. Záhorie.